2024. január 10.

Átfogó végpontvédelem a Stormshield XDR-rel

Ahogy arról korábban már hírt adtunk a Stormshield XDR a hálózatbiztonság, a végponti biztonság, valamint a „Threat Intelligence” ideális kombinációját nyújtja. Mindez a „Stormshield Log Supervisor” által menedzselve a valós idejű riasztások biztosítására és a gyors, fenntartható válaszadásra, mind a hálózatunkon, mind a végpontjainkon.
2023. október 24.

Elérhető a Stormshield XDR megoldása

A Stormshield letölthető tájékoztatóban mutatja be legújabb XDR megoldását, amellyel új, hatékony módokon lehet reagálni a kiberfenyegetésekre, és csökkenteni lehet a támadások kockázatát. A valós idejű biztonsági incidensészleléssel, -kezeléssel és mélyreható elemzéssel a Stormshield XDR teljes mértékben integrált megoldást kínál minden szervezet számára.
2023. július 26.

A kétlépcsős hitelesítés már a múlté?

A bankszektorban az 1980-as évek óta alkalmazott kétfaktoros hitelesítés (2FA) az elmúlt években széles körben elterjedt a felhasználói fiókok és adataik biztonságának növelése érdekében. Nem csoda, hogy ez a hitelesítési módszer a kiberbűnözők kedvelt célpontjává vált. Konkrét példákon keresztül kiderítjük, hogy továbbra is megbízhatónak tekinthető-e a kétlépcsős autentikáció.
2023. július 24.

A felhőinfrastruktúra kockázatai és védelme

A Gartner előrejelzése szerint 2023-ban a nyilvános felhőre fordított kiadások világszerte 20%-kal nőnek az előző évhez képest. Egyre többen kérdőjelezik meg azonban az „all cloud” filozófiát, mert az adatkezelés, a megfelelés és általában az adatbiztonság kérdései számos kérdést vetnek fel a növekvő kiberkockázatok szempontjából.
2023. június 13.

Delta Technologies – Stormshield – RelNet együttműködés a 10. Biztonságpiac konferencián

Jubileumi 10. alkalommal tartották meg a Biztonságpiac Konferenciát és Kiállítást a Magyar Nemzeti Múzeumban. Az esemény főtámogatója, a Delta Technologies, a standján vendégül látta a RelNetet, mint a Stormshield magyarországi hivatalos disztribútorát.
Magyar