2024. február 23.

Az Acronis a G2 Grid „Vezető” kategóriájában szerepel a kisvállalati felhőalapú e-mail biztonság terén

Egy olyan év zárásaként, amelyet rendkívüli növekedés és elismerés jellemzett a szolgáltató vállalatok és az üzleti kibervédelem részéről, az Acronis „Vezető” kategóriába került a G2 Grid negyedéves riportjában a Cloud Email Security for Small Business területén.
2023. december 20.

A legnagyobb backup gyártók kihívójaként szerepel az Acronis a legújabb Omdia kutatásban

Az Acronis a „Challenger” osztályzatot kapta az Omdia Universe kimutatásban, melynek címe: Az adatok megvédése és visszaállítása a felhőkorszakban.
2023. december 11.

Vezető lett az Acronis a Frost Radar végpontbiztonsági kimutatásában

Ahhoz, hogy bekerüljenek a Frost Radar elemzésébe, a végpontbiztonsági gyártóknak kiemelkedő teljesítményt kell felmutatniuk a növekedési potenciál, a bevált gyakorlatok, a versenyképesség, az ügyfélérték és a partneri szolgáltatások terén. Ezen gyártók között van az Acronis is, méghozzá „Company to Action” besorolással.
2023. november 30.

Vezető lett az Acronis az IDC „Cyber Recovery” gyártói kimutatásában

Az IDC MarketScape a 12 legjelentősebb Cyber Recovery gyártót vizsgálja annak érdekében, hogy segítsen a szervezeteknek a megfelelő helyreállítási megoldás kiválasztásában, hiszen a gyártók képességei nagyon eltérőek. Most vázoljuk a RelNet által is képviselt Acronis DR képességeit, amelyeket az IDC-tanulmány is kiemelkedőnek értékelt.
2023. október 30.

Hogyan szüntesse meg a Microsoft 365 adatvédelmi hiányosságait?

Az adatvédelmi rések súlyos következményekkel járó meglepetésekhez vezethetnek. Bár a Microsoft korlátozott mértékig lehetővé teszi az elveszett, megsemmisült vagy sérült Microsoft 365-adatok visszaállítását, a legtöbb vállalat számára ez nem elegendő a kritikus alkalmazások teljes körű védelméhez.
Magyar