2024. május 31.

Hogyan segíti a ManageEngine PAM360 a NIS2 megfelelést?

A PAM360 teljesíti a kiberbiztonság alapkövetelményeit, teljes mértékben a Zero Trust elvek fenntartására épül, valamint az egyes követelményekhez ajánlott és bevált gyakorlatokra épít. A rendszer alkalmas a négyszem-elv kikényszerítésére a végpont-hozzáférési kérelmek elbírálása folyamatában. Folyamatosan bővülő tudásbázis, továbbá helpdesk és beépített virtuális asszisztens segíti a felhasználókat, a NIS2 előírásaihoz szorosan illeszkedve.
2024. május 30.

Sokan köszöntötték velünk a nyarat és építettek kapcsolatokat

A Kopaszi-gát kellemes környezetében zajlott le a RelNet második nyárköszöntője, amelyen gyártók, viszonteladó partnerek és ügyfelek léphettek közvetlen üzleti kapcsolatba egymással és velünk.
2024. május 30.

Idén az SSH-val együttműködve voltunk jelen az ISACA konferencián

A kritikus infrastruktúrákra és a Zero Trust elvre fókuszálva közös standot állítottunk az ISACA konferencián az SSH-val a budapesti Lurdy Házban. A rendezvény fő fókusza a NIS2 irányelv és az annak nyomán meghozott jogszabályok voltak.
2024. május 27.

Továbbra is a SIEM piac fontos szereplője a ManageEngine

A Gartner piacelemző cég legújabb Magic Quadrant kimutatásában a ManageEngine biztonsági információkat és eseményeket kezelő megoldása, a Log360 a „Niche Players” mezőbe került.
2024. május 21.

Felhasználóink szerint is szükség van automatizált etikus hackelésre

LinkedIn felhasználóink szerint egyre fontosabb, hogy a szervezetek beépítsék a kibervédelmi stratégiájukba az automatikus hackelést.
Magyar