2022. augusztus 19.

Hálózatunk sebezhetőségei elleni küzdelem automatizált biztonsági validációval

A vállalatok jelentős erőforrásokat fektetnek kiberbiztonságuk kiépítésébe és fejlesztésébe. A fenyegetettségek számának folyamatos növekedésével drámaian növekszik a ráfordított erőforrások mértéke is. Emellett a hackerek és a védekező szervezetek közötti harc is egyenlőtlen: a hackernek elég egy alkalommal sikeresnek lennie, a védekező szervezetnek azonban az idő 100%-ában kell sikeresen védekeznie.
2022. augusztus 10.

Vezető lett a WALLIX a Gartner Magic Quadrant PAM elemzésben

A Gartner a jelentésben kiemeli, hogy a WALLIX már az OT környezetekre és a szabadalmaztatott OT alkalmazásokra is kiterjesztette a PAM megoldását.
2022. augusztus 08.
Acronis

Újabb elismerés az Acronis Cyber Protectnek

Az Acronis iparágvezető a felhőalapú adatbiztonság és a biztonsági mentés területén a G2 Grid jelentése szerint.
2022. augusztus 04.

A NetFlow/IPFIX alkalmazása a hálózatmonitorozásban

A hálózat aktuális állapotának és a teljesítményének teljes áttekintése fontos információkat nyújt a hálózati biztonsághoz és hibaelhárításhoz, valamint az adatbiztonsághoz. A cél érdekében az egyik megoldás a hálózati csomagok rögzítése és az összes csomag elemzése. Azonban ez költséges és erőforrásigényes feladat, emiatt nem minden esetben járható megoldás. A csomagok teljeskörű rögzítése helyett az IPFIX protokollt is alkalmazhatjuk a hálózatkezelésben az elvárt biztonsági szint kialakítására és fenntartására.
2022. július 15.

A Garland TAP eszközök előnyei az OT hálózatokban

A biztonság érdekében a TAP architektúráknak – ami alatt a TAP eszközök és packet brokerek hatékony hálózati integrációját értjük – az OT-rendszereken is megbízható adatokat kell szolgáltatniuk a különféle forgalomelemző eszközök számára.
Magyar