Manage Engine

Az 1996-ban alapított Zoho Corporation egy magántulajdonban lévő globális technológiai vállalat. A szervezet ma már több millió felhasználóval rendelkezik világszerte, számos terméket és szolgáltatást kínálva. A termékportfólió sokszínűsége miatt a vállalatot három fő divízióra osztották: Zoho.com, ManageEngine és WebNMS.

A ManageEngine megoldásainak középpontjában az informatikai szakemberek munkájának megkönnyítése áll. Több, mint 90 termékével és a hozzájuk ingyenesen letölthető eszközeivel minden informatikai igényt kielégítenek, mindezt megfizethető áron. A hálózat- és eszközkezeléstől kezdve, a biztonsági és szolgáltatásmenedzsment szoftvereken keresztül, integrált és átfogó megoldásokat nyújt a jelen IT infrastruktúráinak.

A ManageEngine alkalmazások egyszerűen letölthetők, telepíthetők, konfigurálhatók és integrálhatók, nincs szükség harmadik féltől származó támogatási szolgáltatásokra. Átlátható és egyszerű licencelési politikájának köszönhetően megoldásai széleskörűen elterjedtek.

A ManageEngine-t már harmadik éve jegyzi a Gartner, SIEM rendszerekre vonatkozó Magic Quadrant elemzése.

ManageEngine_fair

„A ManageEngine-nél egy olyan átfogó, mégis egyszerűen használható biztonsági megoldás építésére összpontosítunk, amely megfelel a vállalati biztonság exponenciálisan növekvő igényeinek. Arra törekszünk, hogy megkönnyítsük a ma és a jövő biztonsági műveleti központjainak működését. Azt szeretnénk, hogy a SOC-ok képesek legyenek felismerni, reagálni és enyhíteni a kifinomult támadásokat egy fejlett fenyegetettség felderítési platform segítségével, miközben zökkenőmentesen tudjanak összedolgozni más informatikai területekkel.” – Manikandan Thangaraj termékmenedzsment igazgató, ManageEngine

Magyar