KEMP

A KEMP Technologies terheléselosztásra kialakított megoldásai a legkülönfélébb méretű és terhelési igényű vállalatok számára teszik lehetővé alkalmazásaik futtatását rugalmasan, skálázhatóan és biztonságosan, függetlenül attól, hogy azok felhő alapú vagy hibrid felhő platformokon, helyszíni adatközpontokban, virtuális környezetben vagy fizikai szervereken vannak telepítve.

A KEMP ágazatvezető az ADC és az alkalmazás-központú terheléselosztás terén. Megoldásait már több mint 40 000 helyen telepítették világszerte. A Linux-alapú LoadMaster lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a 4.-től a 7. rétegig történő terheléselosztással méretezzék a működésüket, fokozzák a teljesítményüket és a hozzáférés biztonságát is egyben.
kemp optimized application delivery
A LoadMaster termékek virtualizált eszközként is elérhetők, amelyek x86-os fizikai szervereken (például Oracle, Dell, HP, Fujitsu és Cisco), valamint a felhőben is futtathatók. 2013-ban a KEMP Technologies indította el a világ első teljes funkcionalitású L7 ADC megoldását a Microsoft Azure felhő platformon.

A KEMP 2000 óta folyamatosan az iparág egyik vezető innovátora. Úttörő termékei úgy optimalizálják a webes és alkalmazás-infrastruktúrát, ahogy azt a rendelkezésre állás, a nagy teljesítmény, a rugalmas skálázhatóság, a biztonság és a könnyű kezelhetőség követelményei meghatározzák.
kemp-360

A KEMP ügyfelei között olyan meghatározó szervezetek vannak, mint az Apple, a NASA, az Egyesült Államok hadserege, a Sony, továbbá a világon szétszórt leányvállalatokkal rendelkező globális kereskedelmi cégek, szolgáltatók és az állami szektor.

A KEMP Technologies az utóbbi években számos díjat és elismerést kapott:

    • A leggyorsabban növekvő technológiai vállalat Észak-Amerikában (2014)
    • Innovációs elismerés a Gartner Magic Quadrant ADC kategóriájában (2015, 2016)
    • Felvétel a Deloitte Technology Fast500 listájára (2015)
    • Az MSExchange.org olvasói megszavazták a LoadMastert a legjobb Exchange terheléselosztó megoldásnak (2016)
    • A LoadMaster a Network Computing Award nyertese az "Év hardverterméke" kategóriában (2017)

További információt talál a Kemp terheléselosztásról és ADC megoldásairól itt:

Magyar