Progress Kemp

A Progress Kemp terheléselosztó és alkalmazásvezérlő (ADC) eszközei ’always-on’ alkalmazásélményt (angol rövidítéssel: AX) biztosítsanak a felhasználóiknak. A Progress Kemp újgenerációs terheléselosztói, valamint a Kemp 360 platform valós felhasználási esetek százait támogatják, miközben a legkülönfélébb méretű és terhelési igényű vállalatok számára teszik lehetővé alkalmazásaik futtatását rugalmasan, skálázhatóan és biztonságosan, függetlenül attól, hogy azok felhő alapú vagy hibrid felhő platformokon, helyszíni adatközpontokban, virtuális környezetben vagy fizikai szervereken vannak telepítve.

A világ legnépszerűbb virtuális terheléselosztója

A Progress Kemp piacvezető az ADC-k és az alkalmazásközpontú terheléselosztás terén. Világszerte 25 000 ügyfele már több mint 100 000 helyen telepítette a Kemp megoldásait nagyvállalati és szolgáltatói környezetekben egyaránt. Fő terméke, a Linux-alapú LoadMaster, lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy hálózatukon a 4.-től a 7. rétegig történő terheléselosztással méretezzék a működésüket, fokozzák a teljesítményüket és a hozzáférés biztonságát is.


kemp optimized application delivery

A Progress Kemp 2000 óta folyamatosan az iparág egyik vezető innovátora. Úttörő termékei úgy optimalizálják a webes és alkalmazás-infrastruktúrát, ahogy azt a rendelkezésre állás, a teljesítmény, a skálázhatóság, a biztonság és a könnyű kezelhetőség követelményei meghatározzák.


kemp-360

A Progress Kemp ügyfelei között olyan meghatározó szervezetek vannak, mint az Amazon, a Disney, az NFL vagy az Egyesült Államok hadserege, továbbá globális kereskedelmi cégek, szolgáltatók és az állami szektor.

 

További információt talál a Kemp terheléselosztásról és ADC megoldásairól itt:

Magyar