2021. november 29.

Az Extreme Networks negyedszer is ’Leader’ lett a Gartner „Magic Quadrant for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure” elemzésben

Az Extreme Networks sorozatban negyedik éve a ’Vezetők’ mezőben foglal helyet a „Magic Quadrant for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure” gyártói elemzésben.
2021. november 18.

Az MLB után a NASCAR is az Extreme Networks-t választotta WiFi szolgáltatójául

A NASCAR célja az Extreme Networks WiFi 6 technológiájával, hogy egyrészt fokozza a versenyek látogatói által érzékelt felhasználói élményt a mobiltelefonos jegykezelés, vásárlás és sportfogadás területén, másrészt pedig, hogy hatékonyabbá tegye a versenyek lebonyolítását, azáltal, hogy a versenyüzemeltetés számára átláthatóvá és elemezhetővé teszi a nézők preferenciáit és viselkedését.
2021. október 21.

Felvásárolta az Ipanemát az Extreme Networks

Az SD-WAN és SASE (secure-access service edge) megoldásokat nyújtó Ipanemát 60 millió euróért vásárolta meg az Extreme Networks az Infovistától. A ZDNet elemzője szerint a tranzakció árszintje illeszkedik az Extreme Networks stratégiájába, amely szerint olyan csúcstechnológiát szerez meg, amelyet a korábbi tulajdonos, jelen esetben az Infovista, nem akar vagy nem tud sikerre vinni.
2021. szeptember 20.

Az Extreme Networks lett a berlini Olympiastadion hivatalos WiFi-szállítója

A történelmi jelentőségű Olympiastadionban az Extreme Networks nagyteljesítményű WiFi 6 rendszert épít ki az UEFA szigorú hálózati előírásainak megfelelően.
2021. augusztus 26.

Az Extreme Networks univerzális hardverei

A rohamosan változó technológiák világában a hálózati eszközök gyorsan elavulnak. Az eszközök cseréje pedig költségigényes. Az Extreme Networks univerzális hardverei megoldják ezt a problémát azzal, hogy a felhasználó igénye szerinti operációs rendszert futtathatnak
Magyar