2022. június 27.

Ismét a Radware DDoS támadás elleni megoldását találták a legjobbnak a SPARK Matrix tanulmányban

A Quadrant Knowledge Solutions független tanácsadó cég legújabb SPARK Matrix DDoS Mitigation jelentésében újra vezető szereplő lett a Radware, méghozzá a vizsgált gyártók közül a legmagasabb elért pontszámmal.
2022. június 24.

A Kemp terheléselosztói gyorsítják az Audi közel-keleti email forgalmát

Az Audi Volkswagen Middle East a Kemp LoadMaster terheléselosztóit telepítette dubaji irodáiba, hogy maximális hálózati üzemidőt biztosítson a Microsoft Exchange felhasználói számára, és kiküszöbölje az adattorlódásokat a csúcsidőszakokban. Ezentúl a vállalat három helyszínén, több mint 80 alkalmazott automatikusan tud csatlakozni az éppen legjobban teljesítő Exchange szerverhez, és ha valamelyik elérhetetlenné válik, a Kemp terheléselosztó automatikusan átirányítja a felhasználókat a működő szerverekhez.
2022. június 23.

Diverzifikálja kiberbiztonsági portfólióját fejlett DLP-vel!

Az Acronis Cyber Protect Cloud DLP modulja lehetővé teszi a szolgáltató partnerek számára, hogy megakadályozzák az ügyfelek érzékeny adatainak kiszivárgását anélkül, hogy növelniük kellene szakembergárdájuk létszámát vagy a menedzsment szolgáltatások komplexitását.
2022. június 16.

Élénk érdeklődés kísérte első LinkedIn szavazásunkat

Partnereink és felhasználóink jobb kiszolgálása érdekében vezettük be a szavazásokat a LinkedIn oldalunkon. Az első ’poll’-ra a várakozásainknál több, összesen 57 szavazat érkezett. Ebből vonjuk le most a legfontosabb következtetéseket.
2022. június 15.

Újraindítjuk a „Díjazzuk a tudást!” eLearning promóciónkat

Túl a 100. képzésen és a 150. felhasználón, a RelNet eLearning programja egyre népszerűbb. Ezért a 2022. június 1-je és augusztus 31-e közötti nyári időszakra újabb háromhónapos promóciót hirdetünk, amelyben a legtöbb pontot gyűjtő viszonteladó és végfelhasználó partnereinket értékes díjak várják.
Magyar