2024. április 29.

A KICK Sauber és az Extreme Networks: Partnerség a Formula-1 autósportban, innováció a versenypályán

A KICK Sauber a világ minden táján, azon belül is a svájci székhelyén, valamint a 2024-es Formula-1 világbajnokság során is rugalmas, biztonságos vezeték nélküli kapcsolatokra támaszkodhat, miután a csapat partnerséget jelentett be a felhőalapú hálózatok vezető gyártójával, az Extreme Networks-szel. Az így létrejött partnerség nagy visszhangot keltett az autósport és a technológiai közösségben. A megállapodás célja a versenyzők és a szurkolók digitális élményének fokozása a versenyeken.
2024. április 22.

Az Extreme Networks switchek beléptek az MI-korszakba

A CRN magazin legújabb 25-ös listáján az Extreme Networks is szerepel, mint egyike azon vállalatoknak, amelyek élen járnak a mesterséges intelligencia fejlesztésekben az adatközponti és edge computing területén.
2024. március 07.

Miért választják az Extreme Networks megoldásait a legnagyobb sportlétesítmények?

Hatalmas sportlétesítmények (NASCAR, NFL, NLB, Olympiastadion - Berlin) és világhírű klubok (Liverpool, Manchester) választják az Extreme Networks felhőalapú vezeték nélküli megoldását.
2024. január 26.

Az Extreme Networksre bízta New Jersey tömegközlekedése az üzletbiztonságát

A sportarénák és az egészségügyi intézmények után újabb területen bizonyított az Extreme Networks. Amíg Magyarországon elsősorban a logisztika, a gyártás és az egészségügy vertikumaiban tudunk beszámolni az Extreme Networks sikeres és hatékonyan működő telepítéseiről, addig a tengeren túl a sport szcéna került az utóbbi idők fókuszába. Legutóbb azonban egy robusztus hálózati beruházás keretében a New Jersey Transit is bevezette a gyártó megoldásait az üzemidő fenntartása és a biztonság elérése érdekében.
2024. január 03.

Összefoglaló az Extreme Networks legfontosabb eredményeiről 2023-ban

2023 izgalmas és sikerekben gazdag év volt az Extreme Networks számára. Elsők voltak számos új, globális és innovatív implementációban, továbbá iparági szabványokban, előremutató partnerségekben és széles körű elismerésekben! Íme egy visszatekintő 2023 legjobb Extreme Networks eredményeiről.
Magyar