Allot

Az Allot az innovatív hálózati intelligencia és IT-biztonsági megoldások vezető gyártója, amely világszerte képessé teszi a kommunikációs szolgáltatókat (CSP-ket) és a vállalatokat arra, hogy még több hozzáadott értéket teremtsenek ügyfeleik számára. Megoldásai olyan érdemi információkat hoznak létre a feldolgozott hálózati, alkalmazásbeli, használati és biztonsági adatokból, amelyek intelligens hálózatokat és biztonságban lévő felhasználókat garantálnak a szolgáltató ügyfelek számára.

Az Allot Secure megoldás igénybevételével a CSP-k olyan biztonsági szolgáltatásokat tudnak nyújtani a lakossági, mobil- és üzleti piacokon, amelyek mind az IoT, mind a végfelhasználói eszközöket megvédik. Az ügyfelek hálózatai és a távközlési infrastruktúrák a DDoS támadásokkal szemben is védetté válnak.

Az Allot Smart láthatósági megoldás fő profilja az alkalmazáspriorizálás, az optimalizált sávszélesség-elosztás, valamint a kimagasló felhasználói élmény (Quality of Experience) megteremtése, méghozzá a hálózati, felhasználói, alkalmazásbeli és biztonsági adatcsomagok mélyreható elemzésével.

A „See. Control. Secure.” szlogennel az Allot az alábbi szolgáltatásait foglalja össze:

  • Granuláris hálózati analitika a láthatóság érdekében
  • Hálózati forgalom szabályozása az optimális teljesítmény, kihasználtság, illetve a kimagasló ügyfélélmény (QoE) érdekében
  • Szolgáltatásalapú hálózatbiztonság (’Security-as-a-Service’)
  • Jogszabályoknak való megfelelés biztosítása
  • Botnet és DDoS elleni védelem
  • Automatizált hálózatfigyelés az észleléstől az optimalizációig (Closed-loop Automation), akár teljes mértékben virtualizált hálózatokon (NFV).

A tapasztalatok szerint az Allot Smart használatával az ügyfelek átlagosan 10%-kal csökkentették a hozzáférési sávszélesség költségeit és 15%-kal a bevételszivárgást, valamint képesek voltak 1-2 évvel elhalasztani a kapacitásbővítést.

Az Allot ’multi-service’ platformjait világszerte, a legszigorúbb elvárásokat támasztó környezetekben több mint 500 mobil-, vezetékes és felhőszolgáltató, valamint több mint ezer vállalkozás telepíti. Jövőbiztos módon támogatja a hálózati architektúrákat azáltal, hogy a legrugalmasabb platformokat kínálja a piacon.

Az Allot részvényeit 2006 óta nyilvánosan forgalmazzák a NASDAQ-on és a Tel-Aviv-i Értéktőzsdén. Magyarországon a RelNet Kft. a vállalat megoldásainak hivatalos disztribútora.

Magyar