2020. június 02.

Kemp LoadMaster X40M: az eddigi legnagyobb teljesítményű Kemp terheléselosztó

Kemp LoadMaster X40M: az eddigi legnagyobb teljesítményű terheléselosztóját dobta piacra a Kemp Technologies a nagyvállalati környezetben fellépő munkaterhelés és alkalmazások biztonságos és skálázható kiszolgálása érdekében.
2020. május 21.

Többtényezős hitelesítés (multi-factor authentication, MFA) reCAPTCHA és Kemp LoadMaster használatával Microsoft Exchange szerverhez

Technikai útmutatás MFA telepítéséhez a Google reCAPTCHA v2 és LDAP rendszerek, valamint a Kemp LoadMaster használatával a Microsoft Exchange háttéralkalmazás szerver(ek)hez való hozzáférés biztonságosabbá tételének céljából.
2020. május 15.

A Kemp 90 napig ingyenesen használható, korlátlan kapacitású terheléselosztót kínál a járvány idejére

A Kemp, a folyamatosan elérhető (always on) alkalmazásélmény (application experince - AX) vezető szállítója, elérhetővé tette a korlátlan kapacitású virtuális terheléselosztójának ingyenes és teljes gyártói támogatással rendelkező verzióját.
2020. március 26.
Terheléselosztók

Terheléselosztott távoli asztali szolgáltatások kialakítása a Kemp megoldásával

A Kemp terheléselosztó megoldásaival kezelhető az ügyfelek azon igénye, hogy az alkalmazások mindig és mindenhonnan elérhetőek legyenek.
2020. február 19.

Új hardverrel és virtuális termékekkel bővül a Kemp AX ™ Fabric megoldása

2020. februárjában mutatja be a Kemp LoadMaster X1-et, a VLM-500-at, a VLM-MAX-ot és a frissített licencelési modelleit.
Magyar