Szolgáltatásaink

A nagy megbízhatóságú és összetett hálózatok és IT biztonsági rendszerek kialakításához és üzemeltetéséhez elengedhetetlen technológiáink naprakész és magas szintű ismerete. A RelNet szakmai műhelyként lépést tart a piac folytonos fejlődésével.
A teljes szolgáltatási tevékenységünk ISO szerint tanúsított és az iparági sztenderdként elfogadott ITIL-módszertanra épül.

Szolgáltatásaink

RelNet Silver és RelNet Gold támogatások

A RelNet két szolgáltatás csomagjával elérhetővé válik a RelNet 150+ évnyi mérnöktapasztalata integrátor partnereinken keresztül végfelhasználóik számára. A támogatáscsomagok tartalma – különösen a Gold támogatás esetén – finomhangolható az ügyféligényeknek megfelelően.

RELNET SILVER ÉS GOLD CSOMAGOK TARTALMA

Szakértői tanácsadás

Új infrastruktúrát alakít ki, vagy a meglévőt fejlesztené, de elveszik a különböző technológiák által adott lehetőségekben?
Kérje segítségünket a követelmények felmérésében és szakszerű megfogalmazásában, rendszerei megtervezésében vagy auditálásában.

SZAKÉRTŐI ÁRLISTA

Demo eszköz kölcsönzés

Próbálja ki eszközeinket díjmentesen!
Kiterjedt demo eszközparkunk segítségével közvetlenül bizonyosodhat meg az általunk forgalmazott technológiák képességeiről.

Legyen Ön akár végfelhasználó akár viszonteladónk, tesztelésre, tanulásra, szakmai rendezvényen való bemutatásra, koncepció alátámasztására ez az ideális megoldás.

DEMO ESZKÖZ KÖLCSÖNZÉS

Bízza szakembereinkre ezeket a feladatokat, vagy kérje segítségünket a megfelelő szaktudás megszerzéséhez!

Magyar