2024. április 12.

Átadtuk az eLearning díjakat és megnéztük a Dűne: Második rész c. filmet

A Sugár Moziban zártkörű filmvetítés keretében adtuk át legsikeresebb felhasználóinknak a legutóbbi eLearning pontgyűjtő versenyünk díjait. A RelNet jelen lévő partnereivel a Dűne: Második rész című filmet néztük meg.
2024. április 11.

Április 1-től elindult a legújabb eLearning versenyünk!

A fődíj ezúttal egy Xbox játékkonzol. A 2024. augusztus 31-ig tartó eLearning versenyben azt a három felhasználónkat várják értékes díjak, akik a legtöbb pontot gyűjtik a promóció időszakában.
2024. április 03.

Mutatjuk a lezárult eLearning promóciónk díjazottait!

Újra izgalmas és szoros versenyt hozott a már hagyományosnak nevezhető RelNet eLearning pontgyűjtő promóció. A legjobbaknak április 11-én, a Sugár Moziban adjuk át az értékes díjakat egy filmvetítés keretében.
2024. március 22.

Mutatjuk az eLearning versenyünk esélyeseit

Pár nap maradt arra, hogy az eLearning pontgyűjtő promóciónkban a legaktívabb felhasználók megszerezzék az értékes díjakat. A díjátadót április 11-én rendezzük meg a „Dűne: Második rész” című film zártkörű vetítése keretében.
2024. március 08.

Jelen voltunk a kiberbiztonsági véleményvezérek konferenciáján

A RelNet rendszermérnökei hasznos gyakorlati információkat szereztek az ország vezető kiberbiztonsági szakértői által szervezett Kibervédelmi meetupon. Ez volt az első alkalom, remélhetőleg hagyományteremtő lesz.
Magyar