Stormshield

A digitális infrastruktúrák biztonsági megoldásainak európai piacvezetőjeként, valamint az Airbus CyberSecurity kizárólagos leányvállalataként a Stormshield innovatív, végponttól-végpontig terjedő IT biztonsági megoldásokat nyújt világszerte a hálózatok, számítógépek és adatok védelmében különböző nagyságú vállalatoknak, állami intézményeknek és védelmi szervezeteknek egyaránt. Ezek a megoldások a biztonság folyamatos fenntartása érdekében három egymást kiegészítő termékcsoport segítségével megelőzik a támadásokat és biztosítják a stratégiai információk védelmét.

  • Ipari és informatikai hálózatok védelme (Stormshield Network Security)
  • Szerverek és munkaállomások védelme (Stormshield Endpoint Security)
  • Adatok védelme (Stormshield Data Security)

 

A Stormshield ezen megoldásainak együttműködéseként kialakuló IT biztonsági környezet a digitális eszközök valós idejű védelmét biztosítja:

  • három, egymást kiegészítő szakmai terület
  • végponttól-végpontig terjedő védelem
  • biztonsági rések észlelése a proaktív védelem érdekében
  • az egyes elemek közötti interakciót erősítő az informatikai ökoszisztéma
  • dinamikus biztonsági szabályrendszer

 A Stormshield a kiberbiztonság világában immár húsz éve építi úttörő pozícióját. A Stormshield legmagasabb európai szinten tanúsított (EU RESTRICTED, NATO, ANSSI EAL3) megoldásait 40 országban több mint 15 ezer ügyfél használja.

2012-2013-ban az Airbus Defence & Space felvásárolta az Arkoon és a Netasq vállalatokat. Ennek a fúziónak az eredményeként jelentek meg az első Stormshield márkájú termékek a kiberbiztonsági piacon. 2017-ben a Panda Security és a Stormshield európai szintű technológiai szövetséget jelentett be a kibertámadások elleni harc érdekében.

Az infrastruktúra területén európai piacvezetőként a Stormshield úgy döntött, hogy megnyitja ökoszisztémáját és egyesíti erőit más iparági szereplőkkel azzal a szándékkal, hogy együtt, kollektív egységként fejlesszenek megoldásokat, osszanak meg információkat a veszélyekről és javítsák az ügyfelek védelmi szintjét.

E stratégia mentén a Stormshield bizalmon alapuló partnerséget épített ki az alábbi vezető technológiai vállalatokkal annak érdekében, hogy az ügyfeleinek a lehető legjobb biztonsági megoldásokat nyújthassa:

Magyar