2022. szeptember 07.

Sikeres volt a SolarWinds szemináriumunk a Kopaszi-gáton

Szeptember 6-án SolarWinds rendezvényt tartottunk viszonteladóink számára a Kopaszi-gáton, ahol a SolarWinds szakemberei bemutatták a cég legújabb ’Observability’ – vagyis az IT infrastruktúra teljes átláthatóságát megvalósító – termékstratégiájának előnyeit.
2022. április 13.

Exkluzív lehetőség SolarWinds oklevelek ingyenes megszerzésére!

A SolarWinds most egyedülálló alkalmat kínál partnereinek ingyenesen elvégezni több ezer dollár értékű képzéseket! A három darab Partner Virtual Bootcamp, különböző témákban, április 18-ától, május 16-tól és június 13-tól kerül megrendezésre!
2022. március 29.

RelNet-SolarWinds partnerség az IDC CIO Summiton is

A még friss, de máris eredményes RelNet-SolarWinds partnerség további erősítése érdekében vettünk részt az idei budapesti IDC CIO Summiton.
2022. február 18.

A legbefolyásosabb elemzőcégek szerint is piacvezető a SolarWinds

A vezető elemzővállalatok piaci részesedés szempontjából az első helyre rangsorolták a SolarWinds hálózatkezelési, -monitorozási szoftverét, illetve a legjobb 5 közé több üzemeltetésmenedzsment (ITOM) megoldását.
2022. január 19.

Közeledik az év legnagyobb SolarWinds eseménye

A RelNet gyártói portfóliójának legújabb tagja, a SolarWinds, a 2022. február 7-ével kezdődő héten rendezi meg többnapos virtuális konferenciáját, a Virtual Partner Summitot az EMEA régióban tevékenykedő partnerei számára. Lássuk, mire számíthat, aki regisztrál!
Magyar