2023. március 23.

Hogyan érinti a NIS2 irányelv a magyar vállalatokat?

LinkedIn oldalunk látogatóinak szavazataiból ítélve az Európia Unió 2024-ben bevezetendő NIS2 irányelve igen jelentős mértékben és az eddiginél is szélesebb körben fogja alakítani a magyar vállalatok kiberbiztonsági felkészültségét.
2023. március 17.

Érdemes versenybe szállni az értékes eLearning díjakért!

2023. április 30-ig van lehetőség arra, hogy felhasználóink megszerezzék az értékes ajándékokat – egy PS5 konzolt, egy Xiaomi MiTV Boxot vagy egy SUP-ot – az év eleji „Díjazzuk a tudást!” eLearning promóció keretében. A díjakat májusban adjuk át A galaxis őrzői vol. 3. című film zártkörű mozivetítésén.
2023. március 07.

Veszélyezteti-e a ChatGPT a kiberbiztonságot?

A RelNet LinkedIn oldalán közzétett szavazáson arról kérdeztük a látogatóinkat, hogy szerintük milyen következményekkel járhat, hogy a kiberbűnözők rosszindulatú programok és támadási taktikák kidolgozására használják a ChatGPT-t.
2023. február 16.

Körbejártuk az 5G kérdését

A RelNet LinkedIn oldalán véget ért szavazáson arról kérdeztük a látogatóinkat, hogy szerintük megfelelő ütemben halad-e az 5G bevezetése Magyarországon.
2023. február 13.

Három munkatárssal bővítettük csapatunkat

A RelNet stratégiai célja, hogy a legjobb szakembereket vonzza magához, és izgalmas, változatos projekteket bízzon rájuk. Ezzel összhangban egy termékmenedzserrel, egy marketingasszisztenssel és egy kereskedelmi asszisztenssel bővítettük csapatunkat. Bemutatjuk három új kollégánkat, akik 2022 végén és 2023 elején csatlakoztak hozzánk.
Magyar