2022. június 10.

Az ügyfelek kedvencei a Juniper Networks tűzfalak a Gartner felmérésében

4,6-os osztályzattal a Juniper Networks az ügyfelek kedvence a tűzfalak kategóriában a Gartner Peer Insights ’Voice of the Customer’ legújabb kiadása alapján.
2022. június 10.

Sikeres RelNet – BME TMIT tesztelési együttműködés a 100Gbps tartományban

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának Távközlési és Médiainformatikai Tanszéke sikeres csomagküldési tesztelést hajtott végre egy a Relnet Kft. által biztosított Juniper eszközzel.
2022. március 18.

NAC-megoldással bővítette vállalati portfólióját a Juniper Networks

A Juniper Networks felvásárolta a WiteSand nevű startup céget, amivel felhőalapú, nulla bizalmon alapuló hozzáférés-vezérlési (NAC) szolgáltatásokkal egészítette ki a mesterséges intelligencia által vezérelt vállalati portfólióját.
2022. március 10.

A Gartner szerint a beltéri helymeghatározásban is vezető a Juniper Networks

A „Leaders” mezőbe került a Juniper Networks a Gartner független piaci elemzőcég legújabb „Magic Quadrant” kimutatásában, amely a beltéri helymeghatározás megoldások gyártóit veti össze. Ráadásul a Juniper lett a vizsgált gyártók közül a legjobb a „Completeness of Vision”, vagyis az innovációt és az úttörő szerepet mutató tengelyen.
2022. január 19.

A Juniper és az Extreme egy-egy megoldása is a „legmenőbb” hálózati termékek között

A pandémia és a digitális átállás évében a vállalatok minden eddiginél gyorsabban vezették be az új technológiákat, leginkább a távmunka rendszer, a kisebb iroda, valamint a felhőalapú alkalmazások megvalósítása érdekében. A CRN magazin listáján, amely a 10 „legmenőbb” új hálózati terméket sorolja fel a 2021-es évben, a Juniper Networks és az Extreme Networks egy-egy terméke is szerepel.
Magyar