2022. október 13.

A hibás konfigurációk veszélyei

Hálózatunk konfigurációs hiányosságainak sokféle oka lehet: Ragaszkodás a kevéssé megalapozott gyakorlatokhoz, vagy egyszerűen csak figyelmen kívül hagyása annak, hogy az operációs rendszer alapkonfigurációja biztonsági hiányosságokat tartalmaz.
2022. augusztus 19.

Hálózatunk sebezhetőségei elleni küzdelem automatizált biztonsági validációval

A vállalatok jelentős erőforrásokat fektetnek kiberbiztonságuk kiépítésébe és fejlesztésébe. A fenyegetettségek számának folyamatos növekedésével drámaian növekszik a ráfordított erőforrások mértéke is. Emellett a hackerek és a védekező szervezetek közötti harc is egyenlőtlen: a hackernek elég egy alkalommal sikeresnek lennie, a védekező szervezetnek azonban az idő 100%-ában kell sikeresen védekeznie.
2022. május 12.

Kibervédelem másképp – Folyamatos etikus hackelés

A RelNet közreműködésével a Pentera most már Magyarországon is kínálja egyedülálló automatikus biztonsági validációs (ASV) megoldását. Az érdeklődő szervezetek egy döntéstámogató ’proof-of-value’ folyamat keretében győződhetnek meg arról, milyen konkrét előnyökkel jár a penetrációs tesztelés a környezetükre nézve.
2022. február 04.

A Pentera megoldásának disztribútora lett a RelNet

2022 januárjától a RelNet megkezdte a Pentera automatizált biztonsági validáció (ASV) megoldásának disztribúcióját Magyarországon. A megállapodás a Pentera teljes termékskáláját lefedi, beleértve az ASV platformot is.
Magyar