2023. február 03.

Reprezentatív NDR gyártóként jegyzi a Gartner az ExtraHopot

Reprezentatív gyártónak minősítette az ExtraHopot a Gartner elemzőcég a hálózati észlelési és válaszadási (NDR) megoldásokat vizsgáló piaci kitekintőjében.
2023. február 02.

Reprezentatív gyártó a Progress Flowmon a Gartner NDR elemzésében

Piaci útmutatót készített a Gartner elemzőcég a hálózati észlelési és válaszadási (NDR) megoldások gyártóiról, amelyben a Progress Flowmon a reprezentatívnak minősített gyártók között szerepel.
2023. február 01.

Elismerést kaptunk a Juniper Networkstől

A Juniper Networks jelenleg Madridban zajló globális partneri konferenciáján értesültünk róla és büszkén osztjuk meg a hírt, hogy elnyertük a Juniper „2022 Renewal Distributor of the Year CEE” díját annak elismeréséül, hogy a RelNet érte el a legjobb megújítási arányt az összes kelet- és közép európai disztribútor között.
2023. január 31.

Átfogó jogosultságkezelés a ManageEngine PAM360-nal

A jogosultságokkal való visszaélések napjaink egyik legnagyobb kiberbiztonsági fenyegetései közé tartoznak. Gyakran nagyon költséges veszteségeket okoznak, és akár meg is béníthatják a vállalkozásokat.
2023. január 30.

RelNet-Acronis stratégiai egyeztetés Bulgáriában

Orosz Nándor, a RelNet Kft. projekt- és szolgáltatásigazgatója Szófiában eredményes üzleti egyeztetést folytatott az Acronis régiós vezetőivel.
Magyar