Garland Technology

Az Egyesült Államokban bejegyzett és működő Garland Technology-t 2011-ben közösen alapította két iparági veterán szakember Chris Bihary ügyvezető és Jerry Dillard műszaki igazgató.

A Garland megbízható és gazdaságos TAP (Test Accces Point) és packet broker megoldásokat szállít. Termékei teljes körű, 360 fokos láthatóságot biztosítanak minden valós idejű vezetékes adat továbbításával, garantáltan csomagvesztés mentesen.

A Garland Technology elsőként tervezte meg a bypass TAP-ot, és így a legmegbízhatóbb TAP és packet broker megoldásával vált az iparág piacvezetőjévé.

A Garland egyedülálló TAP to ToolTM architektúrája az IT biztonsági és monitorozó eszközök teljesítményére és láthatóságára helyezi a hangsúlyt. A nagyvállalatoknak, szolgáltatóknak és kormányzati szerveknek szánt moduláris, gazdaságos és bármilyen hálózatieszköz-gyártó termékeihez illeszthető megoldásaival skálázhatóságot és rugalmasságot kínál világszerte.

A Garland hálózati TAP termékek teljes platformját kínálja:

  • breakout TAP,
  • aggregátor és regeneráló TAP,
  • fejlett all-in-one szűrő TAP,
  • „inline edge” biztonsági bypass TAP,
  • felhőalapú megoldások,
  • valamint célhardver alapú hálózati packet brokerek.

A Garland Technology pontos adatfigyelési képességet biztosít a hálózati hozzáférési pontok (TAP-ok) teljes körével, beleértve a breakout, az aggregáció, a regeneráció és a bypass módot támogató TAP-okat; a packet broker, a terheléselosztó és a szűrő termékeket – mindezt hordozható, 1U vagy 2U szabvány mérteben.

A Garland hálózati TAP-jai az összes hálózati platformot támogatják, ideértve a 10/100M, 10/100/1000M rézalapú valamint az 1G, 10G, 40G és 100G üvegszálalapú rendszereket is.

A Garland hálózati TAP-jai kiküszöbölik a további hibaelehetőséget magukban hordozó szoftverek használatának szükségességét is.

Minden egyes Garland hardver külön-külön tesztelésre kerül (nem csak szúrópróbaszerűen) leszállítás előtt, így az iparág legmegbízhatóbb TAP megoldásának tekinthető, gyakorlatilag zéró meghibásodással.

További információt talál a Garland Technology megoldásairól Youtube csatornánkon:

Magyar