2023. május 26.

A felhő alapú szolgáltatásokról szólt a RelNetIQ előadása

Dr. Simon Csaba, a BME Távközlési és Médiainformatikai Tanszékének docense a felhő alapú szolgáltatások múltjáról, jelenéről és jövőjéről adott elő a RelNet oktatótermében.
2023. május 26.

Acronis sales képzést tartottunk MSP partnereknek

A RelNet oktatótermében megtartott oktatáson Orosz Nándor és Veréb Stella, a RelNet munkatársai, valamint Dariusz Mumot, a gyártó sales mérnöke, érdeklődő MSP partnereknek bemutatta az Acronis Cyber Protect Cloud megoldását, hangsúlyozva annak szolgáltatói vonatkozású előnyeit.
2023. május 26.

Acronis mérnöki workshopot tartottunk a Gloster szakértőinek

A RelNet és a Gloster között fennálló együttműködés jegyében, valamint a márciusi sales előadás folytatásaként kifejezetten mérnököknek szánt workshopot tartottak az Acronis és a RelNet szakemberei a Gloster mérnöki csapatának.
2023. május 24.

Optikai adó-vevő modulok és hullámhosszosztásos multiplexelés

A hullámhosszosztásos multiplexelés (WDM) és az optikai adó-vevő modulok elkerülhetetlenek a nagy kapacitású digitális hálózatokon. Ezek a technológiák a modern telekommunikációban rendkívül gyors és hatékony adatátvitelt tesznek lehetővé, nagy távolságokon.
2023. május 24.

A Juniper SRX4600 tűzfal kiemelkedő minősítést kapott a CyberRatings.org tesztjén

A független piackutató cég elemzésében a Juniper Networks eszköze az iparág legmagasabb, 99,94%-os biztonsági hatékonysági pontszámát kapta a vállalati tűzfalak kategóriában.
Magyar