2022. március 16.

Adatdióda TAP portfólió

A Garland Technology portfóliója jelentős változásokon ment keresztül az elmúlt időszakban. Új termékcsaládok jelentek meg a portfólióban, amelyeket egyenként, négyrészes cikksorozatban mutatunk be. Ezúttal, az utolsó részben, az adatdióda TAP-okkal foglalkozunk.
2022. március 07.

Az OT környezet biztonsági kihívásai

A Garland Technology portfóliója jelentős változásokon ment keresztül az elmúlt időszakban, ezért az új termékportfólióval foglalkozó négyrészes cikksorozatunk harmadik részében felvázoljuk az operatív technológiai (OT - Operational Technology) rendszerek hálózatbiztonsági problémáit.
2022. március 02.

Ipari hálózati TAP-ok

A Garland Technology új termékportfóliójával foglalkozó négyrészes cikksorozatunk második részében az ipari hálózati TAP termékcsaládot mutatjuk be.
2022. február 25.

A hibrid XtraTAP packet brokerek

A Garland Technology portfóliója jelentős változásokon ment keresztül az elmúlt időszakban. Új termékcsaládok jelentek meg a portfólióban, amelyeket egyenként, négyrészes cikksorozatban mutatunk be. Az első részben az XtraTAP hibrid packet brokerekkel foglalkozunk.
2021. november 30.

Megjelent a Gartner idei riportja a vállalati szintű szoftveres biztonsági mentés és helyreállítás megoldásokról

A biztonsági mentéssel és helyreállítással foglalkozó legfrissebb Gartner kutatásban az Acronis a Látnok (Visionaries) kategóriában foglal helyet.
Magyar