2022. november 30.

Véget ért a kétnapos Radware Hands-on tréningünk

A RelNet Kft., valamint a Radware közös szervezésű, kétnapos rendezvényén a gyártó DDoS és WAF termékeire vonatkozó képzésen, illetve az oklevelek megszerzésén volt a hangsúly. Résztvevő partnereink a hosszú nap után az Aquaworld wellness részlegén lazíthattak.
2022. június 27.

Ismét a Radware DDoS támadás elleni megoldását találták a legjobbnak a SPARK Matrix tanulmányban

A Quadrant Knowledge Solutions független tanácsadó cég legújabb SPARK Matrix DDoS Mitigation jelentésében újra vezető szereplő lett a Radware, méghozzá a vizsgált gyártók közül a legmagasabb elért pontszámmal.
2022. május 24.

Mélyvízben is bizonyított a Radware

A Radware felhős DDoS védelmi szolgáltatása a 2022. május 13-15-i hétvégén sikeresen elhárított egy 1,1 Tbps nagyságú DDoS támadást, amely minden eddiginél masszívabb támadás volt.
2022. március 29.

RelNet CIO Club találkozók IT-döntéshozóknak

A 2022. március 23-án megrendezett RelNet CIO Club nagy sikerére való tekintettel terveink szerint rendszeresítjük a jó hangulatú, interaktív, vacsorával egybekötött szakmai CIO Club találkozókat.
2022. március 04.

A Radware kiberbiztonsági javaslatai a háborús időszakra

A Radware egy 13 oldalas dokumentumban számol be az orosz-ukrán háború nyomán kialakult kiberbiztonsági helyzetről, illetve intézkedések sorát javasolja a szervezeteknek a fenyegetések csökkentése érdekében. Kattintson a cikk végén lévő linkre az angol nyelvű dokumentum letöltéséhez!
Magyar