CTS - Connection Technology Systems

A Connection Technology Systemst 1998-ban elhivatott mérnökök, műszaki és marketing szakemberek alapították Tajvanon. A cég a száloptikás kommunikációra fókuszál, így a világ egyik vezető megoldásszállítója a metro-Ethernet, a FTTX (fiber-to-the-x) és az IP alapú Triple-Play területeken.

Termékportfóliójába tartoznak a hálózatüzemeltetési OAM megoldások, a sávon belüli / SNMP által kezelt optikai kapcsolók, a médiakonverterek (önálló és slide-in modulok), valamint chassis-k, a CWDM megoldások és a háztartási Triple-Play eszközök.

CTS media converter

A CTS proaktív ügyfélszolgálatot is biztosít, beleértve az értékesítés előtti tanácsadást, a terméktervezést és prototípuskészítést, valamint a tesztelést és az értékesítés utáni támogatást.

A CTS rugalmas és költséghatékony megoldásokat fejleszt az FTTX, a felügyeleti szolgáltatásokat nyújtó és a telco vállalatok számára világszerte. A CTS legrangosabb ügyfelei között van a Mitsubishi, a NEC, a Time Warner, a Tele2, a BT (British Telecom) és a szaúdi nagysebességű vasút.

A CTS egyike a vezető üvegszálas Ethernet megoldásszállítóknak. Nagy teljesítményű és megbízható 10G / 1G / Fast Ethernet hozzáférési kapcsolókat, előfizetői végberendezéseket (CPE) és Lite- / ipari PoE+ termékeket szállít a réz alapú és az optikai hálózati infrastruktúrák számára.

További információt talál a CTS ipari megoldásairól Youtube csatornánkon:

Letölthető anyagok:

CTS termék portfólió 

FTTX termék katalógus

Ipari megoldások katalógus

Médiakonverter megoldások

Magyar