2021. november 23.

A bajnokok kibervédelme: Négy európai futballcsapat győzelme az Acronisszal

A Manchester City, az Inter Milan, az Ajax Amsterdam és az Atlético Madrid kiberbiztonsági partnereként az Acronis büszke arra, hogy négy olyan világhírű csapatot is támogat, akik történelmi bajnoki címet szereztek a 2020/21-es szezonban!
2021. november 16.

Az Acronis új, felhőközpontú #CyberFit partnerprogramot kínál a viszonteladóknak és szolgáltatóknak

A #CyberFit program olyan eszközökkel, előnyökkel, és ösztönzőkkel bővített program, amely lehetővé teszi a partnerek számára, hogy korszerűsítsék kibervédelmi kínálatukat, új lehetőségeket és magasabb bevételt generálva.
2021. november 08.

Rendkívüli Cyber Protect Cloud migrációs ajánlat az Acronistól

Az Acronis 100 százalékos visszatérítést kínál partnereinek a más gyártókkal fennálló szerződésük hátralévő időtartamára, ha áttérnek az Acronis Cyber Protect Cloud termékére.
2021. november 02.

Erősíti magyarországi jelenlétét az Acronis

A közelmúltban két magyar szakemberrel bővült az Acronis kelet-európai csapata. Az újgenerációs adatmentési, -helyreállítási megoldásokat gyártó vállalat nem titkolt célja új ügyfeleket szerezni Magyarországon, kiemelten a szolgáltató cégek körében.
2021. július 05.

Acronis Cyber Protect promóció

Az Acronis Cyber Backup megoldását használó ügyfelek most 60%-os kedvezménnyel frissíthetnek Acronis Cyber Protect előfizetésre.
Magyar