2021. szeptember 20.

Sikeres volt a RelNet Partnernap!

Az eddigi visszajelzések alapján azt a következtetést vonhatjuk le, hogy rendkívül jól sikerült a RelNet idei, 2021-es Partnernapja. Ez persze elsősorban az előadókon és a tematikán múlt, ám a nyárias idő, a hajókirándulás, a gyönyörű Dunakanyar, a remek ételek és szabadprogramok is bizonyosan hozzájárultak a sikerhez.
2021. június 02.

Most érdemes rámozdulni eLearning promóciónk nyereményeire!

Június utolsó napján véget ér az eLearning programunk „Díjazzuk a tudást!” promóciója, ezért partnereinket a hajrában úgy szeretnénk tovább ösztönözni, hogy megmutatjuk a pontgyűjtési verseny aktuális állását a négy meghirdetett nyereménykategóriában.
2021. március 14.

Célba értek a közhasznú szervezeteknek szánt támogatások

2020-ban hirdettük meg, hogy a RelNet eLearninghez újonnan regisztráló és minimum egy képzést elvégző felhasználók után alapítványokat támogatunk, valamint a pandémiára való tekintettel a partnereinknek szánt karácsonyi ajándékok helyett is a RelNet dolgozói által megjelölt közhasznú alapítványok munkáját segítjük.
2021. március 11.

2021-ben is értékeljük a tudást!

Újraindul a „Díjazzuk a tudást” promóciónk, melynek keretében értékes díjak várják viszonteladó és végfelhasználó partnereinket!
2021. március 10.

Átadtuk a díjakat a „Díjazzuk a tudást” verseny nyerteseinek

Átvehették nyereményüket és a legjobb teljesítményért járó üvegdíjakat az eLearning programunk legeredményesebb résztvevői.
Magyar