March 22, 2024

Mutatjuk az eLearning versenyünk esélyeseit

Pár nap maradt arra, hogy az eLearning pontgyűjtő promóciónkban a legaktívabb felhasználók megszerezzék az értékes díjakat. A díjátadót április 11-én rendezzük meg a „Dűne: Második rész” című film zártkörű vetítése keretében.
March 22, 2024

A CYREBRO bekerült a Gartner „Co-Managed Security Monitoring Services” piaci elemzésébe

A gépi tanulású, menedzselt észlelési és reagálási (MDR) megoldást nyújtó CYREBRO bejelentette, hogy a Gartner reprezentatív szereplőnek ismerte el a társmenedzselt biztonsági felügyeleti szolgáltatások kategóriájában.
March 21, 2024

Kvantumkulcs-elosztás a PacketLighttal

A kvantumkulcs-elosztás (QKD) a kvantumfizika elveit használja fel az érzékeny adatok biztonságos, lehallgatási és feltörési kísérletekkel szemben ellenálló továbbítására. A PacketLight DWDM (Dense Wavelength-Division Multiplexing) és OTN (Optical Transport Network) eszközei ideálisak a QKD technológia sikeres integrálásához.
March 19, 2024

Felhasználóink a programozók alkonyát vizionálják

A szokásosnál több, összesen 76 szavazat érkezett arra a LinkedIn pollunkra, amelyben megkértük látogatóinkat, hogy fejtsék ki véleményüket az NVIDIA CEO-jának sok vitát generáló kijelentésére, miszerint a mesterséges intelligencia fejlődése miatt az ember általi számítógépes programozás alkonyát éljük már.
March 18, 2024

Az adathalászat növekvő hulláma

Továbbra is nő az Allot biztonsági szolgáltatása által blokkolt fenyegetések és kiberincidensek száma. A különféle típusú kibertámadások közül az adathalászat-kísérletek (Phishing) száma nőtt a legnagyobb mértékben.
English