2024. február 23.

Az Acronis a G2 Grid „Vezető” kategóriájában szerepel a kisvállalati felhőalapú e-mail biztonság terén

Egy olyan év zárásaként, amelyet rendkívüli növekedés és elismerés jellemzett a szolgáltató vállalatok és az üzleti kibervédelem részéről, az Acronis „Vezető” kategóriába került a G2 Grid negyedéves riportjában a Cloud Email Security for Small Business területén.
2024. február 23.

DORA – A pénzügyi szektor NIS2-je

2024 elején lépett hatályba és 2025. január 1-től kötelezően alkalmazandó az Európai Parlament és a Tanács 2022/2554 rendelete a pénzügyi ágazat digitális működési rezilienciájáról (angol rövidítésben: DORA). Az alábbiakban röviden összefoglaljuk a Digital Operational Resilience Act legfontosabb tudnivalóit.
2024. február 22.

Kollégáink Bulgáriában jártak, a Progress Partner Elevate eseményen

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megrendezésre került a Progress disztribútori rendezvénye Szófiában, ezúttal elsősorban kereskedelmi (pre-sales és sales) fókuszú tematikával. A háromnapos eseményen a RelNetet Szabó Tamás, partnerkapcsolati igazgató és Goreczky Zsolt, vezető termékmenedzser képviselték.
2024. február 16.

Újra vezető lett a Radware WAF megoldása a SPARK mátrixban

A Quadrant Knowledge Solutions legújabb SPARK mátrix jelentésében a Radware-t a webalkalmazás-tűzfalak piacvezetőjének nevezték ki, immár negyedik alkalommal egymás után.
2024. február 08.

Újra „Leader” lett a ManageEngine Endpoint Central

A ManageEngine Endpoint Central vezető szerepet tölt be a G2 Grid elemzésben a legjobb egységes végponti eszközkezelő (UEM) termékek között.
Magyar