2022. október 06.

Új ipari kivitelű switchek az Extreme Networkstől

Két új modellel bővült az Extreme Networks ISW Ethernet switch sorozata. A két új ipari switch, illetve egy új, nagykapacitású tápegység máris rendelhető, a szállításuk pedig 2023 első negyedévében kezdődik.
2022. május 25.

Szerezzen játszva Extreme Networks viszonteladói oklevelet!

A játékalapú tréning keretében most vizsgázási kötelezettség nélkül szerezhető meg a viszonteladó partnereknek szóló Extreme Sales Specialist tanúsítás az Extreme Game Center mobilalkalmazáson keresztül!
2022. április 22.

Végezze el az Extreme Academy képzéseit!

Regisztráljon az Extreme Networks bárki számára ingyenesen elérhető Academy Live hálózatépítő kurzusaira, tegye le az ugyancsak ingyenes vizsgákat, és gyűjtse általuk a pontokat a RelNet eLearning programunk „Díjazzuk a tudást!” pontgyűjtő versenyében.
2022. március 09.

Az év terméke lett az Extreme Networks AP4000

Az évente megrendezett Wireless LAN Professionals konferencián 2022-ben az Extreme Networks AP4000 eszköze lett az év terméke. A résztvevők azoknak a vállalatoknak vagy termékeknek ítélik oda a Wi-Fi Awards díjat, amelyek a vezeték nélküli iparág legmagasabb színvonalát képviselik.
2022. február 28.

Az Extreme Networks a Wi-Fi 6E technológia úttörője

2021. nyár végén debütált az Extreme Networks AP4000 univerzális hardvere, amely a cég meglévő Wi-Fi 6 portfólióját bővítette ki a legújabb szabványfrissítéssel. Ezt követte év végen az AP5010, ugyancsak univerzális Wi-Fi 6E eszköz.
Magyar