2022. szeptember 28.

Vezető lett az SSH.COM a KuppingerCole DREAM jelentésében

A KuppingerCole elemzői által innovatívnak minősített vállalatok ügyfélközpontú szoftverfrissítési megközelítést alkalmaznak, azaz a korábbi verziókkal való kompatibilitás fenntartása mellett ügyfelek által kért, újszerű funkciókat is biztosítanak. Az SSH hibrid jogosultságkezelő (PAM) megoldása, a PrivX, a legjobb kategóriába került a jelentésben.
2022. március 21.

PrivX OT Edition az SSH.COM-tól

Az SSH.COM által kifejlesztett PrivX OT Edition egy nulla bizalmon alapuló jogosultságkezelő (PAM) megoldás, amely ipari vezérlőrendszerek (ICS) és OT architektúrák biztonságos hozzáférésmenedzsmentjét kínálja, függetlenül azok méretétől.
2022. március 08.

Az SSH.COM legújabb megoldása menedzselt szolgáltatók számára

A PrivX kifejezetten menedzselt szolgáltatók számára készült kiadása, a PrivX MSP Edition, nulla bizalmon alapuló megközelítést kínál a kiemelt jogosultságok kezelésében és a multi-tenant környezetek kockázatainak csökkentésében.
2022. február 25.

Rendkívüli adatbiztonság az SSH.COM és a Deltagon integrációjával

A Deltagon felvásárlása után Secure E-communications néven új, magas szintű adatbiztonsági és titkosítási termékcsoporttal bővítette portfólióját az SSH.COM. A vállalat ezáltal piacvezetővé vált a létfontosságú információk védelme területén.
2021. április 20.

Vezető szereplő lett az SSH.COM a PAM-megoldások piacán

Beszámoló a KuppingerCole 2020-as ’Leadership Compass’ kutatásáról a privilegizált jogosultságkezelési termékek kategóriájában
Magyar