2022. november 25.

LinkedIn szavazásunk eredménye a DDoS támadások káros következményeiről

A RelNet LinkedIn oldalán véget ért szavazáson ezúttal arról kérdeztük a látogatóinkat, hogy szerintük a DDoS támadások melyik következménye okozza a legtöbb kárt.
2022. november 16.

Hamarosan véget ér az őszi eLearning promóciónk!

Már csak két hét maradt arra, hogy felhasználóink megszerezzék az értékes ajándékokat az őszi „Díjazzuk a tudást!” eLearning promóciónkban.
2022. november 11.

RelNet CIO Club beszámoló – A Skybox megoldásai és bevezetésük a Magyar Postánál

Jól sikerült a 2022. november 9-én megrendezett harmadik RelNet CIO Club, amelyen informatikai és IT-biztonsági szakemberek kellemes környezetben és hangulatban figyelhettek előadásokat a Skybox tűzfal-, hálózat- és sérülékenységkezelő megoldásairól, valamint e megoldások bevezetési és üzemeltetési tapasztalatairól a Magyar Postánál.
2022. november 03.

Mesterséges intelligencia a kiberbiztonságban

A LinkedIn oldalunkon közzétett legutóbbi szavazásunkon arról kérdeztük a látogatóinkat, létezik-e valódi mesterséges intelligencia és gépi tanulás a kiberbiztonsági megoldásokban.
2022. szeptember 22.

A „Díjazzuk a tudást!” 2022 őszi eLearning promóciónk feltételei

Ahogy azt a RelNet Partnernapon bejelentettük, a nagy sikerre való tekintettel folytatjuk a „Díjazzuk a tudást!” eLearning promóciónkat. A 2022. szeptember 1. és november 30. közötti őszi időszakra újabb háromhónapos promóciót hirdetünk, amelyben a legtöbb pontot gyűjtő felhasználóinkat értékes díjak várják.
Magyar