2024. május 21.

Felhasználóink szerint is szükség van automatizált etikus hackelésre

LinkedIn felhasználóink szerint egyre fontosabb, hogy a szervezetek beépítsék a kibervédelmi stratégiájukba az automatikus hackelést.
2024. április 23.

Generatív mesterséges intelligencia – Áldás és átok

A Dark Reading kiberbiztonsági portál által készített kutatás szerint a vállalatok egyre nagyobb arányban ismerik fel a generatív mesterséges intelligencia használatának előnyeit. A GenAI széleskörű alkalmazása azonban tovább bonyolítja a már amúgy is túlterhelt biztonsági csapatok dolgát az adatszivárgások elkerülése és a megfelelőség fenntartása tekintetében.
2024. április 11.

Április 1-től elindult a legújabb eLearning versenyünk!

A fődíj ezúttal egy Xbox játékkonzol. A 2024. augusztus 31-ig tartó eLearning versenyben azt a három felhasználónkat várják értékes díjak, akik a legtöbb pontot gyűjtik a promóció időszakában.
2024. április 03.

Mutatjuk a lezárult eLearning promóciónk díjazottait!

Újra izgalmas és szoros versenyt hozott a már hagyományosnak nevezhető RelNet eLearning pontgyűjtő promóció. A legjobbaknak április 11-én, a Sugár Moziban adjuk át az értékes díjakat egy filmvetítés keretében.
2024. március 22.

Mutatjuk az eLearning versenyünk esélyeseit

Pár nap maradt arra, hogy az eLearning pontgyűjtő promóciónkban a legaktívabb felhasználók megszerezzék az értékes díjakat. A díjátadót április 11-én rendezzük meg a „Dűne: Második rész” című film zártkörű vetítése keretében.
Magyar