2021. április 22.

Flowmon Networks disztribútor lett a RelNet

A RelNet Technológia Kft. bejelentette a portfóliója bővítését a Flowmon Networks termékeivel. A Flowmon a SecOps és NetOps adatanalitikai megoldások kelet-európai piacvezetője és a létrejött megállapodás értelmében Magyarországon immár a RelNet Kft. segíti a vállalatot a hazai bővülésben, amely viselkedésalapú analitikai technológiájával és nagyteljesítményű hálózati monitorozó megoldásával népszerű a régióban.
2021. február 18.

Mostantól a Flowmon Networks megoldásai is elérhetők a RelNet kínálatában!

Kérdés esetén keressék értékesítő kollégáinkat!
2020. november 12.

2020-ban a Kemp LM-X15 terméke nyerte el „Az év IT-optimalizálási terméke” díjat

A Kemp, az ’Always-On’ alkalmazáshasználói élmény (AX) vezető gyártója megnyerte az évente megrendezett Network Computing Awards „Az év IT-optimalizálási terméke” díját.
2020. október 29.

Újabb két képzéssel bővült a RelNet eLearning programja!

A mai nappal elérhető az Acronis és a Pulse Secure képzése is a RelNet eLearning platformján, így a szeptember végén indult programban már 20 képzés közül választhatnak viszonteladó és végfelhasználó partnereink.
2020. augusztus 31.

A KEMP LoadMaster ADC megoldása kapta a legjobb felhasználói értékelést a Gartnernél

A Gartner legfrissebb, a felhasználók véleményét összegző felmérése során a Kemp LoadMaster megoldásai kapták a legmagasabb értékelést a piacon elérhető Application Delivery Controller (ADC) termékek között.
Magyar