2023. szeptember 28.

A Pentesting helyzete 2023-ban: A kiberbiztonság globális trendjei

Az elmúlt 24 hónapban a megkérdezett szervezetek több mint 88%-át érte kibertámadás. Tízből majdnem kilenc ilyen vállalatot sikeresen feltörtek. Figyelembe véve, hogy ezen szervezetek átlagosan 44 biztonsági megoldást használnak informatikai környezetük védelmére, ez a szám igen riasztó.
2023. augusztus 31.

Hogyan lehet csökkenteni a kitettséget az OT infrastruktúrák támadási felületein?

Az OT rendszerek digitális fejlődése növeli a termelékenységet, csökkenti a működési költségeket és felgyorsítja a gyártási folyamatokat. Az IT/OT konvergencia azonban a szervezetek biztonsági kockázatait is megnövelte, és az ipari rendszereket érzékenyebbé tette a támadásokkal szemben.
2023. augusztus 09.

A Pentera penteszt megoldása immár elérhető az MSP-k számára is

A Pentera, mint az automatizált biztonsági validáció (ASV) globális vezetője és megújítója, két új licencelési opcióval is előállt MSP partnerei részére. Az újfajta licencek lehetőséget adnak a menedzselt szolgáltatók számára, hogy ügyfeleiknek rendszeres penetrációs tesztelés formájában kínálják a Pentera megoldását.
2023. március 20.

Pentera tréninget tartottunk új oktatótermünkben

A RelNet vadonatúj oktatótermét egy Pentera gyártói oktatással avattuk fel, amelyen a viszonteladó partnereink mindent megtudhattak a gyártó piacvezető, valós penetrációs teszteken alapuló automatizált biztonsági validáció (ASV) megoldásáról.
2023. február 08.

A Gartner szerint mintagyártó a Pentera az EASM technológia terén

A Pentera a külső támadási felületek menedzsmentjének (EASM) mintagyártói között szerepel a Gartner végponti biztonságra vonatkozó hype ciklusában.
Magyar