2023. október 04.

Egy vezető amerikai pénzintézet is az SSH.COM PrivX-et választotta

Egy globális pénzintézet a PrivX-et választotta privilegizált hozzáférés-kezelési (PAM) megoldásként. Az SSH.COM által meg nem nevezett amerikai ügyfél a világ egyik legnagyobb és legfontosabb pénzintézete.
2023. szeptember 01.

Az SSH.COM csatlakozik a NIST PQC migrációs konzorciumához

Az SSH.COM tagja lett az amerikai Nemzeti Szabványügyi és Technológiai Intézet (NIST) kvantumkriptográfiai konzorciumának. A konzorcium az ipar, a kormányzat és a tudományos élet szereplőivel együttműködve dolgozik a legújabb kiberbiztonsági kihívások megoldásán, ami megnyitja az utat a kvantumbiztonságos megoldások előtt az Egyesült Államokban és azon túl is.
2023. augusztus 25.

Az SSH.COM jogosultságkezelő megoldása az IoT-ben is bizonyít

Az SSH.COM PAM megoldását, a PrivX-et használja az egyik globális, IoT eszközöket gyártó vállalat.
2023. augusztus 08.

Kikötők és terminálok OT-biztonsága

Egy kikötő lényegénél fogva rendkívül összetett szervezet, amelynek számtalan egységét hálózatba kell kötni. Minden egyes szoftvernek, eszköznek és kapcsolatnak biztonságosnak kell lennie annak érdekében, hogy a kikötői terminálokon keresztül történő teherforgalmi logisztika zökkenőmentes legyen.
2023. augusztus 04.

Ázsiában is terjeszkedik az SSH.COM

Az ázsiai és csendes-óceáni régió egyik vezető pénzügyi szolgáltatója vállalati szintű licencszerződést (ELA) írt alá az SSH.COM-mal a teljes hálózatára vonatkozóan.
Magyar