2023. július 12.

A Threat Intelligence rejtett előnyei

Manapság több száz Threat Intelligence adatfolyam áll rendelkezésre, de a nagyobb zaj nem feltétlenül jelent hatékony fenyegetéskezelést. Egyes adatfolyamok irreleváns, pontatlan vagy redundáns információkat kínálhatnak, amelyek csak túlterhelik az amúgy is leterhelt IT-csapatokat. Komplex környezetekben azonban a biztonsági szakembereknek számos forrásból származó információkat kell összesíteniük és elemezniük ahhoz, hogy részleteiben megértsék a potenciális fenyegetéseket, amelyekkel szembe kell nézniük. Ez a feladat manuálisan nem megoldható.
2023. május 08.

A CYREBRO a 19. Globee Cybersecurity Awards 2023-as díjátadójának győztese lett

A CYREBRO bejelentette, hogy a Globee Awards, a világ első számú üzleti díjprogramjainak és üzleti ranglistáinak szervezője, a vállalat úttörő biztonsági műveleti központ (Security Operations Center - SOC) infrastruktúráját díjazta a 19. Globee Cybersecurity Awards 2023-as díjátadóján.
2022. augusztus 24.

Szintet léptek a rosszfiúk! Malware-as-a-Service: Szolgáltatásalapú támadási eszközkészlet

Egy ismeretlen csoport Eternity Project névvel értékesít egy új, rosszindulatú programkészletet. A kiberbűnözők egyenként néhány száz dollárért vásárolhatnak kártékony modulokat, valamint DDoS-botokat. A „malware-as-a-service” modellben kínált termék frissítésekkel és útmutató videókkal együtt érhető el az anonim TOR webböngészőben és a Telegram üzenetküldő applikációban.
2022. július 11.

A Ransomware Kill Chain 7 szakasza

A ransomware támadás nem sokban különbözik a katonai támadástól. Míg a ransomware támadások véletlenszerűek voltak a kezdetekben, a mai ransomware támadások célzott műveleteknek számítanak, rendkívül szervezettek, és felismerhető szerkezetük van, amely elválasztja őket más típusú támadásoktól.
2022. július 01.

Két új gyártóval, az Allottal és a CYREBRO-val bővült a RelNet portfóliója

2022 júniusától a RelNet megkezdte az Allot és a CYREBRO megoldásainak disztribúcióját Magyarországon. A megállapodás a két kiberbiztonsági vállalat teljes megoldásskáláját lefedi.
Magyar