2022. március 17.

Kockázatalapú patch menedzsment az Ivanti megoldásával

Az Ivanti Neurons for Patch Management egy felhő-natív megoldás, amellyel a szervezet számára a saját tempójukban válthatnak át a helyszíni patch menedzsmentről a felhőalapúra, ahelyett, hogy radikális és totális váltásra kényszerülnének.
2021. december 21.

Hogyan érinti gyártóink megoldásait a Log4Shell sérülékenység?

Folyamatosan érkeznek a RelNethez az általa képviselt gyártók ajánlásai a Log4Shell sérülékenységgel kapcsolatban. Ezeket vesszük most sorra, és cikkünket folyamatosan frissítjük.
2021. november 08.

„Leader” lett az Ivanti UEM megoldása a Forrester Wave legújabb jelentésében

A legújabb, 2021. negyedik negyedéves Forrester Wave elemzésben az Ivanti UEM megoldása a legelőkelőbb, ’Leaders’ azaz Vezetők mezőben szerepel. A kutatás 11 UEM szolgáltatóra terjedt ki, ezek közül az Ivanti a legjobbak között végzett a végrehajtás, a fejlesztési ütemterv, a partneri ökoszisztéma és a bevétel tekintetében egyaránt.
2021. október 22.

’Leader’ lett az Ivanti a Gartner Magic Quadrant ITSM kimutatásában

A Cherwell felvásárlásának köszönhetően az Ivanti „Leader”-ként került bele a Gartner 2021-es Magic Quadrant ITSM piacelemzésébe.
2021. október 19.

Az Ivanti a RiskSense felvásárlásával forradalmasítja a patch menedzsmentet

A RiskSense egyedülálló technológiája kockázati szintjük szerint rangsorolja a biztonsági réseket, illetve teljeskörű védelmet nyújt a zsarolóprogramokkal szemben. Az akvizícióval az Ivanti a Neurons automatizált patch menedzsment megoldását egészíti ki.
Magyar