2021. november 24.

A Juniper Networks találtatott a legjobbnak a Gartner vállalati LAN/WLAN infrastruktúra elemzésében

A tavalyi Gartner elemzésben a Mist vezeték nélküli hálózatkezelési platform felvásárlásának köszönhetően a Juniper Networks a „Vezetők” mezőbe került a „Magic Quadrant for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure” gyártói elemzésében.
2021. november 04.

Újabb elismerést kapott a Juniper Networks a Gartnertől, WAN Edge infrastruktúra kategóriában

2021-ben a Juniper Networks lett az egyetlen cég, amely a Magic kvadráns WAN Edge kategóriájában a „Visionary” osztályzatot kapta.
2021. október 01.

Újra „Bajnok” a Juniper a Cybersecurity Leadership mátrixon

A Juniper Networks 2021-ben is a „Champions” mezőben szerepel a Canalys technológiai piackutató vállalat Cybersecurity Leadership mátrixán.
2021. szeptember 23.

RelNet eLearning – Gyors ütemben érkeznek hozzánk a Mist Master szintet igazoló oklevelek

Megvan az első három Mist Master partnerünk! Az ezért járó extra pontok elkeltek, de természetesen továbbra is érdemes elvégezni a Juniper Networks Mist Master képzését, hiszen 75 pontot adunk érte az RelNet eLearning rendszerében, sőt, további 25 pont jár annak, aki szeptember 30-ig tölti fel hozzánk az okleveleket.
2021. szeptember 20.

RelNet eLearning – Sok extra pont jár a Mist Master szint eléréséért

Korlátozott ideig még ingyen megszerezhető a Juniper-Mist legmagasabb szintű képesítése! A gyártó kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy a Mist AI technológiát megismertesse a magyar rendszerintegrátorokkal is! Ezt támogatandó, a RelNet eLearning programja keretében is ösztönző kampányt indítunk a Mist Master szint megszerzésére.
Magyar