2023. szeptember 21.

Indíthat-e önhatalmúlag kibertámadást az MI?

Ebben a témában indítottuk legutóbbi LinkedIn szavazásunkat, amely megosztotta és kommentelésre késztette a válaszadó szakembereket.
2023. szeptember 19.

Túlszárnyalta a várakozásainkat a partnernapi részvétel!

Akárcsak tavaly, az idei RelNet Partnernapot is a margitszigeti Ensana Thermal szállodában tartottuk meg, és újra megdöntöttük a részvételi rekordot. A mintegy 130 viszonteladó partneri és ügyféloldali, valamint gyártói képviselő közvetlen üzleti kapcsolatba léphetett egymással, és a legaktuálisabb, a kiberbiztonsághoz és a hálózatmenedzsmenthez kapcsolódó témákban hallgathatott szakmai előadásokat.
2023. szeptember 12.

December 1-ig tart a legújabb eLearning pontgyűjtő verseny

A legújabb RelNet eLearning promóció keretében újra három kategóriában osztjuk ki majd a díjakat: egy robotporszívót, egy kávéfőzőgépet és egy videóprojektort.
2023. szeptember 06.

A nyári eLearning pontgyűjtő versenyünk végeredménye

Megszületett a RelNet „Díjazzuk a tudást!” eLearning promóciójának a végeredménye! Felhasználóink május 1. és augusztus 31. között gyűjtötték a pontokat az értékes díjak megszerzése érdekében. Most kihirdetjük a nyerteseket, szeptember 15-én pedig személyesen adjuk át nekik a díjakat a RelNet Partnernapon.
2023. augusztus 29.

Megkezdődött a visszaszámlálás az eLearning promóciónkban

Augusztus 31-ig van még lehetőség arra, hogy a legszorgalmasabb felhasználóink megszerezzék a PS5 játékkonzolt vagy a többi értékes díjat az eLearning promóciónkban. A díjátadót szeptember 15-én rendezzük meg a RelNet Partnernap keretében.
Magyar