2023. december 01.

Ransomware-támadások célpontja lett Kína egyik legnagyobb bankja

Kína legnagyobb kereskedelmi hitelezője, az állami tulajdonú Industrial and Commercial Bank of China 2023. november 8.-án zsarolóprogram-támadás áldozata lett. Bár a biztonsági szakértők felgöngyölítették a részleteket, egyetlen csoport sem vállalta a felelősséget, és a bank sem hozta nyilvánosságra a kiberbiztonsági incidens részleteit.
2023. november 21.

8 kérdés egy sérülékenység- és fenyegetéskezelési megoldás kiválasztásához

Sok szervezet számára a sérülékenység- és fenyegetéskezelési (VTM) megoldás kiválasztása és bevezetése remek kiindulópont ahhoz, hogy biztonságban tudja infrastruktúráját és kritikus eszközeit. Ez a 8 kérdés segít eldönteni, hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb VTM megoldást.
2023. november 16.

A Skybox Security bemutatta a kiberbiztonsági kockázatok folyamatos kezelését lehetővé tevő platformjának legújabb verzióját

A Skybox Security bejelentette a díjnyertes Continuous Exposure Management platformjának legújabb, 13.0-s verzióját. A támadási felület- és sérülékenység-kezelés terén elvégzett jelentős fejlesztések forradalmasítják a vállalatok kiberkitettségi kockázatának mérséklését.
2023. október 03.

A Skybox Security szerepel a Forrester Wave legújabb Vulnerability Risk Management kimutatásában

Ugyan a Skybox Security megoldása felderítést egyáltalán nem végez, hanem többek között azon termékek által előállított adatokkal dolgozik, amelyek ebben a kimutatásban szerepelnek, így is felkerült a Forrester Wave harmadik negyedévi VRM grafikonjára.
2023. július 07.

Rögtönzéstől az optimalizációig: a biztonságmenedzsment öt fázisa

Az Ön szervezete hol tart a teljeskörűen optimalizált és automatizált biztonságmenedzsment felé vezető úton? A kezdeti rögtönzésnél vagy valahol félúton, ami leginkább a „szabályozott” jelzővel illethető a „Security Posture Management”-nek nevezett folyamatban? Ebben a cikkben felsoroljuk a legjellemzőbb gyakorlatokat, és konkrét javaslatot is teszünk arra, hogy hatékony IT-biztonsági környezetet építsen ki a vállalatában.
Magyar