2023. szeptember 20.

Acronis webinárium az AI-vezérelt kibertámadások kivédéséről

Csatlakozzon 2023. szeptember 26-án az Acronis és a RelNet Technológia Kft. közös szervezésű, exkluzív webináriumához, melynek témája a mesterséges intelligencia által vezérelt kibertámadások hatásainak kezelése lesz.
2023. szeptember 11.

OpenAI modullal bővült a ManageEngine Site24x7 platformja

A ManageEngine bejelentette, hogy a Site24x7 felhőalapú observability platformját kiegészítette natív OpenAI megfigyelhetőséggel.
2023. szeptember 08.

Az Extreme Networks a Milánói Egyetemet is jövőkész hálózattal látja el

A Milánói Egyetem úgy döntött, hogy befektet egy olyan jövőbiztos hálózatba, amely hatékonyan ki tudja elégíteni a hatalmas közössége sokféle igényét, ezért az ExtremeWireless és az ExtremeSwitching hálózatkezelő megoldásokat választotta.
2023. szeptember 07.

Felturbózta partnerprogramját a SolarWinds

A SolarWinds bejelentette a Transform Partner Program új frissítéseit, amelyek célja a partnerei üzleti növekedésének felgyorsítása, bevételeinek növelése olyan új előnyök révén, mint a go-to-market megközelítés, a bevételgeneráló eszközkészlet, valamint a felhőpiacok.
2023. szeptember 05.

Az Extreme Networks is részt vesz az USA osztályterem-modernizációs programjában

A Texasi Egyetem San Antonióban 55 tantermet korszerűsít a rugalmas tanítás és tanulás támogatása érdekében. Ezek a termek az Extreme Networks switcheit használják az egyes berendezések hálózatba kapcsolásához.
Magyar