CoSoSys

A CoSoSys a Netwrix száz százalékos tulajdonú leányvállalata. Kiemelt terméke a díjnyertes Endpoint Protector, amely teljeskörű helyszíni DLP megoldásként megakadályozza az adatvesztést az érzékeny információkat tároló végpontokon és azokhoz hozzáférő eszközökön.A CoSoSys cross-platform biztonsági termékek és funkciók gazdag portfólióját kínálja az eszközvezérléshez, az adatvesztés-megelőzéshez (DLP) és az eDiscoveryhez (Windows, MacOS és Linux), valamint mobileszköz-kezelő megoldásokat (MDM) iOS és Android operációs rendszerekre. Emellett a hordozható tárolóeszközök titkosítását és teljesítménynövelését lehetővé tévő alkalmazásokat is fejlesztenek. A termékek pár óra alatt telepíthetők egy központi webes felületről, és egyszerűen használhatók minden rendszergazda számára.
CoSoSys portfolio
A cég 2004-ben alakult, és a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetett a hordozható adattárolókhoz (pl. USB flash meghajtók és flash alapú MP3 lejátszók) tartozó alkalmazások fejlesztésére, marketingjére és támogatására. 2011 januárjában a CoSoSyst felvásárolta az Astaro, az egységesített fenyegetésvédelem (UTM) vezető európai szállítója. A céget ma olyan tapasztalt német vezetők irányítják, akik korábban már számos technológia és iparág területén szereztek széleskörű szaktudást.

A CoSoSys megoldásait számos rangos szakmai díjjal ismerték már el: többek között első helyen végzett a Deloitte Technology 50 leggyorsabban növekvő vállalat rangsorában és többször elnyerte a Cyber Security Excellence díjat is.
A CoSoSys adatbiztonsági termékeit használja, többek között, a Credit Suisse, a Deutsche Post, az eBay, a francia kormány, a Lockheed Martin, a Mafilm Audio (Magyarország), a Panasonic, a Philips, a Samsung, a Sony, a Suzuki és a Toyota is.

További információt talál az Endpoint protectorról a CoSoSys DLP termékéről Youtube csatornánkon: 

Magyar