2022. június 24.

A Kemp terheléselosztói gyorsítják az Audi közel-keleti email forgalmát

Az Audi Volkswagen Middle East a Kemp LoadMaster terheléselosztóit telepítette dubaji irodáiba, hogy maximális hálózati üzemidőt biztosítson a Microsoft Exchange felhasználói számára, és kiküszöbölje az adattorlódásokat a csúcsidőszakokban. Ezentúl a vállalat három helyszínén, több mint 80 alkalmazott automatikusan tud csatlakozni az éppen legjobban teljesítő Exchange szerverhez, és ha valamelyik elérhetetlenné válik, a Kemp terheléselosztó automatikusan átirányítja a felhasználókat a működő szerverekhez.
2022. április 04.

Flowmon és LoadMaster integrációk a Progress monitorozási megoldásában

A Progress által fejlesztett, WhatsUp Gold nevű IT infrastruktúra és hálózatmonitorozó szoftver legújabb, 2022-es verziója megerősített biztonsággal, illetve Flowmon, Kemp és Microsoft Teams integrációval érkezik, ami a már megszokott hálózatfigyelési szolgáltatásokon túl rendkívül hatékony forgalomelemzést és riasztási lehetőségeket kínál. Részletek itt és a cikk alján található rögzített webináriumban!
2021. október 11.

“Value Leader” a Kemp Flowmon hálózati teljesítménymenedzsment (NPM) megoldása

„Value Leader” lett a Kemp Flowmon az EMA Radar legfrissebb jelentésében, mely a hálózati teljesítménymenedzsment (NPM) megoldásokat hasonlítja össze.
2021. szeptember 24.

Új tulajdonosa van a Kemp Technologies-nak

2021. szeptember 23-án, csütörtökön a Progress (NASDAQ: PRGS) bejelentette, hogy megvásárolja a Kemp Technologiest a jelenlegi tulajdonosi csoportjától.
2021. szeptember 24.

Partneri képzések a Kemptől

Gyorsan fejlődő technológiai vállalatként a Kemp ügyel a partnerei folyamatos képzésére, on-demand kurzusokkal segítve őket a képességfejlesztésben, a szakmai felkészülésben és az oklevelek megszerzésében. A Kemp weboldalán regisztráció után vehetők fel az értékesítői és műszaki fókuszú on-demand kurzusok, amelyeket ki-ki a saját ritmusában végezhet el:
Magyar