2021. november 30.

ManageEngine Mobile Device Manager Plus – A nélkülözhetetlen megoldás céges mobileszközök központi kezelésére és érzékeny adatainak védelmére

A folyamatos elérhetőség – mint az üzleti élet egyik legfontosabb ismérve – megköveteli a cégek mobilflottájának meglétét. Ez viszont felveti a kérdést: miként tartsuk biztonságban a mobileszközökön tárolt érzékeny céges adatokat? A ManageEngine Mobile Device Manager Plus megoldása az egyik legjobb válasz erre a problémára, amit az is bizonyít, hogy eddig minden évben elnyerte a 2019-ben alapított „Gartner Peer Insight Customer’s Choice for Unified Endpoint Management Tools” iparági elismerést.
2021. november 30.

Megjelent a Gartner idei riportja a vállalati szintű szoftveres biztonsági mentés és helyreállítás megoldásokról

A biztonsági mentéssel és helyreállítással foglalkozó legfrissebb Gartner kutatásban az Acronis a Látnok (Visionaries) kategóriában foglal helyet.
2021. november 29.

Az Extreme Networks negyedszer is ’Leader’ lett a Gartner „Magic Quadrant for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure” elemzésben

Az Extreme Networks sorozatban negyedik éve a ’Vezetők’ mezőben foglal helyet a „Magic Quadrant for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure” gyártói elemzésben.
2021. november 24.

A Juniper Networks találtatott a legjobbnak a Gartner vállalati LAN/WLAN infrastruktúra elemzésében

A tavalyi Gartner elemzésben a Mist vezeték nélküli hálózatkezelési platform felvásárlásának köszönhetően a Juniper Networks a „Vezetők” mezőbe került a „Magic Quadrant for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure” gyártói elemzésében.
2021. november 23.

A bajnokok kibervédelme: Négy európai futballcsapat győzelme az Acronisszal

A Manchester City, az Inter Milan, az Ajax Amsterdam és az Atlético Madrid kiberbiztonsági partnereként az Acronis büszke arra, hogy négy olyan világhírű csapatot is támogat, akik történelmi bajnoki címet szereztek a 2020/21-es szezonban!
Magyar