2021. október 11.

“Value Leader” a Kemp Flowmon hálózati teljesítménymenedzsment (NPM) megoldása

„Value Leader” lett a Kemp Flowmon az EMA Radar legfrissebb jelentésében, mely a hálózati teljesítménymenedzsment (NPM) megoldásokat hasonlítja össze.
2021. szeptember 24.

Új tulajdonosa van a Kemp Technologies-nak

2021. szeptember 23-án, csütörtökön a Progress (NASDAQ: PRGS) bejelentette, hogy megvásárolja a Kemp Technologiest a jelenlegi tulajdonosi csoportjától.
2021. szeptember 24.

Partneri képzések a Kemptől

Gyorsan fejlődő technológiai vállalatként a Kemp ügyel a partnerei folyamatos képzésére, on-demand kurzusokkal segítve őket a képességfejlesztésben, a szakmai felkészülésben és az oklevelek megszerzésében. A Kemp weboldalán regisztráció után vehetők fel az értékesítői és műszaki fókuszú on-demand kurzusok, amelyeket ki-ki a saját ritmusában végezhet el:
2021. június 23.

Megjelent NetworkChuck videója a Kemp terheléselosztók otthoni környezetben való alkalmazásáról

Mindenkinek ajánljuk ezt a 42 perces magyarázó videót, amelyből lépésről-lépésre megismerheti a Kemp terheléselosztók telepítését, kezdeti beállításait és működését.
2021. április 22.

Flowmon Networks disztribútor lett a RelNet

A RelNet Technológia Kft. bejelentette a portfóliója bővítését a Flowmon Networks termékeivel. A Flowmon a SecOps és NetOps adatanalitikai megoldások kelet-európai piacvezetője és a létrejött megállapodás értelmében Magyarországon immár a RelNet Kft. segíti a vállalatot a hazai bővülésben, amely viselkedésalapú analitikai technológiájával és nagyteljesítményű hálózati monitorozó megoldásával népszerű a régióban.
Magyar