SolarWinds

A helyszíni (on-prem) környezetektől a felhőig, függetlenül az informatikai eszközök és felhasználók helyétől, a SolarWinds termékei egyszerűen elérhetőek, telepíthetőek, üzemeltethetőek és méretezhetőek, miközben az infrastruktúramenedzsment kulcsfontosságú aspektusait fedik le. Az átfogó, hibrid IT-teljesítménymenedzsmentre irányuló fókusz és kiválóságra törekvés globális vezetővé tette a SolarWindset a megfigyelhetőségi, IT-szolgáltatásmenedzsment (ITSM), alkalmazásteljesítmény és adatbáziskezelési megoldások területén.

A vállalat arra törekszik, hogy kiküszöbölje azt a komplexitást, amelyet az ügyfelek eddig kénytelenek voltak elfogadni a hagyományos nagyvállalati szoftvergyártók megoldásaival kapcsolatban.

Termékek

A SolarWinds IT-menedzsment termékeit olyan hálózati és rendszermérnökök fejlesztették ki, akik tudják, mivel jár a mai dinamikus informatikai környezetek üzemeltetése. Ezért ezek a termékek hatékonyak, könnyen hozzáférhetőek és a használatuk is egyszerű.

A SolarWinds Hybrid Observability megközelítése átfogó, integrált és költséghatékony full-stack megoldást kínál vállalatok számára, függetlenül azok méretétől és tevékenységétől:

  • Hálózatmenedzsment
  • Rendszermenedzsment
  • Adatbázismenedzsment
  • IT-szolgáltatásmenedzsment
  • Alkalmazásmenedzsment
  • IT-biztonság

A platform a láthatóság, az adatelemzés és a termelékenység fokozásával optimalizálja a teljesítményt, segíti az üzembiztonság szintjének növelését és csökkenti a problémák elhárításának idejét on-premise és többfelhős környezetekben egyaránt.

Miért IT-üzemeltetésmenedzsment? (ITOM)

Az alkalmazásokat futtató informatikai infrastruktúra üzembiztonságának és teljesítményének teljeskörű felügyelete az IT szakemberek számára minden vállalatban alapvető feladat, függetlenül a vállalat méretétől és az adott infrastruktúra felépítésétől. Az embereket, folyamatokat és technológiákat állandóan össze kell hangolni annak érdekében, hogy az informatikai szolgáltatásokban és infrastruktúrában bekövetkező incidenseket és változásokat hatékonyan lehessen kezelni. A megfelelő biztonsági eszközök telepítése és üzemeltetése szerves részét képezi az IT-üzemeltetésnek, hiszen biztosítani kell az előírásoknak való megfelelőséget, illetve meg kell védeni az alkalmazásokat, rendszereket, és adatokat a rosszindulatú aktivitásoktól.

A SolarWinds mindezt lehetővé teszi, oly módon, hogy a megvalósítás nem követel meg rendkívüli költségeket, erőfeszítést vagy időt.

Egy gyártó, egy platform, egy felület: Az Orion Platform

A SolarWinds termékei önmagukban is telepíthetők, vagy az egymással összefüggő problémák megoldása érdekében kombinálhatók.

A vállalatok – függetlenül a méretüktől – komplex informatikai környezetekkel rendelkeznek, amelyekben kihívást jelent az IT-üzemeltetés.

A SolarWinds termékeit úgy tervezték, hogy nagy teljesítményük ellenére is egyszerűen lehessen használni őket. Ezért számos megoldás egy egységes technológiai alapra, az Orion Platformra épül, amivel az ügyfelek fokozatosan tudják implementálni az egyes megoldásokat, és igény szerint bővíteni őket. A termékek jól méretezhetőek, illetve az integrált hálózati és teljesítményadatok az infrastruktúra több komponenséből állnak össze és korrelálhatóak az egységes és alkalmazásközpontú felület és felhasználói élmény megteremtése érdekében.

A termékek modularitása és az Orion Platformon keresztül történő összekapcsolása révén a SolarWinds átfogó, egyszerűen használható, méretezhető és hozzáférhető ITOM portfóliót hozott létre, amely teljeskörű láthatóságot nyújt a mai komplex, hibrid IT-környezetek számára.

A SolarWinds és a RelNet

A RelNet Technológia Kft. a Cseh Köztársaságra, Észak-Macedóniára, Horvátországra, Magyarországra, Moldovára, Romániára, Szerbiára, Szlovákiára és Szlovéniára kiterjedő disztribúciós megállapodást írt alá a SolarWindsszel. A RelNet ezen országok piacait kezdetben a magyarországi székhelyéről fogja kiszolgálni.

A SolarWinds vezető, egyszerűen kezelhető, nagy teljesítményű és biztonságos IT-menedzsment szoftvereket gyárt. A vállalat megoldásai világszerte képessé teszik a szervezeteket – függetlenül azok típusától, méretétől vagy komplexitásától – arra, hogy felgyorsítsák a mai hibrid IT-környezetekre történő üzleti átállást. A SolarWinds IT-szolgáltatás és -műveleti szakemberekkel, DevOps és SecOps szakemberekkel, illetve adatbázisadminisztrátorokkal (DBA-k) működik együtt annak érdekében, hogy felderítse, milyen kihívásokkal néznek szembe a technológiai szakemberek a nagy teljesítményű, magas rendelkezésre állású IT-infrastruktúrák, alkalmazások és környezetek üzemeltetése során.

Magyar