2022. augusztus 04.

A NetFlow/IPFIX alkalmazása a hálózatmonitorozásban

A hálózat aktuális állapotának és a teljesítményének teljes áttekintése fontos információkat nyújt a hálózati biztonsághoz és hibaelhárításhoz, valamint az adatbiztonsághoz. A cél érdekében az egyik megoldás a hálózati csomagok rögzítése és az összes csomag elemzése. Azonban ez költséges és erőforrásigényes feladat, emiatt nem minden esetben járható megoldás. A csomagok teljeskörű rögzítése helyett az IPFIX protokollt is alkalmazhatjuk a hálózatkezelésben az elvárt biztonsági szint kialakítására és fenntartására.
2022. április 04.

Flowmon és LoadMaster integrációk a Progress monitorozási megoldásában

A Progress által fejlesztett, WhatsUp Gold nevű IT infrastruktúra és hálózatmonitorozó szoftver legújabb, 2022-es verziója megerősített biztonsággal, illetve Flowmon, Kemp és Microsoft Teams integrációval érkezik, ami a már megszokott hálózatfigyelési szolgáltatásokon túl rendkívül hatékony forgalomelemzést és riasztási lehetőségeket kínál. Részletek itt és a cikk alján található rögzített webináriumban!
2021. október 11.

“Value Leader” a Kemp Flowmon hálózati teljesítménymenedzsment (NPM) megoldása

„Value Leader” lett a Kemp Flowmon az EMA Radar legfrissebb jelentésében, mely a hálózati teljesítménymenedzsment (NPM) megoldásokat hasonlítja össze.
Magyar