Tenda

Az innovatív hálózati eszközök széles skáláját gyártó, dinamikusan fejlődő és bővülő Tenda termékei közé tartoznak: Ethernet switchek, IP routerek, gatewayek, kábelmodemek, xDSL modemek, LAN adapterek, antennák, optikai berendezések, valamint Wi-Fi eszközök, beleértve a vezeték nélküli szélessávú routereket, AP-ket stb. A Tenda termékek közös jellemzői a kiváló teljesítmény, az egyenletes jelszint, az egyszerű használat és telepítés, a kiváló minőség és a versenyképes árak.

Az 1999-ben alapított Tenda Technology díjnyertes hálózati eszközök és berendezések elismert gyártója. A Tenda könnyen telepíthető, megfizethető, innovatív hálózati megoldásokat fejleszt, amelyek növelik a termelékenységet. A régió alábbi internetszolgáltatói a Tenda termékeit használják:

  • A 4iG csoport részét képező One Albania piacvezető távközlési vállalat 60 000 darab HG9 GPON ONT optikai eszközt használ.
  • A DIGI a Tenda AC10 WiFi routereit használja Romániában
  • Az Orange, Románia legnagyobb piaci részesedéssel bíró mobilszolgáltatója a Tenda 4G06-os routereit használja.

Kína első saját alapítású router- és WiFi gyártójaként a Tenda egyesíti a kutatás-fejlesztést, a gyártást és az értékesítést, és az elmúlt években a legújabb professzionális szolgáltatási infrastruktúrát alkalmazva globális csúcstechnológiai vállalattá alakult. A Tenda stratégiai partnerséget kötött a Broadcommal, így a Broadcom legfontosabb partnerévé vált Kínában. A Tenda Kínában két K+F központot üzemeltet mintegy 1000 alkalmazottal és egy gyártóközpontot mintegy 3000 dolgozóval. A Tenda több mint 10 fióktelepet és 50 irodát létesített Kínában. A világméretű értékesítési csatornáján keresztül ugyanakkor a világ több mint 100 országában forgalmazza termékeit.

A Tenda termékeinek hivatalos magyarországi disztribútoraként 2024 januárja óta a RelNet Kft.-nél elérhetők a gyártó eszközei kipróbálás, demózás és megvásárlás céljából. Keressen minket bizalommal!

Magyar