Progress | Kemp

A Kemp Technologies - amit az iparágban meghatározó alkalmazások gyártója, a Progress vásárolt fel 2021-ben - egyszerűvé teszi ügyfelei számára, hogy 'always-on' alkalmazásélményt (angol rövidítéssel: AX) biztosítsanak felhasználóiknak. A Progress-Kemp újgenerációs terheléselosztó megoldása, valamint a Kemp 360 platform valós felhasználási esetek százait támogatják, miközben a legkülönfélébb méretű és terhelési igényű vállalatok számára teszik lehetővé alkalmazásaik futtatását rugalmasan, skálázhatóan és biztonságosan, függetlenül attól, hogy azok felhő alapú vagy hibrid felhő platformokon, helyszíni adatközpontokban, virtuális környezetben vagy fizikai szervereken vannak telepítve.

A világ legnépszerűbb virtuális terheléselosztója

A Progress-Kemp ágazatvezető az ADC-k és az alkalmazás-központú terheléselosztás terén. Megoldásait több mint 25 000 ügyfele világszerte már több mint 100 000 helyen telepítette nagyvállalati és szolgáltatói környezetekben egyaránt. Fő terméke, a Linux-alapú LoadMaster lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a 4.-től a 7. rétegig történő terheléselosztással méretezzék a működésüket, fokozzák a teljesítményüket és a hozzáférés biztonságát is egyben.

kemp optimized application delivery
A Kemp Technologies 2000 óta folyamatosan az iparág egyik vezető innovátora. Úttörő termékei úgy optimalizálják a webes és alkalmazás-infrastruktúrát, ahogy azt a rendelkezésre állás, a nagy teljesítmény, a rugalmas skálázhatóság, a biztonság és a könnyű kezelhetőség követelményei meghatározzák. Mára a cég globális szinten működik - New Yorki-i székhellyel, illetve regionális irodákkal Limerickben (Írország), Münchenben, Sao Paulóban és Szingapúrban
kemp-360

A Progress-Kemp ügyfelei között olyan meghatározó szervezetek vannak, mint az Apple, a NASA, az Egyesült Államok hadserege, a Sony, továbbá a világon szétszórt leányvállalatokkal rendelkező globális kereskedelmi cégek, szolgáltatók és az állami szektor.

A KEMP Technologies az utóbbi években számos díjat és elismerést kapott:

  • A leggyorsabban növekvő technológiai vállalat Észak-Amerikában (2014)
  • Innovációs elismerés a Gartner Magic Quadrant ADC kategóriájában (2015, 2016)
  • Az MSExchange.org olvasói megszavazták a LoadMastert a legjobb Exchange terheléselosztó megoldásnak (2016)
  • A LoadMaster a Network Computing Award nyertese az "Év hardverterméke" kategóriában (2017)
  • CRN 'Channel Chief' a partnerprogram fejlesztéséért (2018)
  • A Kemp 360 Central nyerte a Network Computing Award "IT-optimalizációs termék" díját (2018)
  • A Metered Licensing nyerte a Network Computing Awards "Felhőalapú megoldás" díját (2019)
  • Cloud Computing Magazine győztes – Az év terméke (2019)

További információt talál a Kemp terheléselosztásról és ADC megoldásairól itt:

Magyar