2024. május 31.

Hogyan segíti a ManageEngine PAM360 a NIS2 megfelelést?

A PAM360 teljesíti a kiberbiztonság alapkövetelményeit, teljes mértékben a Zero Trust elvek fenntartására épül, valamint az egyes követelményekhez ajánlott és bevált gyakorlatokra épít. A rendszer alkalmas a négyszem-elv kikényszerítésére a végpont-hozzáférési kérelmek elbírálása folyamatában. Folyamatosan bővülő tudásbázis, továbbá helpdesk és beépített virtuális asszisztens segíti a felhasználókat, a NIS2 előírásaihoz szorosan illeszkedve.
2024. május 27.

Továbbra is a SIEM piac fontos szereplője a ManageEngine

A Gartner piacelemző cég legújabb Magic Quadrant kimutatásában a ManageEngine biztonsági információkat és eseményeket kezelő megoldása, a Log360 a „Niche Players” mezőbe került.
2024. március 04.

Indiában jártunk a 2024-es ManageEngine partnertalálkozón

Cégünk képviselői részt vettek a 2024-es ManageEngine Global Partner Business Meeten, ahol megerősítettük a kapcsolatunkat a gyártóval, és betekintést nyertünk a gyártó lenyűgöző fejlődésébe és növekedésébe.
2024. február 08.

Újra „Leader” lett a ManageEngine Endpoint Central

A ManageEngine Endpoint Central vezető szerepet tölt be a G2 Grid elemzésben a legjobb egységes végponti eszközkezelő (UEM) termékek között.
2024. január 19.

Adatokból akciótervek a ManageEngine MI-alapú analitikai megoldásával

Az IT-elemzéseket végző Analytics Plus jelentős változáson esett át, elsősorban az MI-alapú szabadszöveges asszisztens beépítésével. A termék egy olyan on-premise vagy felhőalapú megoldás, amely egyetlen platformba integrálja a különböző forrásokból származó IT-adatokat, majd azonnali, látványos és interaktív kimutatásokba rendezi őket.
Magyar