2023. június 19.

A hálózattervezés kihívásai a biztonság és teljesítmény érdekében

A szervezetek működésének támogatásában egyre nagyobb szerepet játszanak az informatikai hálózatok, ezért a hatékony hálózattervezés is egyre fontosabb. A hálózattervezésnek jól üzemeltethető infrastruktúrát kell eredményeznie, amely megfelel a szervezet biztonsági és teljesítménybeli követelményeinek.
2023. június 07.

Az inline biztonság fontossága az IT-hálózati védelemben

A kiberfenyegetések növekedésével egyre fontosabbá válik a hálózati biztonság a rendszergazdák és az informatikai döntéshozók számára. Megfelelő védelem nélkül a hálózatok sebezhetőek a támadásokkal szemben, és ez adatszivárgáshoz, leállásokhoz és jelentős anyagi veszteségekhez vezethet. Az átfogó biztonsági stratégia megvalósításában az inline megoldások kulcsfontosságú szerepet játszanak.
2023. február 10.

Az ExtraHop és a Garland integrálja az NDR-t a csomagrögzítéssel

Ez a költséghatékony, skálázható és megbízható adatmonitorozási megoldás egyesíti az ExtraHop intelligens hálózati észlelési és válaszadási (NDR) képességeit a Garland 100%-os csomagrögzítési és aggregálási képességével, ami biztonságos, teljes mértékben átlátható és optimalizált adatforgalmat eredményez.
2023. február 06.

A SOC láthatósági modell támogatása hálózati TAP-okkal

Az informatikai és biztonsági csapatok soha nem voltak még olyan nehéz helyzetben, mint ma. A vállalatok állandó igénye a legkülönfélébb eszközök használatára jelentősen megnövelte a hálózatok méretét és összetettségét, újabb támadási felületeket tárva fel a kiberbűnözők előtt, miközben újabb láthatósági kihívások is felmerültek.
2022. november 17.

Lengyelországban is a RelNet értékesíti a Garland eszközeit

2022 novemberétől a RelNet Kft. a Garland Technology termékeinek disztribútora Lengyelországban.
Magyar