2024. március 18.

Az adathalászat növekvő hulláma

Továbbra is nő az Allot biztonsági szolgáltatása által blokkolt fenyegetések és kiberincidensek száma. A különféle típusú kibertámadások közül az adathalászat-kísérletek (Phishing) száma nőtt a legnagyobb mértékben.
2023. július 11.

Vegye elejét a felhőszámla-sokknak!

A felhőforradalom minden iparági vertikumban elérte a szervezeteket. Miközben ez az átalakulás jelentős üzleti előnyöket kínál, olyan költségekkel jár, amelyek nem mindig nyilvánvalóak, és egészen váratlanok lehetnek. Ebben a cikkben a felhőforgalom egy olyan sajátos aspektusára világítunk rá, amely gyakran a felhőszámla-sokk csendes katalizátoraként működik.
2023. május 11.

Command and Control szerverek – miért kell blokkolni őket?

A Command and Control (C&C) szerverek számos kibertámadás kritikus összetevői. Ezeket használják a hackerek a fertőzött eszközök távvezérlésére és összehangolt támadások indítására. Ebben a cikkben a C&C szervereknek az egyénekre és a szervezetekre jelentett kockázatait tárgyaljuk.
2022. október 07.

Mi az a ZuoRAT?

A ZuoRAT egy távoli hozzáférésű trójai program (RAT), amely kisirodai és otthoni routereket támad meg.
2022. október 05.

A digitális élmény hatása az üzleti hírnévre

Az informatikai vezetők, akik online szolgáltatásokat nyújtanak a végfelhasználóknak, kétségtelenül jól ismerik az ügyfelek azon panaszait, hogy a jó internetkapcsolat ellenére bizonyos szolgáltatások nem mindig elérhetők, vagy túl sok időt vesz igénybe a weboldal betöltése.
Magyar