2023. június 21.

Véget ért a RelNetIQ előadássorozat

A RelNetIQ sorozat utolsó, hatodik rendezvényén Dr. Krasznay Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Karán működő Kiberbiztonsági Kutatóintézet vezetője a digitális autonómiáról tartott előadást a modern geopolitika és technológiák tükrében.
2023. április 26.

A hálózatmonitorozásról szólt a RelNetIQ negyedik előadása

Dr. Orosz Péter, a BME Távközlési és Médiainformatikai Tanszékén működő kommunikációs hálózati műhelynek, a SmartCom Labnek a vezetője a RelNet vadonatúj oktatótermében tartotta meg az előadását.
2023. február 22.

Megtartottuk a RelNetIQ harmadik előadását

A komplex hálózatokról szólt Dr. Gulyás András prezentációja a RelNetIQ legújabb rendezvényén. A Budapesti Műszaki Egyetem előadója konkrét példákkal illusztrálta, hogy hogyan történik a navigáció a kapcsolati hálókban.
2023. január 27.

Az 5G-ről és a WiFi-ről szólt a RelNetIQ második előadása

Dr. Soós Gábor, a Magyar Telekom szakembere és egyben a BME előadója a WiFi és 5G rendszerek világát hozta közelebb a hallgatósághoz a legfontosabb műszaki kérdések és megoldások bemutatásával.
2022. december 06.

Elstartolt a RelNetIQ előadássorozat!

2022. november 22-én megtartottuk a hat részesre tervezett RelNetIQ első előadását. A RelNet Kft., valamint a BME Távközlési és Médiainformatikai Tanszékének közös szervezésű előadássorozatában egyetemi tanárok adnak elő a hálózatmenedzsment és -biztonság legaktuálisabb témáiban.
Magyar