2022. január 14.

A SolarWinds közép- és délkelet-európai disztribútora lett a RelNet Technológia Kft.

Partneri viszonyra lépett a SolarWinds és a RelNet Technológia Kft. A magyarországi székhelyű értéknövelt disztribútor a viszonteladóival együtt kiberbiztonsági és hálózati megoldásokat értékesít, integrál és támogat. A megállapodás célja magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtani a SolarWinds viszonteladói és ügyfelei számára a délkelet-európai és közép-európai országokban.
2022. január 13.

Megvan a harmadik eLearning promóciónk végeredménye!

2021. szeptember 1. és december 31. közötti időszakra hirdettük meg a RelNet eLearning „Díjazzuk a tudást!” ösztönző programját. Most kihirdetjük a nyerteseket és összefoglaljuk az eredményeket.
2021. december 22.

A RelNet 2021-ben is képzett szakemberekkel bővítette csapatát

Bemutatjuk négy munkatársunkat, akik 2021-ben csatlakoztak hozzánk. A RelNet folyamatos piaci bővülésének záloga a képzett szakembergárdájának növelése; ezt a tendenciát 2022-ben is fenn kívánjuk tartani. Büszkén valljuk, hogy elismert szakmai műhely vagyunk, és tudjuk, hogy partnereink bizalma a szaktudásunknak köszönhető.
2021. december 15.

Dupla adományösszegről rendelkezhetnek a 2021. december 15-e után regisztrált eLearning felhasználóink!

A RelNet Kft. idén karácsonykor is támogatja a közhasznú alapítványok munkáját. Az ünnepekre való tekintettel Ön most 50.000 forinttal járulhat hozzá, hogy a kijelölt alapítványok támogatást kapjanak, egyszerűen azzal, hogy használja az eLearning platformunkat.
2021. december 09.

Hamarosan vége az eLearning promóciónknak, de még mindig érdemes pontokat gyűjteni

2020. december 31-én ér véget a RelNet „Díjazzuk a tudást!” promóciója, mely továbbra is nagy népszerűségnek örvend. Az eLearning programunk 2020. szeptemberi indulása óta a felhasználóink háromszor is értékes ajándékokért szállhattak versenybe a képzéseink elvégzésével, a megszerzett gyártói oklevelek feltöltésével és további extra pontok gyűjtésével.
Magyar