RelNet - IT biztonság és hálózat

A RelNet Technológia Kft. IT-biztonsági, IT-hálózati és IT-menedzsment megoldások integrálására és támogatására szakosodott disztribútor. A RelNet Technológia Kft. 2004-ben alakult, azóta minden üzleti évét nyereségesen zárta.

Minden üzleti folyamatunkat az ügyfélközpontúság jellemzi, munkánk szakmai minősége a sikerünk kulcsa. Elismerésként értékeljük, hogy olyan világméretű cégek, mint a Juniper Networks vagy az Extreme Networks hosszú évek óta megtisztelnek bennünket a partnerségükkel. Büszkék vagyunk rá, hogy a visszatérő ügyfelek száma kiemelkedően magas az összes ügyfél számához viszonyítva. Számunkra kiemelkedő fontossággal bír, hogy szaktudásunkat széles körben veszik igénybe összetett és kiemelt jelentőségű projektek tervezésénél és megvalósításánál, valamint a kapcsolódó oktatások vonatkozásában is.

Az értékesítést az országos viszonteladói hálózat közel 200 tagja – jellemzően informatikai rendszerintegrátor vállalat – végzi, amely gyakorlatilag teljes országos lefedettséget jelent a cég által képviselt technológiák és szolgáltatások számára.

Minőség- és környezeti politika
A RelNet Technológia Kft. a disztribúciós tevékenysége - valamint az ehhez kapcsolódó terméktámogatás és tanácsadás - mellett kiemelt figyelmet fordít az értékesítési csatorna (viszonteladók és végfelhasználók) folyamatos képzésére, ami a forgalmazott megoldások folyamatos technológiai fejlődése miatt elengedhetetlen a sikeres piaci megjelenés, az elégedett partnerek és végfelhasználók érdekében. 2023-ban is számos különböző szakmai eseményt (tréninget, előadást, konferenciát, laborgyakorlatot) valósítottunk meg saját szervezésben vagy a gyártóinkkal közreműködve.

Vállalatunk legfontosabb „eszközének” a munkavállalóinkat és az általuk felhalmozott üzleti-kapcsolati, értékesítési és technológia tapasztalatot és szaktudást tekintjük. Ez az alapja a hosszútávú és fenntartható értékteremtési képességünknek és versenyelőnyünknek a konkurens vállalatokkal szemben.

Eredményes működésünk hosszú távon csak úgy biztosítható, ha szolgáltatásainkat – a jogszabályokban meghatározottak figyelembe vételével – ügyfeleink és a társadalom igényeihez igazítjuk. Ezen cél elérését az elvárásoknak megfelelő minőségi teljesítmény, környezettudatos szemlélet, valamint hatékony minőség- és környezetközpontú irányítási rendszer garantálja. Integrált irányítási rendszerünket az értékesítési, az üzemeltetési-terméktámogatási és a képzési munkafolyamatokra értelmezzük, és a következő főbb szempontokon alapszik:

Minőségirányítás
A minőségirányítást olyan vállalatvezetési eszköznek tekintjük, amely támogatja a jogszabályi megfelelést, a fenntartható fejlődést, az üzleti folytonosságot, az üzleti kockázatok csökkentését és a tartós versenyelőny megőrzését.

A RelNet Technológia Kft. minden folyamatára alkalmazott minőségirányítási és környezetközpontú irányítási rendszere megfelel az ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 szabványok követelményeinek, amelyről érvényes tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítványok letölthetőek magyar és angol nyelven:


Vevőorientáltság
Partnereink, vevőink elvárásait tevékenységünk középpontjába állítjuk. A siker mértéke vevőink elégedettsége a teljesítményünkkel és lojalitásuk a vállalattal szemben.

Partnerkapcsolatok kiépítése
A beszállítóinkkal, viszonteladóinkkal és más szervezetekkel fennálló partneri magatartással szert teszünk olyan tartós üzleti kapcsolatokra, melyeknek haszna minden fél számára kiemelkedő.

Folyamatközpontú menedzsment, folyamatos fejlesztés
A következetes folyamatközpontúság és -értékelés által garantáljuk céljaink gyors elérését optimális erőforráskihasználtság mellett. Ennek kapcsán központi elemként építjük be mindennapi működésünkbe a folyamatos fejlesztés alapelveit.

Ennek a törekvésnek részét képezi a 2020-ban elindított eLearning rendszerünk, amely viszonteladó és végfelhasználó partnereink számára egyaránt ingyenesen elérhető képzéseket kínál.

Munkatársak fejlesztése, bevonása
Teljesítményünk minőségét és sikerét munkatársaink határozzák meg. Aktív közreműködéssel segítjük a képzett és önállóan cselekvő munkatársakat mind nagyobb kreativitás, folyamatos tanulás, innováció elérésére, valamint hatékony szakmai tudáscserére.

Társadalmi felelősség
Környezeti és szociális érzékenységgel teremtjük meg a közösség bizalmát. Termékeink teljes életciklusa alatt az erőforrások kímélésével fokozzuk hitelességünket és a társadalom általi megbecsülésünket. Küldetésként tekintünk az adományozásra is! Évről évre, rendszeresen és jelentős mértékben támogatjuk közhasznú szervezetek tevékenységét.
Rólunk
26

munkatárs

Rólunk
24

globális gyártó

Rólunk
200+

aktív partner

Rólunk
170+

év mérnöki tapasztalat

Magyar