2024. április 18.

Mi a kockázatalapú sérülékenységrangsorolás?

A kockázatalapú sérülékenységrangsorolás automatizálja a sebezhetőségek elemzését a súlyosság, a kihasználhatóság, az eszköz fontossága és a hálózati kitettség alapján. A legfontosabb sérülékenységek priorizálásával a kiberbiztonsági erőforrások nagyobb hatást érhetnek el, és a biztonsági helyzet drámai mértékben javulhat.
2024. március 12.

Gondolkozzon kiberbűnözőként a kitettség csökkentése érdekében!

A sérülékenység és a biztonsági rések ismeretében a támadók egyszerűen hozzáférhetnek a szervezet infrastruktúrájához. A Skybox Security blogbejegyzésében amellett érvel, hogy a kibertámadások kockázatát hatékonyabban csökkenthetjük, ha a bűnözők fejével gondolkodunk.
2024. március 08.

Új képességekkel jelentkezik a Skybox platform legújabb verziója

A Skybox Security 13.2-es verziója már megjelent, és több mint 40 fejlesztést tartalmaz, köztük egy új pontozási rendszert, amely segít meghatározni a jövőbeli sérülékenységek kihasználásának valószínűségét.
2023. december 01.

Ransomware-támadások célpontja lett Kína egyik legnagyobb bankja

Kína legnagyobb kereskedelmi hitelezője, az állami tulajdonú Industrial and Commercial Bank of China 2023. november 8.-án zsarolóprogram-támadás áldozata lett. Bár a biztonsági szakértők felgöngyölítették a részleteket, egyetlen csoport sem vállalta a felelősséget, és a bank sem hozta nyilvánosságra a kiberbiztonsági incidens részleteit.
2023. november 21.

8 kérdés egy sérülékenység- és fenyegetéskezelési megoldás kiválasztásához

Sok szervezet számára a sérülékenység- és fenyegetéskezelési (VTM) megoldás kiválasztása és bevezetése remek kiindulópont ahhoz, hogy biztonságban tudja infrastruktúráját és kritikus eszközeit. Ez a 8 kérdés segít eldönteni, hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb VTM megoldást.
Magyar