A Juniper Networks (NYSE: JNPR) ma a Szilícium-völgy egyik legfigyelemreméltóbb technológiai vállalata. Hálózati termékek fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik, főbb termékcsoportjait a routerek, hálózati kapcsolók, hálózati menedzsment szoftverek, informatikai biztonsági termékek és szoftveralapú hálózati technológiák alkotják.

Bővebben »

A Sophos végpontvédelmi, titkosítási, hálózatbiztonsági, emailbiztonsági, mobilbiztonsági és egységes fenyegetésmenedzsment (UTM) termékeket fejleszt. A cég termékeit úgy tervezték, hogy teljes védelmet nyújtsanak, de – ezzel egy időben – kiküszöböljék a modern informatikai környezetek komplexitását.

Bővebben »

Az Extreme Networks nagy teljesítményű szoftver által vezérelt, végpontok közötti hálózati megoldásokat kínál az adatközponttól a hozzáférési pontig. Vezetékes és vezeték nélküli hálózati infrastruktúra megoldásokat fejleszt és gyárt, valamint a hálózat, az IT policy, a hálózati analitika, az IT biztonság és a hozzáférés-vezérlés kialakítását és működtetését lehetővé tévő szoftvereket fejleszt.

Bővebben »

A digitális infrastruktúrák biztonsági megoldásainak európai piacvezetőjeként, valamint az Airbus CyberSecurity kizárólagos leányvállalataként a Stormshield innovatív, végponttól-végpontig terjedő IT biztonsági megoldásokat nyújt világszerte a hálózatok, számítógépek és adatok védelmében különböző nagyságú vállalatoknak, állami intézményeknek és védelmi szervezeteknek egyaránt.

Bővebben »

A Pulse Secure 2014-ben vált ki a Juniper Networks Junos Pulse üzletágából. Specialitásai közé tartoznak az SSL VPN, a NAC, a mobil- és a „hozd-a-saját-eszközöd” (BYOD) technológiák, a biztonságos távoli hozzáférés, a vállalati VPN megoldások és a virtuális desktop infrastruktúra kialakítása és menedzselése.

Bővebben »

A KEMP Technologies terheléselosztásra kialakított megoldásai a legkülönfélébb méretű és terhelési igényű vállalatok számára teszik lehetővé alkalmazásaik futtatását rugalmasan, skálázhatóan és biztonságosan, függetlenül attól, hogy azok felhő alapú vagy hibrid felhő platformokon, helyszíni adatközpontokban, virtuális környezetben vagy fizikai szervereken vannak telepítve.

Bővebben »

A Radware a virtuális, felhőalapú és szoftveres adatközpontok számára nyújt alkalmazáskézbesítési és kiberbiztonsági megoldásokat. A gyártó számos díjat nyert megoldásai az üzleti szempontból kritikus alkalmazások szolgáltatási szintjeit (SLA) képesek garantálni, miközben maximalizálják az informatikai hatékonyságot.

Bővebben »

A 2002-ben alapított Skybox egy kiberbiztonsági és biztonságanalitikai megoldásokat kínáló vállalat, melynek világszerte jelen levő értékesítő és támogató csapata céges és kormányzati ügyfélkört egyaránt kiszolgál. Szoftverei segítenek kiküszöbölni a támadási vektorokat és megvédeni az üzleti adatokat és szolgáltatásokat. A Skybox a támadási felület kontextus-tudatos felderítésére, a sebezhetőség és fenyegetés kezelésére, a tűzfalvédelemre és az IT biztonsági szabályrendszernek való folyamatos megfelelés ellenőrzésére fókuszál.

Bővebben »

Az Acronis backup szoftvereket, vészhelyzeti helyreállítást és biztonságos adathozzáférést nyújt az egyéni felhasználók, a kis és közepes vállalkozások illetve nagyvállalatok számára. Az Acronis vezető megoldásai között szerepelnek a fizikai, virtuális, mobil és felhőalapú szerver backup szoftverek, valamint a biztonságos fájlmegosztás és rendszerkialakítás.

Bővebben »

Az 1996-ban alapított Zoho Corporation egy magántulajdonban lévő globális technológiai vállalat. A szervezet ma már több millió felhasználóval rendelkezik világszerte, számos terméket és szolgáltatást kínálva. A termékportfólió sokszínűsége miatt a vállalatot három fő divízióra osztották: Zoho.com, ManageEngine és WebNMS. A ManageEngine megoldásainak középpontjában az informatikai szakemberek munkájának megkönnyítése áll. Több, mint 90 termékével és ingyenesen letölthető eszközeivel minden informatikai igényt kielégítenek, mindezt megfizethető áron. A hálózat- és eszközkezeléstől kezdve, a biztonsági és szolgáltatásmenedzsment szoftvereken keresztül, integrált és átfogó megoldásokat nyújt a jelen IT infrastruktúráinak.

Bővebben »

A CoSoSys egy magántulajdonban lévő kolozsvári központú vállalat, mely több mint 90 országban 130 partnerrel rendelkezik. Olyan megoldásokat fejleszt, amelyek megakadályozzák az adatvesztést az érzékeny adatokat tároló és azokhoz hozzáférő eszközökön.

Bővebben »

A Transition Networks révén piacra került technológiák nagy mértékben elősegítik a meglévő hálózati infrastruktúra modernizálását. Ezek közé tartoznak a legkorszerűbb száloptikai, Ethernet, fizikai réteg, Power-over-Ethernet (PoE), ipari kivitelű, hálózati kapcsoló és gerinchálózati szolgáltatói Ethernet megoldások.

Bővebben »

A Connection Technology Systemst 1998-ban elhivatott mérnökök, műszaki és marketing szakemberek alapították Tajvanon. A cég a száloptikás kommunikációra fókuszál, így a világ egyik vezető megoldásszállítója a metro-Ethernet, a FTTX (fiber-to-the-x) és az IP alapú Triple-Play területeken.

Bővebben »

Az Egyesült Államokban bejegyzett és működő Garland Technology-t 2011-ben közösen alapította két iparági veterán szakember Chris Bihary ügyvezető és Jerry Dillard műszaki igazgató. A Garland megbízható és gazdaságos TAP (Test Accces Point) és packet broker megoldásokat szállít.

Bővebben »

A szingapúri székhelyű Starview International (SVI) optikai hálózati termékek és tartozékok széles körét tervezi, gyártja és forgalmazza.

Bővebben »

Az SSH Communications Security egy finn kiberbiztonsági cég, amely titkosítási és hozzáférés-vezérlési megoldásokat kínál. A vállalat több mint 3000 ügyfele közé tartozik számos nagy pénzügyi intézmény, kereskedő- és technológiai vállalat, valamint kormányzati szervezet, például a Tata, az SAP, a Symantec, a Siemens, az Orange, a NASA, az ABN Amro és a BNP Paribas. Az SSH technológiáját a világ adatközpontjainak több mint 90 százalékában használják.

Bővebben »

Az Ivanti 2017 januárjában alakult meg a LANDESK és a HEAT Software vállalatok egyesülésével. Addig a LANDESK és a HEAT közel 30 éven át nyújtott felhasználóközpontú informatikai megoldásokat. Az évek során a LANDESK olyan társaságokat vásárolt fel, mint a Wavelink, a Shavlik, az Xtraction Solutions, és – legutóbb – az AppSense. A HEAT a FrontRange és a Lumension összeolvadásával jött létre. Az Ivanti azzal a céllal jött létre, hogy egy kézbe fogja össze mindezeket a márkákat és megoldásokat.

Bővebben »
Magyar