2022. november 17.

Lengyelországban is a RelNet értékesíti a Garland eszközeit

2022 novemberétől a RelNet Kft. a Garland Technology termékeinek disztribútora Lengyelországban.
2022. október 17.

A virtuális erőművek előnyei és kockázatai

Világszerte konszenzus látszik kialakulni abban, hogy eljött az ideje a fosszilis tüzelőanyagokról a megújuló energiára való átállásnak. Ez jó hír az éghajlatkutatók, a környezetvédelmi aktivisták és mindazok számára, akik aggódnak az éghajlat stabilitása miatt (valamint a napelemek és szélturbinák ellátási láncában részt vevő gyártók számára is).
2022. július 15.

A Garland TAP eszközök előnyei az OT hálózatokban

A biztonság érdekében a TAP architektúráknak – ami alatt a TAP eszközök és packet brokerek hatékony hálózati integrációját értjük – az OT-rendszereken is megbízható adatokat kell szolgáltatniuk a különféle forgalomelemző eszközök számára.
2022. március 16.

Adatdióda TAP portfólió

A Garland Technology portfóliója jelentős változásokon ment keresztül az elmúlt időszakban. Új termékcsaládok jelentek meg a portfólióban, amelyeket egyenként, négyrészes cikksorozatban mutatunk be. Ezúttal, az utolsó részben, az adatdióda TAP-okkal foglalkozunk.
2022. március 07.

Az OT környezet biztonsági kihívásai

A Garland Technology portfóliója jelentős változásokon ment keresztül az elmúlt időszakban, ezért az új termékportfólióval foglalkozó négyrészes cikksorozatunk harmadik részében felvázoljuk az operatív technológiai (OT - Operational Technology) rendszerek hálózatbiztonsági problémáit.
Magyar