2022. október 05.

Forrester megtérülési hatástanulmány a Skyboxról

A Skybox megbízta a Forrester Consulting tanácsadó céget, hogy készítsen egy gazdasági hatástanulmányt, és vizsgálja meg, mi a vállalatok által elérhető potenciális megtérülés (ROI) a Skybox platform bevezetése esetén. A Forrester megállapította, hogy a Skybox Security Posture Management Platform megtérülése 142 százalék, és az ügyfelek három év alatt akár 3,78 millió dollár pénzügyi előnyre tehetnek szert.
2022. október 05.

Acronis promóció MSP-k számára: Ingyenes kiberbiztonsági csomagok

Az Acronis meghosszabbította sikeres Advanced Pack célpromócióját, így a meglévő és új MSP partnereknek lehetőségük van arra, hogy 2022. december 31-ig bezárólag a promó aktiválásától számítva fél évig díjmentesen használhassák a funkciókat.
2022. október 05.

A digitális élmény hatása az üzleti hírnévre

Az informatikai vezetők, akik online szolgáltatásokat nyújtanak a végfelhasználóknak, kétségtelenül jól ismerik az ügyfelek azon panaszait, hogy a jó internetkapcsolat ellenére bizonyos szolgáltatások nem mindig elérhetők, vagy túl sok időt vesz igénybe a weboldal betöltése.
2022. október 04.

Sikeres pályán halad a Juniper Networks

A Juniper Networks AI-Driven Enterprise megoldása a versenytársak előtt jár a piaci részesedés növekedésében, az iparági szakértők által elnyert legmagasabb szintű elismerések számában, valamint világszerte az ügyfelek és partnerek bizalmának erősítésében.
2022. október 03.

WALLIX PAM4ALL: Átfogó digitális hozzáférés-menedzsment minden szervezet számára

A digitális világ új kihívásaira válaszul a WALLIX, a hozzáférésbiztonság európai szakértője, kidolgozta a "PAM mindenkinek" (PAM for all) koncepciót, amely lehetővé teszi ügyfelei számára a teljeskörű és biztonságos digitális átalakulást. E vízió megvalósítása érdekében a PAM4ALL nevű megoldás egyesíti a WALLIX összes technológiáját, és a kiemelt jogosultságú fiókok biztonságán túlmutatva a legalacsonyabb szintű jogosultság elve szerint védi a szervezet összes felhasználóját és munkaállomását.
Magyar