2024. február 23.

Az Acronis a G2 Grid „Vezető” kategóriájában szerepel a kisvállalati felhőalapú e-mail biztonság terén

Egy olyan év zárásaként, amelyet rendkívüli növekedés és elismerés jellemzett a szolgáltató vállalatok és az üzleti kibervédelem részéről, az Acronis „Vezető” kategóriába került a G2 Grid negyedéves riportjában a Cloud Email Security for Small Business területén.
2024. február 22.

Kollégáink Bulgáriában jártak, a Progress Partner Elevate eseményen

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megrendezésre került a Progress disztribútori rendezvénye Szófiában, ezúttal elsősorban kereskedelmi (pre-sales és sales) fókuszú tematikával. A háromnapos eseményen a RelNetet Szabó Tamás, partnerkapcsolati igazgató és Goreczky Zsolt, vezető termékmenedzser képviselték.
2024. február 16.

Újra vezető lett a Radware WAF megoldása a SPARK mátrixban

A Quadrant Knowledge Solutions legújabb SPARK mátrix jelentésében a Radware-t a webalkalmazás-tűzfalak piacvezetőjének nevezték ki, immár negyedik alkalommal egymás után.
2024. február 08.

Újra „Leader” lett a ManageEngine Endpoint Central

A ManageEngine Endpoint Central vezető szerepet tölt be a G2 Grid elemzésben a legjobb egységes végponti eszközkezelő (UEM) termékek között.
2024. február 07.

Így mentette meg a Juniper Networks az internetet

Változtatás nélkül közöljük magyar fordításban Pradeep Sindhunak, a Juniper Networks alapító főmérnökének és volt ügyvezető igazgatójának legújabb cikkét, amelyben visszaemlékszik arra az időre, amikor a Juniper Networks szakembereinek találékonyságán múlt a routing technológia hozzáalakítása az internet rohamosan növekvő forgalmához.
Magyar