Pulse Secure

A Pulse Secure olyan piacvezető biztonságos hozzáférési (Secure Access) megoldásokat kínál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a vállalatok működési hatékonyságának növeléséhez. Termékei elősegítik a felhős környezetre való áttérés zökkenőmentessé és biztonságossá tételét az informatikai részlegek terhelésének növekedése nélkül.

A Pulse az integrált virtuális magánhálózatokra, a hálózati hozzáférés-vezérlésre (NAC) és a mobil biztonsági megoldásokra fókuszál annak érdekében, hogy biztosítsa a dolgozók problémamentes és biztonságos hozzáférését a vállalati erőforrásokhoz, ezáltal is növelve a munkavégzés közbeni mobilitás mértékét.

PulseSecure_ProductDiagrams_PulseAccessSuite_EnterpriseEdition
A Pulse virtuális magánhálózati (VPN), hálózati hozzáférés-vezérlés (NAC) és mobilbiztonsági termékeit a legkülönbözőbb tevékenységi körű és méretű vállalkozások használják szervezetük felhasználói mobilitásának elősegítése érdekében. Fő terméke, a Pulse One, olyan központi policy-menedzsmentet biztosít, amely lehetővé teszi minden végpont és mobileszköz számára a biztonságos hozzáférést a vállalat helyszínen telepített vagy felhő-alapú alkalmazásaihoz.

PulseSecure_ProductDiagrams_PulseOne
A Pulse Secure 2014-ben vált ki a Juniper Networks Junos Pulse üzletágából. Specialitásai közé tartoznak az SSL VPN, a NAC, a mobil- és a „hozd-a-saját-eszközöd” (BYOD) technológiák, a biztonságos távoli hozzáférés, a vállalati VPN megoldások és a virtuális desktop infrastruktúra kialakítása és menedzselése. 2017-ben a Pulse Secure a Brocade virtuális terheléselosztó és alkalmazásgyorsító (vADC) üzletágának felvásárlásával megerősítette vezető pozícióját a Secure Access megoldások piacán. Ezzel rendkívül nagy terhelésű, virtuális és felhőplatformokon működő alkalmazások számára is gyors és megbízható ADC szolgáltatást képes biztosítani.

A Pulse Secure ügyfelei között van a Fortune 500-as cégek 80 százaléka és mintegy 22 000 ezer további vállalat, összesen 18 millió védett végponttal.

A RelNet és a Pulse Secure

A RelNet a gyártó 2014-es alapítása után azonnal, a Pulse Secure termékeinek hivatalos forgalmazója lett. Portfóliójában a Pulse ügyfelek a leghűségesebbek közé tartoznak, mert a tapasztalat szerint akik egyszer kipróbálták a cég megoldásait, azok kitartanak mellette. A Pulse megoldásainak használhatóságát, stabilitását és robusztusságát az a tény is bizonyítja, hogy az ügyfelek a Pulse Secure termékeket használatát akkor is folytatják, ha egyébként a teljes biztonsági és hálózati infrastruktúrájukat a korábban használtak helyett más gyártók eszközeire cserélik.

További információt talál a Pulse Secure Hibrid hozzáférés megoldásáról a szoftver által meghatározott határvonalon keresztül a Youtube csatornánkon:

Magyar