2023. március 20.

Pentera tréninget tartottunk új oktatótermünkben

A RelNet vadonatúj oktatótermét egy Pentera gyártói oktatással avattuk fel, amelyen a viszonteladó partnereink mindent megtudhattak a gyártó piacvezető, valós penetrációs teszteken alapuló automatizált biztonsági validáció (ASV) megoldásáról.
2023. február 08.

A Gartner szerint mintagyártó a Pentera az EASM technológia terén

A Pentera a külső támadási felületek menedzsmentjének (EASM) mintagyártói között szerepel a Gartner végponti biztonságra vonatkozó hype ciklusában.
2023. január 10.

Miért nevezi a Gartner a külső támadási felületek kezelését kritikus funkciónak?

A 2022-es év egyik legfontosabb trendjének jelölte meg a külső támadási felületkezelést (angol rövidítése alapján: EASM) a Gartner.
2022. október 13.

A hibás konfigurációk veszélyei

Hálózatunk konfigurációs hiányosságainak sokféle oka lehet: Ragaszkodás a kevéssé megalapozott gyakorlatokhoz, vagy egyszerűen csak figyelmen kívül hagyása annak, hogy az operációs rendszer alapkonfigurációja biztonsági hiányosságokat tartalmaz.
2022. augusztus 19.

Hálózatunk sebezhetőségei elleni küzdelem automatizált biztonsági validációval

A vállalatok jelentős erőforrásokat fektetnek kiberbiztonságuk kiépítésébe és fejlesztésébe. A fenyegetettségek számának folyamatos növekedésével drámaian növekszik a ráfordított erőforrások mértéke is. Emellett a hackerek és a védekező szervezetek közötti harc is egyenlőtlen: a hackernek elég egy alkalommal sikeresnek lennie, a védekező szervezetnek azonban az idő 100%-ában kell sikeresen védekeznie.
Magyar