2022. december 02.

Továbbra is vezető a Juniper és az IBM közös SIEM megoldása a Gartner-kvadránsban

Az IBM QRadar évek óta vezető helyen szerepel a biztonsági információ- és eseménykezelő (SIEM) rendszerekre vonatkozó Gartner ’Magic’ kvadránsban. Ezért emelte be portfoliójába a Juniper Networks Juniper Secure Analytics (JSA) néven. A fejlesztési együttműködés már egy évtizede tart a két cég között.
2022. október 04.

Sikeres pályán halad a Juniper Networks

A Juniper Networks AI-Driven Enterprise megoldása a versenytársak előtt jár a piaci részesedés növekedésében, az iparági szakértők által elnyert legmagasabb szintű elismerések számában, valamint világszerte az ügyfelek és partnerek bizalmának erősítésében.
2022. június 10.

Az ügyfelek kedvencei a Juniper Networks tűzfalak a Gartner felmérésében

4,6-os osztályzattal a Juniper Networks az ügyfelek kedvence a tűzfalak kategóriában a Gartner Peer Insights ’Voice of the Customer’ legújabb kiadása alapján.
2022. június 10.

Sikeres RelNet – BME TMIT tesztelési együttműködés a 100Gbps tartományban

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának Távközlési és Médiainformatikai Tanszéke sikeres csomagküldési tesztelést hajtott végre egy a Relnet Kft. által biztosított Juniper eszközzel.
2022. március 18.

NAC-megoldással bővítette vállalati portfólióját a Juniper Networks

A Juniper Networks felvásárolta a WiteSand nevű startup céget, amivel felhőalapú, nulla bizalmon alapuló hozzáférés-vezérlési (NAC) szolgáltatásokkal egészítette ki a mesterséges intelligencia által vezérelt vállalati portfólióját.
Magyar