PacketLight

A PacketLight a sűrű hullámhossz-osztásos multiplexelési (DWDM) és az optikai átviteli hálózati (OTN) technológiák vezető gyártója.

A 2000-ben alapított PacketLight Networks DWDM és OTN eszközöket gyárt a következő célokra: adattovábbítás, adattárolás, adatközponti hang- és videószolgáltatások, nagyvárosi és nagy távolságú optikai hálózatok kiépítése.

A PacketLight teljeskörű optikai adattovábbítási megoldást kínál, beleértve a muxpondereket, transzpondereket, újrakonfigurálható add-drop multiplexereket (ROADM), optikai erősítőket és száldiagnosztikai eszközöket, amelyeket úgy terveztek, hogy bármilyen infrastruktúrába illeszkedjenek. A termékek opcionális beágyazott Layer-1 titkosítást is tartalmaznak az adatok biztonságos átvitele érdekében.

A PacketLight eszközök lehetővé teszik a távközlési szolgáltatók, közműszolgáltatók, sötétszál-szolgáltatók, tartalomszolgáltatók, adatközpontok, kutatási és oktatási kampuszok, valamint vállalatok számára, hogy növeljék a szálkihasználtságot, miközben fenntartják rendszerük rugalmasságát és – pay-as-you-grow lehetőséggel – magasabb megtérülést érhetnek el.

QKD integrációs lehetőségek

A kiberfenyegetések egyre kifinomultabbá válása és a kvantumszámítógépek fejlődése az optikai hálózatokat is veszélyezteti, ami ezeknél a rendszereknél szükségessé teszi a biztonság növelését és a kulcscsere-módszerek megerősítését. A PacketLight DWDM/OTN eszközei ideálisak a kvantumkulcs-elosztási (QKD) technológia sikeres integrálásához. A QKD biztosítja, hogy feltörhetetlen titkosítási kulcsok kerüljenek megosztásra, kvantumszintű védelemmel biztosítva a kommunikációt.

Kattintson ide az angol nyelvű PacketLight cégismertető brossúra letöltéséhez! (PDF)

 

Magyar