2022. március 21.

PrivX OT Edition az SSH.COM-tól

Az SSH.COM által kifejlesztett PrivX OT Edition egy nulla bizalmon alapuló jogosultságkezelő (PAM) megoldás, amely ipari vezérlőrendszerek (ICS) és OT architektúrák biztonságos hozzáférésmenedzsmentjét kínálja, függetlenül azok méretétől.
2022. március 08.

Az SSH.COM legújabb megoldása menedzselt szolgáltatók számára

A PrivX kifejezetten menedzselt szolgáltatók számára készült kiadása, a PrivX MSP Edition, nulla bizalmon alapuló megközelítést kínál a kiemelt jogosultságok kezelésében és a multi-tenant környezetek kockázatainak csökkentésében.
2022. február 25.

Rendkívüli adatbiztonság az SSH.COM és a Deltagon integrációjával

A Deltagon felvásárlása után Secure E-communications néven új, magas szintű adatbiztonsági és titkosítási termékcsoporttal bővítette portfólióját az SSH.COM. A vállalat ezáltal piacvezetővé vált a létfontosságú információk védelme területén.
2021. április 20.

Vezető szereplő lett az SSH.COM a PAM-megoldások piacán

Beszámoló a KuppingerCole 2020-as ’Leadership Compass’ kutatásáról a privilegizált jogosultságkezelési termékek kategóriájában
2021. február 22.

A Gartner szerint az állandó jogosultságok kezelése kockázatot jelent

„Az állandó jogosultságok felett eljárt az idő. A felhőalapú informatika korában túl nagy kockázatot jelentenek, a biztonságos kezelésük pedig jelentős erőforrásokat foglal le..."
Magyar