2022. november 30.

Kiberbiztonsági megoldások egy kockázatosabb világban

A legnagyobb globális kiberbiztonsági összehasonlító tanulmányból kiderül, hogyan védekezhet az üzleti és kormányzati szféra a kialakulóban lévő kockázati és fenyegetettségi környezetben.
2022. november 30.

A Skybox beárazza a kitettség kockázatait

A Skybox Security a kiberkockázatok számszerűsítésével forradalmasítja a vállalati sérülékenységkezelést.
2022. november 11.

RelNet CIO Club beszámoló – A Skybox megoldásai és bevezetésük a Magyar Postánál

Jól sikerült a 2022. november 9-én megrendezett harmadik RelNet CIO Club, amelyen informatikai és IT-biztonsági szakemberek kellemes környezetben és hangulatban figyelhettek előadásokat a Skybox tűzfal-, hálózat- és sérülékenységkezelő megoldásairól, valamint e megoldások bevezetési és üzemeltetési tapasztalatairól a Magyar Postánál.
2022. október 10.

Skybox Security kompetenciaépítés a RelNetben

Büszkén jelentjük be, hogy két kollégánk is megszerezte a Skybox Certified Sales Engineer képesítést, tovább bővítve ezáltal a RelNet szakembereinek termékértékesítési és -támogatási kompetenciáját.
2022. október 05.

Forrester megtérülési hatástanulmány a Skyboxról

A Skybox megbízta a Forrester Consulting tanácsadó céget, hogy készítsen egy gazdasági hatástanulmányt, és vizsgálja meg, mi a vállalatok által elérhető potenciális megtérülés (ROI) a Skybox platform bevezetése esetén. A Forrester megállapította, hogy a Skybox Security Posture Management Platform megtérülése 142 százalék, és az ügyfelek három év alatt akár 3,78 millió dollár pénzügyi előnyre tehetnek szert.
Magyar