2023. január 27.

Az 5G-ről és a WiFi-ről szólt a RelNetIQ második előadása

Dr. Soós Gábor, a Magyar Telekom szakembere és egyben a BME előadója a WiFi és 5G rendszerek világát hozta közelebb a hallgatósághoz a legfontosabb műszaki kérdések és megoldások bemutatásával.
2022. szeptember 21.

Rekord részvétel a RelNet Partnernapon!

Részvételi rekordot döntöttünk a RelNet 2022-es Partnernapján, a margitszigeti Ensana Thermal hotelben. A siker természetesen elsősorban az előadóknak és a tematikának volt köszönhető, ám sok múlt a szünetekben lezajlott üzleti találkozókon és egyeztetéseken, a remek ételeken, illetve a szabadprogramokon is. A rendezvényen a RelNet két óriási tortával ünnepelte meg a 18-adik születésnapját.
2022. június 14.

Teltházas volt a Jurassic World mozival egybekötött eLearning díjátadónk

Újabb mozivetítés keretében adtuk át a legutóbbi „Díjazzuk a tudást!” eLearning pontgyűjtő versenyünk nyerteseinek díjait.
2022. április 13.

Jól sikerült a Batman mozival egybekötött eLearning díjátadónk

Mozivetítés keretében adtuk át a 2021 utolsó negyedévében lezajlott „Díjazzuk a tudást!” eLearning pontgyűjtő versenyünk nyerteseinek díjait.
2021. december 08.

A RelNet munkatársai is részt vesznek az Acronis Dubaiban rendezett #CyberFit konferenciáján

Az Acronis 2021. december 8-án és 9-én rendezi meg #CyberFit nemzetközi konferenciáját Dubai ikonikus Pálma-szigetén. Az előadások a menedzselt szolgáltatók (MSP-k) kibervédelmi szolgáltatásai köré összpontosulnak.
Magyar