Radware

A Radware a virtuális, felhőalapú és szoftveres adatközpontok számára nyújt alkalmazáskézbesítési és kiberbiztonsági megoldásokat. Az iparágban globális vezetők közé számító vállalat központja Mahwah-ban, New Jersey államban, a nemzetközi központ pedig Tel-Avivban, Izraelben található. A cégnek Európában, Afrikában és a Távol-Keleten is vannak irodái. A Radware-t, amely egyben a Rad Group cégcsoport tagja, 1996-ban alapították. Részvényeivel (RDWR) 1999 óta kereskednek a NASDAQ-on.

A gyártó számos díjat nyert megoldásai az üzleti szempontból kritikus alkalmazások szolgáltatási szintjeit (SLA) képesek garantálni, miközben maximalizálják az informatikai hatékonyságot. A Radware megoldásai világszerte több mint 12 500 vállalati ügyfél számára teszik lehetővé, hogy gyorsan alkalmazkodjanak a piaci kihívásokhoz, fenntartsák az üzleti folytonosságot és elérjék a maximális termelékenységet – mindezt költséghatékonyan.

A Radware megoldásai az alábbi területeken nyújtanak segítséget az ügyfeleknek:

Alkalmazáskézbesítés (Application Delivery): A mai szervezetek számos üzleti alkalmazást használnak, miközben biztosítaniuk kell a villámgyors válaszidőket, a 24 órás rendelkezésre állást, a zökkenőmentes hozzáférést több helyről is, valamint a vállalati alkalmazások kézbesítési hálózatának biztonságát. A Radware egyedülálló terheléselosztó termékcsaládjával segít ezeknek a kihívásoknak a teljesítésében.

Alkalmazás-teljesítmény: A Radware számára egyértelmű, hogy az ügyfelek elégedettsége, az alkalmazottak termelékenysége, az üzleti rugalmasság és a vállalat bevétele egyaránt az üzleti szempontból kritikus alkalmazások elvárt működésén alapszik. A Radware kiemelt prioritásként kezeli, hogy az ügyfelek javítani tudják ezen alkalmazások teljesítményét, gyorsítani a weboldalaikat és webes alkalmazásaikat.

Virtualizáció és konszolidáció: A forradalmát élő virtualizáció témakörében a Radware kiváló megoldásokkal rendelkezik. Például létrehozta az iparág első virtuális alkalmazáskézbesítési infrastruktúráját (Virtual Application Delivery Infratsucture, VADI), amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy az átalakító számítási erőforrásokat, az alkalmazáskézbesítési vezérlőt (ADC) és a virtualizációs szolgáltatásokat egységes, agilis és könnyen méretezhető virtualizált infrastruktúrába integrálják.

Magán/hibrid felhőalapú megoldások: A vállalkozások felhőtalapú technológiákat vezetnek be, amelyek az igényeikhez dinamikusan igazodó költségek révén javítják általános működési hatékonyságot és elősegítik az üzleti lehetőségek bővítését. A nagymértékben virtualizált adatközpontokban privát felhőket hoznak létre a vállalati erőforrások hatékony hasznosítására. A nem a saját telepehelyen üzemelő felhőalapú szolgáltatások igénybevétele bővíti a kapacitást és egyszerűsíti az IT-infrastruktúrán kívüli alkalmazásfejlesztést.

Software Defined Network (SDN) megoldások: A Radware SDN hálózati alkalmazások javítják az alkalmazáskézbesítési hálózatok biztonságát, teljesítményét és elérhetőségét; azáltal, hogy az SDN megfelelő beállításával gyűjtenek adatokat és optimalizálják a forgalom továbbítását a hálózati szolgáltatások biztosítása érdekében. Az SDN által bevezetett új network stack natív komponense magában foglalja az adatsík (data plane) hálózati eszközeit és a vezérlősík (control plane) SDN vezérlőit.

Biztonsági megoldások: A Radware biztonsági megoldásainak családja integrált alkalmazáskézbesítési hálózati biztonság és biztonsági eszközkezelés révén valósítja meg a legkiválóbb, többrétegű biztonsági architektúrát. A „Támadások elleni védelmi rendszere” (Attack Mitigation Systems, AMS) az iparág első teljesen integrált IT-biztonsági megoldása, amely valós időben védi az alkalmazás-infrastruktúrát a hálózat és az alkalmazások leállása, az alkalmazások sebezhetőségének kihasználása, a rosszindulatú szoftverek behatolása, az információlopások, a webes szolgáltatások elleni támadások és a weboldalak feltörése/megváltoztatása ellen.

SSL támadások elleni védelem: Az interneten egyre növekszik a titkosított webes kommunikáció (HTTPS) használata, ezért a számítógépes támadók új sebezhető csatornát találtak. A kimenő SSL forgalom ellenőrzésével a Radware egyszerű, nagy kapacitású megoldást nyújt a titkosított forgalom elfogásához és a különféle biztonsági megoldások igénybevételéhez – biztosítva a folyamatos internetkapcsolatot és a minimális adatforgalmi késleltetést.

Radware DefensePro-Architecture

A Frost & Sullivan által rendezett 2019. évi India ICT díjkiosztóján a Radware elnyerte Az év szállítója díjat a WAF és Anti DDoS kategóriában, illetve vezető szereplőként jelölték meg az IDC MarketScape DDoS elleni globális védelem kategóriájában. A Radware 2018-ban is számos díjat kapott, köztük Az év WAF Szállítója díjat (Frost & Sullivan), Az év felhőalapú terméke díjat (TMC és Cloud Computing Magazine) és a Fortress kiberbiztonsági díjat (Business Intelligence Group).

A Radware arra törekszik, hogy globális polgárként termékeivel és megoldásaival jobbá tegye az emberek életét bárhol a világon. Ezért szigorú szabályokat alkalmaz annak biztosítása érdekében, hogy hardvertermékei és csomagolásai teljes mértékben megfeleljenek minden olyan ország környezetvédelmi követelményeinek, amelyben üzleti tevékenységet folytat.

Az alábbi videóra kattintva megnézheti, miért használják a vezető vállalkozások a Radware megoldásait:

A Radware Learning Academy segítségével saját tanulási ütemében válhat a termékek szakértőjévé:

Letölthető magyar nyelvű adatlapok:

Radware DefensePro adatlap

Radware WAF adatlap

Radware BOT Manager adatlap

Magyar