2022. augusztus 31.

Már negyedik alkalommal szerepel a Gartner ’Magic’ kvadránsában a ManageEngine UEM megoldása

A ManageEngine Endpoint Central alapképességei közé tartozik a központi patch menedzsment, szoftvertelepítés, mobileszköz-kezelés és távoli hibaelhárítás.
2022. augusztus 26.

20 éves lett a ManageEngine

A ManageEngine megoldásainak középpontjában az informatikai szakemberek munkájának megkönnyítése áll. Több, mint 90 termékével minden vállalati informatikai igényt kielégítenek, megfizethető áron.
2022. június 09.

„Erős” szereplő a ManageEngine a Forrester UEM elemzésében

A Forrester független elemzőcég 11 gyártó egyesített végpontmenedzsment (UEM) megoldását elemezte és pontozta. A ManageEngine – kiemelten a Desktop Central és a Mobile Device Manager Plus UEM-megoldásaival – a „Strong Performer” mezőben foglal helyet.
2021. december 16.

Felkerült a ManageEngine a Gartner és az IDC UEM-térképére

A Gartner jelentős gyártóként ismerte el a ManageEngine-t a középső piaci szegmensben versenyző egységes végpontmenedzsment (UEM) megoldásokra vonatkozó Magic Quadrant elemzésében. Ugyancsak az UEM kategóriában a ManageEngine az ügyfelek kedvence lett a Gartner Peer Insights platformon.
2021. november 30.

ManageEngine Mobile Device Manager Plus – A nélkülözhetetlen megoldás céges mobileszközök központi kezelésére és érzékeny adatainak védelmére

A folyamatos elérhetőség – mint az üzleti élet egyik legfontosabb ismérve – megköveteli a cégek mobilflottájának meglétét. Ez viszont felveti a kérdést: miként tartsuk biztonságban a mobileszközökön tárolt érzékeny céges adatokat? A ManageEngine Mobile Device Manager Plus megoldása az egyik legjobb válasz erre a problémára, amit az is bizonyít, hogy eddig minden évben elnyerte a 2019-ben alapított „Gartner Peer Insight Customer’s Choice for Unified Endpoint Management Tools” iparági elismerést.
Magyar