2024. január 26.

Az Extreme Networksre bízta New Jersey tömegközlekedése az üzletbiztonságát

A sportarénák és az egészségügyi intézmények után újabb területen bizonyított az Extreme Networks. Amíg Magyarországon elsősorban a logisztika, a gyártás és az egészségügy vertikumaiban tudunk beszámolni az Extreme Networks sikeres és hatékonyan működő telepítéseiről, addig a tengeren túl a sport szcéna került az utóbbi idők fókuszába. Legutóbb azonban egy robusztus hálózati beruházás keretében a New Jersey Transit is bevezette a gyártó megoldásait az üzemidő fenntartása és a biztonság elérése érdekében.
2024. január 03.

Összefoglaló az Extreme Networks legfontosabb eredményeiről 2023-ban

2023 izgalmas és sikerekben gazdag év volt az Extreme Networks számára. Elsők voltak számos új, globális és innovatív implementációban, továbbá iparági szabványokban, előremutató partnerségekben és széles körű elismerésekben! Íme egy visszatekintő 2023 legjobb Extreme Networks eredményeiről.
2023. szeptember 08.

Az Extreme Networks a Milánói Egyetemet is jövőkész hálózattal látja el

A Milánói Egyetem úgy döntött, hogy befektet egy olyan jövőbiztos hálózatba, amely hatékonyan ki tudja elégíteni a hatalmas közössége sokféle igényét, ezért az ExtremeWireless és az ExtremeSwitching hálózatkezelő megoldásokat választotta.
2023. szeptember 05.

Az Extreme Networks is részt vesz az USA osztályterem-modernizációs programjában

A Texasi Egyetem San Antonióban 55 tantermet korszerűsít a rugalmas tanítás és tanulás támogatása érdekében. Ezek a termek az Extreme Networks switcheit használják az egyes berendezések hálózatba kapcsolásához.
2023. augusztus 30.

Promóció keretében ingyenes AP eszközt ad az Extreme Networks!

2023. november 30-ig, ötéves ExtremeCloud IQ előfizetés, valamint TAC/OS támogatás megvásárlása mellé most egy AP305C eszközt ad ajándékba az Extreme Networks. A termék a RelNet készletéről akár azonnal elérhető.
Magyar