2024. február 07.

Így mentette meg a Juniper Networks az internetet

Változtatás nélkül közöljük magyar fordításban Pradeep Sindhunak, a Juniper Networks alapító főmérnökének és volt ügyvezető igazgatójának legújabb cikkét, amelyben visszaemlékszik arra az időre, amikor a Juniper Networks szakembereinek találékonyságán múlt a routing technológia hozzáalakítása az internet rohamosan növekvő forgalmához.
2023. november 10.

Juniper Networks közlemény egyes JunOS verziók támogatásának megszűnéséről

A Juniper Networks értesítette az ügyfeleit, hogy mielőbb frissítsék a JunOS 12.x, 14.x, 15.x és 16.x verzióikat, mert a gyártó 2024-ben beszünteti ezek műszaki támogatását, és nem fogad be rájuk vonatkozó hibajegyet, még érvényes support szerződés esetén sem.
2023. május 24.

A Juniper SRX4600 tűzfal kiemelkedő minősítést kapott a CyberRatings.org tesztjén

A független piackutató cég elemzésében a Juniper Networks eszköze az iparág legmagasabb, 99,94%-os biztonsági hatékonysági pontszámát kapta a vállalati tűzfalak kategóriában.
2023. március 01.

A Juniper Networks a beltéri helymeghatározásban is meghatározó gyártó

Újra „Leader” osztályzatot kapott a Juniper Networks a beltéri helymeghatározási technológiákat vizsgáló Gartner Magic Quadrant for Indoor Location Services kimutatásban.
2023. február 08.

A SASE technológia mintagyártója a Juniper Networks

A Juniper Networks a Secure Access Service Edge technológia mintagyártói között szerepel a Gartner végponti biztonságra vonatkozó hype ciklusában.
Magyar