2020. augusztus 04.

ICSA Labs tanúsítványt kapott a Juniper Networks vSRX virtuális tűzfala

A Juniper Networks vSRX virtuális tűzfala megfelelt a független ICSA Labs rigorózus tesztelési és tanúsítási követelményeinek, és megszerezte az ICSA Labs vállalati tűzfal tanúsítványát.
2020. augusztus 03.

Radware disztribútor lett a RelNet

A Radware disztribúciós megállapodást írt alá a RelNet Technológia Kft.-vel, a hálózati infrastruktúra és IT biztonság szakértőjével a Radware hálózati és biztonsági megoldásainak nagykereskedelmi értékesítéséről Magyarországon.
2020. augusztus 02.

A Garland Technology termékportfóliója új, Inline Security Broker eszközökkel bővül

Az utóbbi időben megnőtt az igény arra, hogy az inline biztonsági megoldások kezelése hatékonyabb legyen. A Garland Techcnology új termékeinek, az EdgeLens termékek célja, hogy alapjaiban újítsák meg az üzleti hálózatok biztonsági megoldását a külső félhez történő kapcsolódási pontokon.
2020. július 31.

Új, kompakt médiakonverter családdal bővült a CTS kínálata,…

...mellyel egyszerűen megvalósítható az adatközpontok, az internet szolgáltatók (ISP Mobile DU), és a nagyvállalatok által kívánt 10 gigabites sávszélességű internetkapcsolat.
2020. július 27.

Óriási előrelépés az Acronisnál – a legfrissebb Gartner jelentés

A Gartner által rendszeresen kiadott, a biztonsági mentéssel és helyreállítással foglalkozó gyártók piaci helyzetét vizsgáló elemzés szerint az Acronis jelentős előrelépést tett a tavalyi évhez képest és Rétegpiaci szereplőből (Niche Players) a Látnok (Visionaries) kategóriába került.
Magyar