2020. december 08.

Megjelent a Stormshield Management Center legújabb verziója

A Stormshield 2020 november végén kibocsátotta központi adminisztrációs megoldásának, a Management Centernek az új, 2.8-as verzióját, mely új funkcióival az eddigieknél is egyszerűbbé teszi a nagy teljesítményű, létfontosságú hálózatok biztonságos konfigurációját és figyelését, az OT-környezetek védelmének központi menedzselését, illetve a nagy rendelkezésre állású (HA) klaszterek karbantartását és felügyeletét.
2020. szeptember 22.

A Stormshield bejelentette az új, ipari tűzfaltermékét, az SNi20-at!

Az SNi20 viszonteladók számára 2020. szeptember 17-től, a végfelhasználók számára pedig 2020. szeptember 24-től rendelhető.
2020. augusztus 11.
stormshield_IO_OT_cover

Ipari kiberbiztonság a Stormshield segítségével

Az automatizálás a mindennapi életünk számos területét érinti, úgymint az energiaszektort, az egészségügyet, szállítmányozást vagy az ipart. A folyamatos fejlődés mindig új kihívások elé állítja a kiberbiztonsággal foglalkozó cégeket, mint a Stormshieldet is.
2020. március 23.

Jelenleg is fennakadás nélkül szállítja a távoli hozzáférést is lehetővé tevő hálózatbiztonsági termékeit a Stormshield

A Stormshield proaktív módon kezeli a folyamatait és igyekszik a történések előtt haladni.
2020. március 17.

A Stormshield és a RelNet segít

A Stormshield 3 vagy akár több hónapra ingyenes virtuális eszközt ad, amellyel biztonságos (SSL/IPSec VPN) távoli hozzáférés valósítható meg, a RelNet pedig ingyenes mérnöki segítséget nyújt az üzembe állításhoz.
Magyar