2023. augusztus 14.

IoT biztonság az egészségügyben (IoMT)

Az egészségügyi szervezetek számos informatikai kihívással néznek szembe. E kihívások közé tartozik a zsugorodó költségvetés, a teljes adatbiztonsági megfelelőség elérése, a kibertámadások megnövekedett kockázatainak kezelése, miközben a világ legértékesebb információit – a kiberbűnözők által kiszemelt érzékeny orvosi adatokat – is védeni kell. Az ágazat digitalizálásával az egészségügyi IoT (Internet of Medical Things, azaz IoMT) rohamosan fejlődő területté vált. Az ápolók és orvosok által használt eszközök – a távoli betegmegfigyelő eszközöktől a kórházi szenzorokig – számos beteg számára javították az egészségügyi ellátás eredményeit.
2023. augusztus 03.

A negyedik ipari forradalom kiberbiztonsági kihívásai

A negyedik ipari forradalom már itt van, és megállíthatatlan ütemben fejlődik. Az elmúlt 150 évben megismert ipari világ folyamatosan változik, és a gépek, eszközök és termelési létesítmények egyre inkább összekapcsolódnak mind a felhő-, mind a vállalati IT-rendszerekkel.
2023. július 26.

A WALLIX PAM megoldása az iparág legjobbjai között

A Frost & Sullivan elemzőcég árazás, egyszerűség és rugalmasság szempontjából emeli ki a WALLIX PAM4ALL megoldását a legújabb Frost Radar jelentésében, amely az emelt szintű jogosultságmenedzsment (PAM) megoldásokat hasonlítja össze.
2023. január 30.

A KuppingerCole már harmadik éve “Overall Leader” minősítést ad a WALLIX-nak

A WALLIX PAM4ALL közel maximális értékelést kapott a biztonság, a funkcionalitás, az integráció, az egyszerű használat és a telepítés terén, és ezzel a WALLIX a 2022-es „Leadership Compass” PAM kimutatásban újra vezető pozícióba került.
2022. október 03.

WALLIX PAM4ALL: Átfogó digitális hozzáférés-menedzsment minden szervezet számára

A digitális világ új kihívásaira válaszul a WALLIX, a hozzáférésbiztonság európai szakértője, kidolgozta a "PAM mindenkinek" (PAM for all) koncepciót, amely lehetővé teszi ügyfelei számára a teljeskörű és biztonságos digitális átalakulást. E vízió megvalósítása érdekében a PAM4ALL nevű megoldás egyesíti a WALLIX összes technológiáját, és a kiemelt jogosultságú fiókok biztonságán túlmutatva a legalacsonyabb szintű jogosultság elve szerint védi a szervezet összes felhasználóját és munkaállomását.
Magyar