2022. augusztus 16.

Végéhez közeledik a nyári eLearning promóciónk!

Már csak két hét maradt arra, hogy felhasználóink megszerezzék az értékes ajándékokat a nyári „Díjazzuk a tudást!” eLearning promóciónkban.
2022. június 01.

Megszületett az eLearning promóciónk végeredménye

A 100. képzésünk közzétételével egy időben ért véget a RelNet eLearning „Díjazzuk a tudást!” ösztönző promóciója. Most kihirdetjük a pontgyűjtő verseny nyerteseit és összefoglaljuk az eredményeket.
2022. május 23.

Egy hét múlva véget ér az eLearning pontgyűjtő versenyünk!

Május utolsó napján ér véget az eLearning programunk „Díjazzuk a tudást!” promóciója, ezért partnereinket a hajrában úgy szeretnénk ösztönözni, hogy megmutatjuk a pontgyűjtő verseny aktuális állását a meghirdetett kategóriákban.
2022. január 13.

Megvan a harmadik eLearning promóciónk végeredménye!

2021. szeptember 1. és december 31. közötti időszakra hirdettük meg a RelNet eLearning „Díjazzuk a tudást!” ösztönző programját. Most kihirdetjük a nyerteseket és összefoglaljuk az eredményeket.
2021. december 09.

Hamarosan vége az eLearning promóciónknak, de még mindig érdemes pontokat gyűjteni

2020. december 31-én ér véget a RelNet „Díjazzuk a tudást!” promóciója, mely továbbra is nagy népszerűségnek örvend. Az eLearning programunk 2020. szeptemberi indulása óta a felhasználóink háromszor is értékes ajándékokért szállhattak versenybe a képzéseink elvégzésével, a megszerzett gyártói oklevelek feltöltésével és további extra pontok gyűjtésével.
Magyar