Demo eszköz kölcsönzés

Ne vegyen zsákbamacskát!

Próbálja ki eszközeinket díjmentesen!
Kiterjedt demo eszközparkunk segítségével közvetlenül bizonyosodhat meg az általunk forgalmazott technológiák képességeiről.
Legyen Ön akár végfelhasználó akár viszonteladónk, tesztelésre, tanulásra, szakmai rendezvényen való bemutatásra, koncepció alátámasztására ez az ideális megoldás.
Lépjen be a weboldalunkra, vagy ha még nem tette meg, akkor regisztráljon és válasszon az elérhető eszközeink közül!

A Juniper Networks (NYSE: JNPR) ma a Szilícium-völgy egyik legfigyelemreméltóbb technológiai vállalata. Hálózati termékek fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik, főbb termékcsoportjait a routerek, hálózati kapcsolók, hálózati menedzsment szoftverek, informatikai biztonsági termékek és szoftveralapú hálózati technológiák alkotják.

Tovább a kölcsönzéshez »

Az Extreme Networks nagy teljesítményű szoftver által vezérelt, végpontok közötti hálózati megoldásokat kínál az adatközponttól a hozzáférési pontig. Vezetékes és vezeték nélküli hálózati infrastruktúra megoldásokat fejleszt és gyárt, valamint a hálózat, az IT policy, a hálózati analitika, az IT biztonság és a hozzáférés-vezérlés kialakítását és működtetését lehetővé tévő szoftvereket fejleszt.

Tovább a kölcsönzéshez »

A Flowmon nagyteljesítményű hálózatfigyelő és viselkedéselemző technológiájával az informatikai szakemberek élvezhetik a hálózati adatforgalom teljes láthatóságának előnyeit, amivel növelhető a hálózat és az alkalmazások teljesítménye, és kezelhetők a legmodernebb kiberfenyegetések is.

Tovább a kölcsönzéshez »

Az Egyesült Államokban bejegyzett és működő Garland Technology-t 2011-ben közösen alapította két iparági veterán szakember Chris Bihary ügyvezető és Jerry Dillard műszaki igazgató. A Garland megbízható és gazdaságos TAP (Test Accces Point) és packet broker megoldásokat szállít.

Tovább a kölcsönzéshez »

A digitális infrastruktúrák biztonsági megoldásainak európai piacvezetőjeként, valamint az Airbus CyberSecurity kizárólagos leányvállalataként a Stormshield innovatív, végponttól-végpontig terjedő IT biztonsági megoldásokat nyújt világszerte a hálózatok, számítógépek és adatok védelmében különböző nagyságú vállalatoknak, állami intézményeknek és védelmi szervezeteknek egyaránt.

Tovább a kölcsönzéshez »

A CoSoSys a Netwrix száz százalékos tulajdonú leányvállalata. Kiemelt terméke a díjnyertes Endpoint Protector, amely teljeskörű helyszíni DLP megoldásként megakadályozza az adatvesztést az érzékeny információkat tároló végpontokon és azokhoz hozzáférő eszközökön.

Tovább a kölcsönzéshez »

A Transition Networks révén piacra került technológiák nagy mértékben elősegítik a meglévő hálózati infrastruktúra modernizálását. Ezek közé tartoznak a legkorszerűbb száloptikai, Ethernet, fizikai réteg, Power-over-Ethernet (PoE), ipari kivitelű, hálózati kapcsoló és gerinchálózati szolgáltatói Ethernet megoldások.

Tovább a kölcsönzéshez »
Magyar