2023. január 30.

A KuppingerCole már harmadik éve “Overall Leader” minősítést ad a WALLIX-nak

A WALLIX PAM4ALL közel maximális értékelést kapott a biztonság, a funkcionalitás, az integráció, az egyszerű használat és a telepítés terén, és ezzel a WALLIX a 2022-es „Leadership Compass” PAM kimutatásban újra vezető pozícióba került.
2022. október 03.

WALLIX PAM4ALL: Átfogó digitális hozzáférés-menedzsment minden szervezet számára

A digitális világ új kihívásaira válaszul a WALLIX, a hozzáférésbiztonság európai szakértője, kidolgozta a "PAM mindenkinek" (PAM for all) koncepciót, amely lehetővé teszi ügyfelei számára a teljeskörű és biztonságos digitális átalakulást. E vízió megvalósítása érdekében a PAM4ALL nevű megoldás egyesíti a WALLIX összes technológiáját, és a kiemelt jogosultságú fiókok biztonságán túlmutatva a legalacsonyabb szintű jogosultság elve szerint védi a szervezet összes felhasználóját és munkaállomását.
2022. augusztus 10.

Vezető lett a WALLIX a Gartner Magic Quadrant PAM elemzésben

A Gartner a jelentésben kiemeli, hogy a WALLIX már az OT környezetekre és a szabadalmaztatott OT alkalmazásokra is kiterjesztette a PAM megoldását.
2022. április 25.

Továbbra is iparági vezető a WALLIX PAM megoldása

A KuppingerCole elemzői 2021-ben is „Overall Leader”-ként osztályozták a WALLIX PAM megoldását.
2022. március 28.

A WALLIX PAM megoldásainak disztribútora lettünk!

A RelNet megkezdte a WALLIX termékeinek disztribúcióját Magyarországon. A megállapodás a WALLIX teljes – a megkülönböztetett hozzáférések kezelésére épülő – portfólióját lefedi. Vállalatunk értéknövelt szolgáltatásokat is nyújt a WALLIX megoldásai mellé az IT biztonsági tanácsadás, a partner- és felhasználói képzés, illetve a műszaki és a marketingtámogatás tekintetében.
Magyar