2021. február 26.

Mit tudunk a Sunburst támadásról és mit tesz a Stormshield ellene

2020. december 8-án a FireEye nevű amerikai vállalat sajtóközleményt adott ki, amelyben közölte, hogy megtámadta egy „Sunburst”-nek nevezett rosszindulatú program, és a Red Team eszközei közül néhányat eltulajdonított. A közleményben az IT-biztonsági cég kifinomult kibertámadásként írta le a cselekményt, egy olyan veszélyforrásból, melynek „fegyelmezettsége, műveleti biztonsága és technikája arra enged következtetni, hogy államilag támogatott támadásról van szó”. Ám ez a hírértékű esemény – mely újra emlékeztetett minket arra, hogy a kiberbiztonság tekintetében senki sem érinthetetlen – csupán részlete egy nagyobb történetnek.
2020. december 08.

Megjelent a Stormshield Management Center legújabb verziója

A Stormshield 2020 november végén kibocsátotta központi adminisztrációs megoldásának, a Management Centernek az új, 2.8-as verzióját, mely új funkcióival az eddigieknél is egyszerűbbé teszi a nagy teljesítményű, létfontosságú hálózatok biztonságos konfigurációját és figyelését, az OT-környezetek védelmének központi menedzselését, illetve a nagy rendelkezésre állású (HA) klaszterek karbantartását és felügyeletét.
2020. szeptember 22.

A Stormshield bejelentette az új, ipari tűzfaltermékét, az SNi20-at!

Az SNi20 viszonteladók számára 2020. szeptember 17-től, a végfelhasználók számára pedig 2020. szeptember 24-től rendelhető.
2020. augusztus 11.
stormshield_IO_OT_cover

Ipari kiberbiztonság a Stormshield segítségével

Az automatizálás a mindennapi életünk számos területét érinti, úgymint az energiaszektort, az egészségügyet, szállítmányozást vagy az ipart. A folyamatos fejlődés mindig új kihívások elé állítja a kiberbiztonsággal foglalkozó cégeket, mint a Stormshieldet is.
2020. március 23.

Jelenleg is fennakadás nélkül szállítja a távoli hozzáférést is lehetővé tevő hálózatbiztonsági termékeit a Stormshield

A Stormshield proaktív módon kezeli a folyamatait és igyekszik a történések előtt haladni.
Magyar