Skybox Security

A masszív és fragmentált hálózatok, a decentralizált és nem összeillő konfigurációk vagy változásmenedzsment-folyamatok, a sérülékeny felhő- és hálózati architektúrák folyamatosan növelik a támadási felületeket. Ezekre a kihívásokra válaszul a Skybox fejlett IT-biztonsági menedzsment megoldásokat nyújt a támadási felületek teljes láthatósága, a kibertámadásoknak való kitettség csökkentése és a felmerülő fenyegetésekre adott gyors reagálás érdekében.

A 2002-ben alapított Skybox világszerte jelen levő értékesítő és támogató csapata céges és kormányzati ügyfélkört egyaránt kiszolgál. Szoftverei segítenek kiküszöbölni a támadási vektorokat és megvédeni az üzleti adatokat és szolgáltatásokat. A Skybox a támadási felület kontextus-tudatos felderítésére, a sebezhetőség és fenyegetés kezelésére, a tűzfalvédelemre és az IT biztonsági szabályrendszernek való folyamatos megfelelés ellenőrzésére fókuszál.

A Skybox™ Security Suite kiberbiztonsági menedzsment platform a nagy, komplex hálózatok kihívásaira ad választ több mint 140 hálózati és biztonsági technológia integrálásával. A támadási felületek mindenre kiterjedő láthatóságával és kontextusba helyezésével gyorsan azonosíthatók és kezelhetők a sérülékenységek és biztonsági hiányosságok. A platform analitikai, automatizációs és adatgyűjtési funkciói növelik a biztonsági műveletek hatékonyságát és teljesítményét.

A Security Suite képességei kiterjednek a fizikai, virtuális, felhő- és OT környezetekre. A platform összeveti a tűzfalak és a hálózati eszközök információit a begyűjtött sebezhetőségi és a fenyegetettségi adatokkal, és bármilyen vállalatspecifikus környezetben rangsorolja a biztonsági problémákat. A nagy teljesítményű támadásivektor-analitika csökkenti a válaszidőket és a kockázatokat, valamint ellenőrizhetővé teszi a komplex hálózatok sebezhetőséget és veszélykezelési folyamatait.


A Skybox számos díj megszerzésével nyerte el az iparág elismerését és megbecsülését (pl. 2019 SC Awards győztes a legjobb sebezhetőség-, illetve kockázat és szabálykezelési kategóriában). Ügyfelei közé tartozik például a Procter & Gamble, a Repsol és a Burberry. Letölthető anyagok:Skybox Platform Brochure

Skybox Security Solutions

Risk-based Vulnerability Management

Cybersecurity in the new normal

Accelerated Digital Transformation

Magyar