2023. szeptember 21.

Indíthat-e önhatalmúlag kibertámadást az MI?

Ebben a témában indítottuk legutóbbi LinkedIn szavazásunkat, amely megosztotta és kommentelésre késztette a válaszadó szakembereket.
2023. szeptember 20.

Acronis webinárium az AI-vezérelt kibertámadások kivédéséről

Csatlakozzon 2023. szeptember 26-án az Acronis és a RelNet Technológia Kft. közös szervezésű, exkluzív webináriumához, melynek témája a mesterséges intelligencia által vezérelt kibertámadások hatásainak kezelése lesz.
2023. szeptember 19.

Túlszárnyalta a várakozásainkat a partnernapi részvétel!

Akárcsak tavaly, az idei RelNet Partnernapot is a margitszigeti Ensana Thermal szállodában tartottuk meg, és újra megdöntöttük a részvételi rekordot. A mintegy 130 viszonteladó partneri és ügyféloldali, valamint gyártói képviselő közvetlen üzleti kapcsolatba léphetett egymással, és a legaktuálisabb, a kiberbiztonsághoz és a hálózatmenedzsmenthez kapcsolódó témákban hallgathatott szakmai előadásokat.
2023. szeptember 12.

December 1-ig tart a legújabb eLearning pontgyűjtő verseny

A legújabb RelNet eLearning promóció keretében újra három kategóriában osztjuk ki majd a díjakat: egy robotporszívót, egy kávéfőzőgépet és egy videóprojektort.
2023. szeptember 11.

OpenAI modullal bővült a ManageEngine Site24x7 platformja

A ManageEngine bejelentette, hogy a Site24x7 felhőalapú observability platformját kiegészítette natív OpenAI megfigyelhetőséggel.
Magyar