Microsemi

A Microsemi Corporation, a Microchip Technology százszázalékos tulajdonú leányvállalata, többek között időzítő és szinkronizáló eszközök és pontos időmérő megoldások átfogó portfólióját kínálja. A Microchip piacvezető portfóliójából a RelNet elsősorban az időszerverekkel kapcsolatban rendelkezik kimagasló mérnöki tapasztalattal.

Ezeket az eszközöket általában olyan rendszerekben használják, amelyek pontos időbélyeget igényelnek, és amelyek el vannak különítve az internettől.

A Microsemi precíziós idő- és frekvenciatermékei komplex számítógépes, kommunikációs és műszeres rendszerek szinkronizálására szolgálnak. A hálózati időszerverek átfogó választéka lehetővé teszi e rendszerek automatikus és pontos szinkronizálását az egyezményes koordinált világidőhöz (UTC), így a vállalatok biztosíthatják a számítógépes műveleteik integritását.

A Microsemi pontos időt generáló, elosztó és alkalmazó szinkronizációs megoldásait használják többek között a kommunikációban, a légi közlekedésben/védelemben, az IT-infrastruktúrákban és a méréstechnikában.

Élen járó, nagy teljesítményű idő- és frekvenciatechnológia

A Microsemi NTP időszerverek segítségével pontosan meghatározható az események bekövetkezésének időpontja, valamint a lejárati folyamatok vezérlése. A Microsemi a Globális Helymeghatározó Rendszer (GPS) időzítési technológiájának kutatásával és fejlesztésével a világ legpontosabb GPS időmérő vevőit gyártja.

A Microsemi SyncServer termékek olyan NTP/PTP szerverek, amelyek automatizált, „end-to-end” időelosztási megoldásokat biztosítanak a nagyvállalati szerverek és asztali számítógépek pontos és következetes időbeállításához. A SyncServer S6xx sorozatú termékcsalád pontos és megbízható idő- és szinkronizációs szolgáltatásokat nyújt, példátlan rugalmassággal. A SyncServer S600 GPS/GNSS, Stratum 1 hálózati időszerver nanoszekundum pontosságú időjelet biztosít, valamint tartalmazza a biztonságos NTP Reflector technológiát, amely egy valós idejű, hardveralapú NTP csomagazonosító és időbélyegző modul. Egyes SyncServer eszközökhöz opcionálisan választható a rubídium atomóra vagy OCXO oszcillátor.

A Microsemi termékei rendkívül rugalmasan konfigurálhatók, és számos különböző idő- és frekvenciafunkcióra képesek. A Microsemi szinkronizálási rendszerei támogatják a mai precíz időzítési szabványokat, beleértve a GPS-alapú időzítést, az IEEE 1588 (PTP), a Network Time Protocol (NTP), a Synchronous Ethernet és a DOCSIS időzítést.

Magyar