Acronis

Az Acronis kiberbiztonsági megoldása a szervezet méretétől függetlenül kínál teljeskörű védelmet a támadásokkal, meghibásodásokkal és emberi hibából eredő leállásokkal szemben. Az Acronis Cyber Protect az automatizáció és az integráció egyedi kombinációja révén kiterjed az adatokra, alkalmazásokra és egész rendszerekre egyaránt, illetve a védelem minden szakaszát lefedi, beleértve a megelőzést, észlelést, reagálást, helyreállítást és elemzést.

Az Acronis backup szoftvereket, vészhelyzeti helyreállítást és biztonságos adathozzáférést nyújt az egyéni felhasználók, a kis és közepes vállalkozások illetve nagyvállalatok számára. Az Acronis vezető megoldásai között szerepelnek a fizikai, virtuális, mobil és felhőalapú szerver backup szoftverek, valamint a biztonságos fájlmegosztás és rendszerkialakítás. Az Acronis továbbá gyors, biztonságos és hatékony szoftveralapú storage megoldást is szállít az Intel Intelligent Storage Acceleration Library (ISA-L) és a blockchain technológia használatával.

Az Acronis mércét állít a kiberbiztonság területén azáltal, hogy innovatív backup megoldásokat, zsarolóprogramok elleni védelmet, vészhelyzeti helyreállítást, tárolást, illetve vállalati fájlszinkronizálást és megosztást kínál. A termékei színvonalát tovább emeli a díjnyertes, mesterséges intelligencián alapuló aktív védelmi technológia, a blockchain alapú adathitelesítés és az egyedülálló hibrid-felhő architektúra. Kiemelt terméke, az Acronis Cyber Protect Home Office teljeskörű rendszerkép-mentési technológiát használ. Az Acronis a kiberbiztonságnak mind az öt vektorát lefedi – a biztonságot és védelmet, a hozzáférhetőséget, az adatok titkosságát és integritását (SAPAS) –, ami egyszerű, hatékony és biztonságos megoldásokat jelent minden vállalkozás számára, mérettől függetlenül.

 

Az Acronisnak 1300 munkavállalója van 18 országban. A vállalatot Svájcban jegyezték be 2008-ban, nemzetközi székhelye pedig Szingapúrban található. Felhőalapú adatközpontokat üzemeltet az Egyesült Államokban, Franciaországban, Szingapúrban, Japánban és Németországban. 2012 szeptemberében az Acronis felvásárolta a GroupLogicot, amivel képessé vált arra, hogy nagyvállalati környezetben is integrálja a mobileszközök (az Apple termékeit is ideértve) adatvédelmét.

2023-ban, globális adatközpont-hálózatának részeként, az Acronis Budapesten is adatközpontot nyitott. A létesítmény a kibervédelmi megoldások teljes skáláját teszi elérhetővé a szolgáltatóknak, miközben gyorsabb hozzáférést, állandó adatelérhetőséget és adatszuverenitást biztosít ügyfeleik számára.

Az Acronis több mint 50 termékdíj tulajdonosa. 2018-ban megszerezte a Gartner Peer Insights Customers' Choice díjat az adatközpont-mentési és helyreállítási megoldásaiért. További fontos elismerései a PCMag Editor’s Choice 2017-es választása a legjobb backup szoftver kategóriában és a cég felvétele a CRN Magazine 20 „legütősebb” felhőalapú-tárolás gyártói közé.

Tudjon meg többet az Acronis megoldásairól a RelNet eLearning képzéseiben. Tovább az Acronis képzéseihez

Az Acronis megoldásaiban több mint 5 millió fogyasztó és 500 ezer vállalat bízik, beleértve a 100 legértékesebb világmárka 79 képviselőjét is.

Acronis_clients

További információt talál az Acronis kibervédelemről a Youtube csatornánkon:

 

Magyar