2022. október 18.

Új, skálázható, moduláris tűzfalak a Stormshieldtől

A Stormshield, Európa egyik vezető kiberbiztonsági vállalata bejelentette SN-M tűzfalcsaládjának bevezetését. A két modellben elérhető megoldás lépést tart a vállalatok és így a felhasználók számának növekedésével.
2022. szeptember 08.

A szuverenitás az OT-kiberbiztonsági stratégia gerince

Napjainkban a kiberbűnözők egyre inkább az ipari ágazatot veszik célba, támadásaiknak pedig messzemenő következményei vannak. Ez minden szereplőt érint, nem csak a létfontosságú és alapvető szolgáltatásokat nyújtó vállalatokat. A szabályozások egyeseket szuverén megoldások választására "kényszerítenek", ám a többi ipari szereplőnek ugyanúgy felelőssége, hogy ezen szabályok alkalmazásával biztonsági láncuk teljességét lefedjék. De miért is olyan fontos a szuverenitás fogalma?
2022. április 28.

Szerezzen 3 hónapos ingyenes licencet a Stormshield Log Supervisorhoz

A Stormshield promóció keretében megszerezhető megoldása az incidensekre adott válaszok optimalizálásával javítja az Ön infrastruktúrájának védelmét.
2022. március 11.

Fokozódó kiberfenyegetések az élelmiszeripari ágazatban

Az elmúlt néhány hónapban több olyan információ is napvilágot látott, amelyek az agrár-élelmiszeriparban tapasztalható növekvő IT-biztonsági problémákra hívták fel a figyelmet. Ebben a gyorsan fejlődő ágazatban egyre több gazdaság alkalmazza a precíziós mezőgazdaság koncepcióját, míg az élelmiszergyárak magas szinten automatizált feldolgozó- és gyártósorokat használnak. A számos csatlakoztatott berendezés és az azokat megcélzó támadások miatt a kiberbiztonság kulcsfontosságú kérdéssé vált az agrár-élelmiszeripar számára.
2022. március 02.

Lecserélhető a Kaspersky-modul a Stormshield megoldásainál!

A kialakult orosz-ukrán konfliktus miatt a Stormshield fontosnak tartja emlékeztetni ügyfeleit, hogy a vírusellenes modulja – amely opcionálisan választható az SNS tűzfalakhoz és a Breach Fighter malware észlelő megoldáshoz – csupán a Kaspersky szignatúra-adatbázisát használja, és nem továbbít semmilyen adatot, információt vagy automatizált szolgáltatást a Kasperskynek.
Magyar