2024. március 18.

Az adathalászat növekvő hulláma

Továbbra is nő az Allot biztonsági szolgáltatása által blokkolt fenyegetések és kiberincidensek száma. A különféle típusú kibertámadások közül az adathalászat-kísérletek (Phishing) száma nőtt a legnagyobb mértékben.
2024. március 12.

Gondolkozzon kiberbűnözőként a kitettség csökkentése érdekében!

A sérülékenység és a biztonsági rések ismeretében a támadók egyszerűen hozzáférhetnek a szervezet infrastruktúrájához. A Skybox Security blogbejegyzésében amellett érvel, hogy a kibertámadások kockázatát hatékonyabban csökkenthetjük, ha a bűnözők fejével gondolkodunk.
2024. március 11.

6 ok, amiért érdemes TAP-et használni

Ez a cikk 6 pontban igyekszik bebizonyítani, hogy a hálózati TAP-ek (Test Access Point) alkalmazása jóformán minden infrastruktúra előnyére válik. Még akkor is, ha a SPAN-portok kihasználtsága alacsony, a legjobb iparági gyakorlat az, ha hálózati TAP-et használunk a láthatóság megalapozására.
2024. március 08.

Jelen voltunk a kiberbiztonsági véleményvezérek konferenciáján

A RelNet rendszermérnökei hasznos gyakorlati információkat szereztek az ország vezető kiberbiztonsági szakértői által szervezett Kibervédelmi meetupon. Ez volt az első alkalom, remélhetőleg hagyományteremtő lesz.
2024. március 08.

Új képességekkel jelentkezik a Skybox platform legújabb verziója

A Skybox Security 13.2-es verziója már megjelent, és több mint 40 fejlesztést tartalmaz, köztük egy új pontozási rendszert, amely segít meghatározni a jövőbeli sérülékenységek kihasználásának valószínűségét.
Magyar