2022. április 28.

Szerezzen 3 hónapos ingyenes licencet a Stormshield Log Supervisorhoz

A Stormshield promóció keretében megszerezhető megoldása az incidensekre adott válaszok optimalizálásával javítja az Ön infrastruktúrájának védelmét.
2022. március 11.

Fokozódó kiberfenyegetések az élelmiszeripari ágazatban

Az elmúlt néhány hónapban több olyan információ is napvilágot látott, amelyek az agrár-élelmiszeriparban tapasztalható növekvő IT-biztonsági problémákra hívták fel a figyelmet. Ebben a gyorsan fejlődő ágazatban egyre több gazdaság alkalmazza a precíziós mezőgazdaság koncepcióját, míg az élelmiszergyárak magas szinten automatizált feldolgozó- és gyártósorokat használnak. A számos csatlakoztatott berendezés és az azokat megcélzó támadások miatt a kiberbiztonság kulcsfontosságú kérdéssé vált az agrár-élelmiszeripar számára.
2022. március 02.

Lecserélhető a Kaspersky-modul a Stormshield megoldásainál!

A kialakult orosz-ukrán konfliktus miatt a Stormshield fontosnak tartja emlékeztetni ügyfeleit, hogy a vírusellenes modulja – amely opcionálisan választható az SNS tűzfalakhoz és a Breach Fighter malware észlelő megoldáshoz – csupán a Kaspersky szignatúra-adatbázisát használja, és nem továbbít semmilyen adatot, információt vagy automatizált szolgáltatást a Kasperskynek.
2022. február 16.

Stormshield-Nozomi partnerség az OT környezetek fokozott biztonságáért

Partneri megállapodást kötött a Stormshield a Nozomi Networksszel annak érdekében, hogy még hatékonyabb kiberbiztonsági megoldásokat kínálhasson OT/IoT környezetekre és a létfontosságú infrastruktúrákra.
2022. január 10.

A Stormshield beszünteti két Wi-Fi biztonsági tűzfalának értékesítését

A Stormshield közleményben értesítette partnereit és felhasználóit, hogy 2022. március 31-i hatállyal kivezeti az elsősorban kis és közepes vállalatoknak szánt, Wi-Fi funkcionalitással ellátott SN160W és SN210W tűzfalait.
Magyar