2024. március 11.

6 ok, amiért érdemes TAP-et használni

Ez a cikk 6 pontban igyekszik bebizonyítani, hogy a hálózati TAP-ek (Test Access Point) alkalmazása jóformán minden infrastruktúra előnyére válik. Még akkor is, ha a SPAN-portok kihasználtsága alacsony, a legjobb iparági gyakorlat az, ha hálózati TAP-et használunk a láthatóság megalapozására.
2023. december 08.

A Garland Technology TAP eszközeinek előnyei OT-hálózatokon

Az ünnepek, akárcsak az új OT-hálózati projektek, alapos tervezést igényelnek. Ez a cikk a Garland mérnöki csapata által az ügyfelektől hallott gyakori problémákat tárgyalja, és kiemeli a lehetséges megoldásokat.
2023. június 19.

A hálózattervezés kihívásai a biztonság és teljesítmény érdekében

A szervezetek működésének támogatásában egyre nagyobb szerepet játszanak az informatikai hálózatok, ezért a hatékony hálózattervezés is egyre fontosabb. A hálózattervezésnek jól üzemeltethető infrastruktúrát kell eredményeznie, amely megfelel a szervezet biztonsági és teljesítménybeli követelményeinek.
2023. június 07.

Az inline biztonság fontossága az IT-hálózati védelemben

A kiberfenyegetések növekedésével egyre fontosabbá válik a hálózati biztonság a rendszergazdák és az informatikai döntéshozók számára. Megfelelő védelem nélkül a hálózatok sebezhetőek a támadásokkal szemben, és ez adatszivárgáshoz, leállásokhoz és jelentős anyagi veszteségekhez vezethet. Az átfogó biztonsági stratégia megvalósításában az inline megoldások kulcsfontosságú szerepet játszanak.
2023. február 10.

Az ExtraHop és a Garland integrálja az NDR-t a csomagrögzítéssel

Ez a költséghatékony, skálázható és megbízható adatmonitorozási megoldás egyesíti az ExtraHop intelligens hálózati észlelési és válaszadási (NDR) képességeit a Garland 100%-os csomagrögzítési és aggregálási képességével, ami biztonságos, teljes mértékben átlátható és optimalizált adatforgalmat eredményez.
Magyar