2023. augusztus 17.

Új, ingyenes POC/demo lehetőség a Radware-nél

Ahogy a világ folyamatosan a felhő irányába halad, a Radware és a RelNet is lépést tart a változással. Örömmel jelentjük be, hogy mostantól elérhetővé vált egy ingyenes próbaverzió, amely lehetővé teszi, hogy ügyfeleink a saját környezetükben kockázat nélkül kipróbálhassák, hogyan működnek a Radware felhőszolgáltatások. A próbaverzióhoz való hozzáférés egyszerű, és mindössze néhány lépésből áll.
2023. április 04.

Alkalmazásbiztonsági elismeréseket kapott a Radware

A Radware két Cybersecurity Excellence Awards díjat is nyert. A gyártó API Discovery and Protection megoldása az API biztonság kategóriában, a Radware SecurePath architektúra pedig a webes alkalmazásbiztonság kategóriában kapott arany minősítést.
2023. március 10.

A Radware AppWall is bekerült a SPARK Matrixba

A legelőkelőbb, „Technológiai vezető” besorolást kapta a Radware WAF megoldása a Quadrant Knowledge Solutions független tanácsadó cég SPARK Matrix tanulmányában.
2023. február 28.

Eredményes volt az API-biztonságról szóló workshopunk

A RelNet Kft. és a Radware közös szervezésű workshop-sorozatának első rendezvényén a Radware szakembere az API-biztonságról és a támadások elleni védekezésről tartott előadást.
2023. január 24.

A Radware Bot Manager a legjobb termék a 2022-es SPARK Matrixban

„Technológiai vezető” besorolást kapott a Radware Bot Manager megoldás a Quadrant Knowledge Solutions független tanácsadó cég 2022-es SPARK Matrix tanulmányában, méghozzá a vizsgált gyártók közül a legmagasabb elért pontszámmal.
Magyar