Netwrix - NNT

A floridai New Net Technologies (NNT), amelyet a Netwrix vásárolt fel 2021-ben, kiberbiztonsági és megfelelőségi szoftvereket fejleszt vállalatok és kormányzati szervezetek számára. Az NNT ügyfelei képesek felügyelni a hálózataikon történő változásokat, és azonnal észlelni azokat, amelyek veszélyt jelenthetnek.

Ha nincs eszközünk arra, hogy az IT-környezeten belül azonosítani tudjuk a gyanús vagy potenciálisan kártékony változásokat, mindig fenn fog állni annak a veszélye, hogy behatolás vagy az infrastruktúránkat károsító cselekmény történjék, vagy – ami még ennél is rosszabb – észrevétlenül maradjon az efféle változás. Az NNT képessé tesz arra, hogy megértsük és hatékonyabban felügyeljük a változásokat, így optimalizálhatók az ismert visszaélésekkel szembeni megelőző intézkedések. Ugyanakkor a nyomozati szintű információszolgáltatás, illetve a gyors riasztás segítségével az újonnan kifejlesztett támadási módszerek ellen is felvehetjük a harcot.

Az NNT csapata az Internetbiztonsági Központ (CIS) által tanúsított sérülékenységmenedzsment specialisták elit csoportjába tartozik.

Miután bizonyossá vált, hogy minden rendszer biztonságos és rendeltetésszerűen működik, az NNT megoldása nyomon követ minden, ezen az alapálláson bekövetkezett változást, legyen az a változtatás bármennyire elszigetelt vagy árnyalatnyi. Az intelligens veszélyfelügyelet és változáskontextus segítségével az NNT képes automatikusan biztonságosként jóváhagyni a változtatásokat, vagy további vizsgálat céljából azonnal megjelölni a gyanús módosításokat.

Az NNT megoldáskínálata:

  • Rendszer- és hálózatkonfiguráció
  • Zárt és intelligens változásfelügyelet
  • Sérülékenységek azonosítása és biztonságosabbá tétele
  • Folyamatos és valós idejű megfelelőségmenedzsment
  • Információszolgáltatás a fenyegetésekről – Integritás ellenőrzése a világ legnagyobb fehérlista-adatbázisának használatával
  • Valós idejű, intelligens és kontextus alapú fájlintegritás felügyelet (FIM)
  • Biztonsági információ- és eseménynaplómenedzsment (SIEM)
  • Minden IT-eszköz ‘ismert, biztonságos és megfelelő’ állapotának biztosítása
  • Lefedettség: on-prem, felhő és konténer / virtuális és fizikai környezet / szerver és appliance, ipari vezérlési rendszerektől (ICS) az IoT-ig, adatközponttól a munkaállomásig, mikroszolgáltatásoktól a ’legacy’ alkalmazásokig

Az NNT világszerte szervezetek ezreit védi a kibertámadások állandó fenyegetéseitől.

Termékek

Change Tracker Gen7 R2: Teljeskörű konfiguráció- és rendszerintegritás biztosítása, egyesítve a létező legátfogóbb és legintelligensebb változáskövető megoldással: jogosulatlan tevékenységek megelőzése és észlelése, fájlintegritás-felügyelete, megfelelőség ellenőrzése, CIS minősítésű rendszermegerősítés.

FAST Cloud: A világ legnagyobb fehérlista-adatbázisának és az NNT ’File Approved Safe’ technológiájának (FAST) a kombinálásával automatikusan, valós időben értékelhető és ellenőrizhető a fájlokban bekövetkezett változások hitelessége.

Vulnerability Tracker: Sérülékenység-felderítés páratlan pontossággal és hatékonysággal a helyszíni eszközökön, a felhőben és a mobilvégpontokon.

Log Tracker Enterprise: Átfogó és könnyen használható információ- és eseménynapló-menedzsment (SIEM), intelligens és öntanuló korrelációs technológiával, amely pillanatok alatt azonosítja a potenciálisan kártékony aktivitásokat.

Magyar