2022. július 15.

A Garland TAP eszközök előnyei az OT hálózatokban

A biztonság érdekében a TAP architektúráknak – ami alatt a TAP eszközök és packet brokerek hatékony hálózati integrációját értjük – az OT-rendszereken is megbízható adatokat kell szolgáltatniuk a különféle forgalomelemző eszközök számára.
2022. március 16.

Adatdióda TAP portfólió

A Garland Technology portfóliója jelentős változásokon ment keresztül az elmúlt időszakban. Új termékcsaládok jelentek meg a portfólióban, amelyeket egyenként, négyrészes cikksorozatban mutatunk be. Ezúttal, az utolsó részben, az adatdióda TAP-okkal foglalkozunk.
2022. március 07.

Az OT környezet biztonsági kihívásai

A Garland Technology portfóliója jelentős változásokon ment keresztül az elmúlt időszakban, ezért az új termékportfólióval foglalkozó négyrészes cikksorozatunk harmadik részében felvázoljuk az operatív technológiai (OT - Operational Technology) rendszerek hálózatbiztonsági problémáit.
2022. március 02.

Ipari hálózati TAP-ok

A Garland Technology új termékportfóliójával foglalkozó négyrészes cikksorozatunk második részében az ipari hálózati TAP termékcsaládot mutatjuk be.
2022. február 25.

A hibrid XtraTAP packet brokerek

A Garland Technology portfóliója jelentős változásokon ment keresztül az elmúlt időszakban. Új termékcsaládok jelentek meg a portfólióban, amelyeket egyenként, négyrészes cikksorozatban mutatunk be. Az első részben az XtraTAP hibrid packet brokerekkel foglalkozunk.
Magyar