A Juniper Networks (NYSE: JNPR) ma a Szilícium-völgy egyik legfigyelemreméltóbb technológiai vállalata. Hálózati termékek fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik, főbb termékcsoportjait a routerek, hálózati kapcsolók, hálózati menedzsment szoftverek, informatikai biztonsági termékek és szoftveralapú hálózati technológiák alkotják.

Bővebben »

Az Extreme Networks nagy teljesítményű szoftver által vezérelt, végpontok közötti hálózati megoldásokat kínál az adatközponttól a hozzáférési pontig. Vezetékes és vezeték nélküli hálózati infrastruktúra megoldásokat fejleszt és gyárt, valamint a hálózat, az IT policy, a hálózati analitika, az IT biztonság és a hozzáférés-vezérlés kialakítását és működtetését lehetővé tévő szoftvereket fejleszt.

Bővebben »

A Pulse Secure 2014-ben vált ki a Juniper Networks Junos Pulse üzletágából. Specialitásai közé tartoznak az SSL VPN, a NAC, a mobil- és a „hozd-a-saját-eszközöd” (BYOD) technológiák, a biztonságos távoli hozzáférés, a vállalati VPN megoldások és a virtuális desktop infrastruktúra kialakítása és menedzselése.

Bővebben »

A KEMP Technologies terheléselosztásra kialakított megoldásai a legkülönfélébb méretű és terhelési igényű vállalatok számára teszik lehetővé alkalmazásaik futtatását rugalmasan, skálázhatóan és biztonságosan, függetlenül attól, hogy azok felhő alapú vagy hibrid felhő platformokon, helyszíni adatközpontokban, virtuális környezetben vagy fizikai szervereken vannak telepítve.

Bővebben »

A 2002-ben alapított Skybox egy kiberbiztonsági és biztonságanalitikai megoldásokat kínáló vállalat, melynek világszerte jelen levő értékesítő és támogató csapata céges és kormányzati ügyfélkört egyaránt kiszolgál. Szoftverei segítenek kiküszöbölni a támadási vektorokat és megvédeni az üzleti adatokat és szolgáltatásokat. A Skybox a támadási felület kontextus-tudatos felderítésére, a sebezhetőség és fenyegetés kezelésére, a tűzfalvédelemre és az IT biztonsági szabályrendszernek való folyamatos megfelelés ellenőrzésére fókuszál.

Bővebben »

Az Ivanti 2017 januárjában alakult meg a LANDESK és a HEAT Software vállalatok egyesülésével. Addig a LANDESK és a HEAT közel 30 éven át nyújtott felhasználóközpontú informatikai megoldásokat. Az évek során a LANDESK olyan társaságokat vásárolt fel, mint a Wavelink, a Shavlik, az Xtraction Solutions, és – legutóbb – az AppSense. A HEAT a FrontRange és a Lumension összeolvadásával jött létre. Az Ivanti azzal a céllal jött létre, hogy egy kézbe fogja össze mindezeket a márkákat és megoldásokat.

Bővebben »

A CoSoSys egy magántulajdonban lévő kolozsvári központú vállalat, mely több mint 90 országban 130 partnerrel rendelkezik. Olyan megoldásokat fejleszt, amelyek megakadályozzák az adatvesztést az érzékeny adatokat tároló és azokhoz hozzáférő eszközökön.

Bővebben »

A Transition Networks révén piacra került technológiák nagy mértékben elősegítik a meglévő hálózati infrastruktúra modernizálását. Ezek közé tartoznak a legkorszerűbb száloptikai, Ethernet, fizikai réteg, Power-over-Ethernet (PoE), ipari kivitelű, hálózati kapcsoló és gerinchálózati szolgáltatói Ethernet megoldások.

Bővebben »

A Connection Technology Systemst 1998-ban elhivatott mérnökök, műszaki és marketing szakemberek alapították Tajvanon. A cég a száloptikás kommunikációra fókuszál, így a világ egyik vezető megoldásszállítója a metro-Ethernet, a FTTX (fiber-to-the-x) és az IP alapú Triple-Play területeken.

Bővebben »

Az SSH Communications Security egy finn kiberbiztonsági cég, amely titkosítási és hozzáférés-vezérlési megoldásokat kínál. A vállalat több mint 3000 ügyfele közé tartozik számos nagy pénzügyi intézmény, kereskedő- és technológiai vállalat, valamint kormányzati szervezet, például a Tata, az SAP, a Symantec, a Siemens, az Orange, a NASA, az ABN Amro és a BNP Paribas. Az SSH technológiáját a világ adatközpontjainak több mint 90 százalékában használják.

Bővebben »

A Panda Security Európa vezető EDR (Endpoint Detection and Response) gyártója, az iparágban szokásostól eltérően nem a Szilícium-völgyből vagy Ázsiából indult, hanem a kezdetektől fogva spanyol tulajdonban van, európai uniós székhellyel. Saját fejlesztésű technológiával és felhő alapú platformmal rendelkezik. A fejlett kibervédelmi modellről alkotott, jövőbe tekintő elképzelésének köszönhetően a Panda megkapta a Common Criteria EAL2 hitelesítést, a National Cryptology Center (CCN-CERT) „Qualified IT Security Product” („Minősített IT Biztonsági Termék”) hitelesítését, és a „High ENS” (National Security Framework) osztályozást. A Panda Adaptive Defense az egyetlen megoldás, ami ezekkel a hitelesítésekkel rendelkezik.

Bővebben »
Magyar