2023. március 01.

A Juniper Networks a beltéri helymeghatározásban is meghatározó gyártó

Újra „Leader” osztályzatot kapott a Juniper Networks a beltéri helymeghatározási technológiákat vizsgáló Gartner Magic Quadrant for Indoor Location Services kimutatásban.
2023. február 08.

A SASE technológia mintagyártója a Juniper Networks

A Juniper Networks a Secure Access Service Edge technológia mintagyártói között szerepel a Gartner végponti biztonságra vonatkozó hype ciklusában.
2023. február 01.

Elismerést kaptunk a Juniper Networkstől

A Juniper Networks jelenleg Madridban zajló globális partneri konferenciáján értesültünk róla és büszkén osztjuk meg a hírt, hogy elnyertük a Juniper „2022 Renewal Distributor of the Year CEE” díját annak elismeréséül, hogy a RelNet érte el a legjobb megújítási arányt az összes kelet- és közép európai disztribútor között.
2023. január 23.

Újra kihívó lett a Juniper Networks a Gartner tűzfalakra vonatkozó Magic Quadrant kimutatásában

A 2022 decemberében közzétett ’Magic Quadrant for Network Firewalls’ kimutatásában a Gartner ismételten a „Kihívók” közé sorolta a Juniper Networks tűzfalait, elsősorban a specializált képességeket és az OT orientációt méltatva.
2023. január 16.

Újabb Juniper Networks siker: LAN/WLAN ’Leader’ a Gartner Magic kvadránsban

A Gartner Magic Quadrant - Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure kimutatásban a Juniper Networks immár hagyományosan a legelőkelőbb helyre kerül az összes vizsgált gyártó közül.
Magyar