Cyrebro

A CYREBRO-t 2012-ben alapították CyberHat néven. A vállalat célja forradalmasítani a kiberbiztonsági műveleteket azáltal, hogy a szervezetek számára teljes értékű Security Operations Center (SOC) megoldást nyújt.

Kiemelkedő szakértőkből álló csapata kifejlesztette az iparág első felhő alapú, technológiafüggetlen ’SOC-as-a-Service’ platformját. Eszköztárába egyaránt beletartozik a stratégiai megfigyelés, a proaktív fenyegetésvadászat, az incidensekkel szembeni gyorsított válaszadás és a megfelelőség erősítése. A központi irányítású platform integrálja az összes meglévő rendszert és adatforrást, így kontextust és egyértelműséget biztosít a kiberbiztonsági műveletek során.

Az intuitív kezelőfelület, valamint a fejlett automatizálás révén költséges beruházások és külső szakértők alkalmazása nélkül is teljeskörű SOC lefedettséghez juthatnak még a kis és közepes méretű vállalatok is. A CYREBRO-val tehát minden szervezet, mérettől függetlenül, költséghatékonyan, mégis mélyrehatóan képes javítani infrastruktúrájának biztonsági helyzetét.

A CYREBRO két központtal rendelkezik, Tel-Avivban és New Yorkban csaknem 200 alkalmazottjuk dolgozik, köztük számos élvonalbeli kiberbiztonsági szakértővel. Magyarországon a RelNet Kft. a vállalat megoldásainak hivatalos disztribútora.

Magyar