2020. augusztus 24.

Gartner: 2020-ban is ’Vezető’ gyártó a Juniper Networks

A Gartner 2020-ban is elkészítette a kvadránst, melyben alapos kutatás lefolytatását követően az adatközpont-hálózatok és felhőalapú hálózatok gyártóit értékeli és sorolja be négy alkategóriába: Vezetők, Újítók, Kihívók és „Niche” szereplők. A Juniper Networks sorban harmadszor került a Vezetők kategóriába, a Cisco és az Arista Networks társaságában.
2020. augusztus 03.

ICSA Labs tanúsítványt kapott a Juniper Networks vSRX virtuális tűzfala

A Juniper Networks vSRX virtuális tűzfala megfelelt a független ICSA Labs rigorózus tesztelési és tanúsítási követelményeinek, és megszerezte az ICSA Labs vállalati tűzfal tanúsítványát.
2020. július 13.

A Juniper Networks-öt a bajnokok közé sorolta a Canalys a 2020-as kiberbiztonsági vezetői mátrixában

A Juniper Networks 2019-ben hatalmas beruházásokkal bővítette biztonsági portfólióját a Connected Security stratégia elindításával, így a tavalyi elemzés során a legnagyobb növekedést érte el a vizsgált gyártók körében. Ezentúl a dedikált MSP felhőprogramja 2020-ban is tovább bővült, így idén a Juniper Networks a „növekedő” szegmensből már átlépett a „bajnokok” közé.
2020. június 26.

Módosul a Juniper termékváltás tervezett ideje és július 3-tól drágulnak az érintett szolgáltatások

Számos Juniper Networks termék- és szoftver-cseréje van folyamatban. A 2021-re (többségében 2021 májusára) tervezett kifutó termékek és szolgáltatások élettartalmát a Juniper Networks a lenti dokumentumok szerint módosítja.
2020. június 26.

A Juniper és a T-Systems együttműködésének eredménye a menedzselt SD-WAN overlay

A Juniper Networks menedzselt SD-WAN platformot biztosít a Deutsche Telekom számára, amely ezáltal új, végponttól végpontig tartó átfedési (overlay) szolgáltatással bővítette nagyvállalati ügyfeleknek szóló kínálatát.
Magyar