2023. június 20.

Jövőállóság kvantumbiztos titkosítással

A kvantum-számítástechnika komplex terület, amely egyre aktuálisabbá és általánosabbá válik. Vizsgáljuk meg, miért fontos a szervezeteknek szem előtt tartaniuk a kvantuminformatikát, és megérteniük annak növekvő jelentőségét és lehetséges hatásait, különösen a kiberbiztonságban.
2023. május 24.

Optikai adó-vevő modulok és hullámhosszosztásos multiplexelés

A hullámhosszosztásos multiplexelés (WDM) és az optikai adó-vevő modulok elkerülhetetlenek a nagy kapacitású digitális hálózatokon. Ezek a technológiák a modern telekommunikációban rendkívül gyors és hatékony adatátvitelt tesznek lehetővé, nagy távolságokon.
2023. február 06.

A SOC láthatósági modell támogatása hálózati TAP-okkal

Az informatikai és biztonsági csapatok soha nem voltak még olyan nehéz helyzetben, mint ma. A vállalatok állandó igénye a legkülönfélébb eszközök használatára jelentősen megnövelte a hálózatok méretét és összetettségét, újabb támadási felületeket tárva fel a kiberbűnözők előtt, miközben újabb láthatósági kihívások is felmerültek.
2022. október 17.

A virtuális erőművek előnyei és kockázatai

Világszerte konszenzus látszik kialakulni abban, hogy eljött az ideje a fosszilis tüzelőanyagokról a megújuló energiára való átállásnak. Ez jó hír az éghajlatkutatók, a környezetvédelmi aktivisták és mindazok számára, akik aggódnak az éghajlat stabilitása miatt (valamint a napelemek és szélturbinák ellátási láncában részt vevő gyártók számára is).
2022. október 13.

A hibás konfigurációk veszélyei

Hálózatunk konfigurációs hiányosságainak sokféle oka lehet: Ragaszkodás a kevéssé megalapozott gyakorlatokhoz, vagy egyszerűen csak figyelmen kívül hagyása annak, hogy az operációs rendszer alapkonfigurációja biztonsági hiányosságokat tartalmaz.
Magyar