2024. február 22.

Kollégáink Bulgáriában jártak, a Progress Partner Elevate eseményen

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megrendezésre került a Progress disztribútori rendezvénye Szófiában, ezúttal elsősorban kereskedelmi (pre-sales és sales) fókuszú tematikával. A háromnapos eseményen a RelNetet Szabó Tamás, partnerkapcsolati igazgató és Goreczky Zsolt, vezető termékmenedzser képviselték.
2023. november 16.

Progress Partner Update a Kontron NetOps, SecOps és DevOps mérnökeinek

Rendszerintegrátor partnerünknél, a Kontronnál jártunk, ahol a RelNet portfóliójába tartozó Progress Flowmon és Progress Kemp megoldások újdonságai kerültek bemutatásra.
2023. április 27.

Lézercsata lett a vége a Progress Bootcampnek

Megtartottuk a Progress Bootcampet viszonteladóink számára, amelynek a végén a résztvevők egy izgalmas lasertag csatában vehettek rész.
2023. február 16.

A Progress felvásárolja a MarkLogicot

A MarkLogic az agilis fejlesztési módszertan elvét a teljeskörű adatintegrációra alkalmazza, azaz a heterogén forrásokból származó adatok és metaadatok harmonizációját mesterséges intelligenciával oldja meg a hatékony alkalmazásfejlesztés érdekében.
2023. február 02.

Reprezentatív gyártó a Progress Flowmon a Gartner NDR elemzésében

Piaci útmutatót készített a Gartner elemzőcég a hálózati észlelési és válaszadási (NDR) megoldások gyártóiról, amelyben a Progress Flowmon a reprezentatívnak minősített gyártók között szerepel.
Magyar