2023. március 17.

Érdemes versenybe szállni az értékes eLearning díjakért!

2023. április 30-ig van lehetőség arra, hogy felhasználóink megszerezzék az értékes ajándékokat – egy PS5 konzolt, egy Xiaomi MiTV Boxot vagy egy SUP-ot – az év eleji „Díjazzuk a tudást!” eLearning promóció keretében. A díjakat májusban adjuk át A galaxis őrzői vol. 3. című film zártkörű mozivetítésén.
2022. augusztus 16.

Végéhez közeledik a nyári eLearning promóciónk!

Már csak két hét maradt arra, hogy felhasználóink megszerezzék az értékes ajándékokat a nyári „Díjazzuk a tudást!” eLearning promóciónkban.
2022. június 01.

Megszületett az eLearning promóciónk végeredménye

A 100. képzésünk közzétételével egy időben ért véget a RelNet eLearning „Díjazzuk a tudást!” ösztönző promóciója. Most kihirdetjük a pontgyűjtő verseny nyerteseit és összefoglaljuk az eredményeket.
2022. május 23.

Egy hét múlva véget ér az eLearning pontgyűjtő versenyünk!

Május utolsó napján ér véget az eLearning programunk „Díjazzuk a tudást!” promóciója, ezért partnereinket a hajrában úgy szeretnénk ösztönözni, hogy megmutatjuk a pontgyűjtő verseny aktuális állását a meghirdetett kategóriákban.
2022. január 13.

Megvan a harmadik eLearning promóciónk végeredménye!

2021. szeptember 1. és december 31. közötti időszakra hirdettük meg a RelNet eLearning „Díjazzuk a tudást!” ösztönző programját. Most kihirdetjük a nyerteseket és összefoglaljuk az eredményeket.
Magyar