2023. február 16.

A Progress felvásárolja a MarkLogicot

A MarkLogic az agilis fejlesztési módszertan elvét a teljeskörű adatintegrációra alkalmazza, azaz a heterogén forrásokból származó adatok és metaadatok harmonizációját mesterséges intelligenciával oldja meg a hatékony alkalmazásfejlesztés érdekében.
2023. február 02.

Reprezentatív gyártó a Progress Flowmon a Gartner NDR elemzésében

Piaci útmutatót készített a Gartner elemzőcég a hálózati észlelési és válaszadási (NDR) megoldások gyártóiról, amelyben a Progress Flowmon a reprezentatívnak minősített gyártók között szerepel.
2023. január 30.

Szófiában jártak a kollégáink, a Progress partneri konferenciáján

A Progress nemzetközi rendezvényén a RelNet munkatársai fontos üzleti tárgyalásokat folytattak a gyártó képviselőivel, és éltek a helyszíni mérnöki vizsgázás lehetőségével is.
2023. január 30.

Technológiai vezető a Progress Flowmon NDR megoldása a SPARK mátrixban

A Quadrant Knowledge Solutions elemzőcég a SPARK Matrix jelentésében minden évben rangsorolja a hálózati észlelési és válaszadási (NDR) technológiák gyártóit. A Progress Flowmon 2022-ben a legelőkelőbb, „Technology Leader” mezőben végzett.
2022. augusztus 04.

A NetFlow/IPFIX alkalmazása a hálózatmonitorozásban

A hálózat aktuális állapotának és a teljesítményének teljes áttekintése fontos információkat nyújt a hálózati biztonsághoz és hibaelhárításhoz, valamint az adatbiztonsághoz. A cél érdekében az egyik megoldás a hálózati csomagok rögzítése és az összes csomag elemzése. Azonban ez költséges és erőforrásigényes feladat, emiatt nem minden esetben járható megoldás. A csomagok teljeskörű rögzítése helyett az IPFIX protokollt is alkalmazhatjuk a hálózatkezelésben az elvárt biztonsági szint kialakítására és fenntartására.
Magyar