Skybox Security

A 2002-ben alapított Skybox egy kiberbiztonsági és biztonságanalitikai megoldásokat kínáló vállalat, melynek világszerte jelen levő értékesítő és támogató csapata céges és kormányzati ügyfélkört egyaránt kiszolgál. Szoftverei segítenek kiküszöbölni a támadási vektorokat és megvédeni az üzleti adatokat és szolgáltatásokat. A Skybox a támadási felület kontextus-tudatos felderítésére, a sebezhetőség és fenyegetés kezelésére, a tűzfalvédelemre és az IT biztonsági szabályrendszernek való folyamatos megfelelés ellenőrzésére fókuszál.

A Skybox Security Suite platform összeveti a tűzfalak és a hálózati eszközök információit a begyűjtött sebezhetőségi és a fenyegetettségi adatokkal, és bármilyen előforduló vállalatspecifikus környezetben rangsorolja a biztonsági problémákat. A nagy teljesítményű támadásivektor-analitika csökkenti a válaszidőket és a kockázatokat, valamint ellenőrizhetővé teszi a komplex hálózatok sebezhetőséget és veszélykezelési folyamatait.

skxbox_diagram
A szoftver az elemzés eredménye alapján fontosság szerint rangsorolja a kockázatokat, és a legmagasabb szintű IT biztonsági szaktudásra és tapasztalatra építő megalapozott javaslatot tesz a kitettségek kezelésére. Ez a képesség kiterjed a rendkívül komplex hálózatokra is, beleértve a fizikai, virtuális, felhő- és operációs technológia (OT) környezeteket. Több mint 120 hálózati és biztonsági technológia integrációja révén a platform lehetővé teszi a szervezetek számára a támadók által felfedezhető és kihasználható biztonsági kockázatok csökkentését, mint amilyenek az eszközök helytelen beállításai, a policyk megsértése, valamint a nem lezárt biztonsági rések.

skybox elemzes es tamadasszimulacio

A Skybox számos díj megszerzésével nyerte el az iparág elismerését és megbecsülését (pl. 2018 SC Awards győztes a legjobb kockázat/policy kezelési kategóriában, InfoSec Awards 2018 a legjobb sebezhetőség-kezelő termék kategóriában). Globális ügyfelei közé tartozik például az American Airlines, a Best Buy, a British Telecom, a General Electric, a Nationale-Nederlanden, a Sony, a Visa és a Volvo.Magyar