2023. január 10.

A CTS eszközeit használja Skócia legnagyobb távközlési szolgáltatója

A Commsworld 2019-ben hálózatának modernizálása miatt több gyártóval is felvette a kapcsolatot, és a PoE switchek terén alapos mérlegelés után a CTS megoldására esett a választása, azon belül is az IPS-3106-os termékre, amely maradéktalanul teljesítette az igényeit. A CTS PoE terméke időmegtakarítást, minőségbeli javulást és egyéb kényelmi funkciókat hozott a Commsworldnek.
2022. március 01.

A CTS switchei biztosítják Nyugat-Ausztria internethasználatát

Az ausztriai Citynet internetszolgáltató úgy döntött, hogy a CTS switcheit használja annak érdekében, hogy lépést tudjon tartani ügyfelei egyre növekvő igényeivel.
2020. december 17.

Új 10G-s FTTX optikai switcheket jelentett be a CTS

A CTS FOS-5152-es optikai switch-ét a nagyvállalati és a szolgáltatói, míg a HES-5106SFP+-t az otthoni FTTX-hálózatokra tervezték.
2020. október 29.

Újabb két képzéssel bővült a RelNet eLearning programja!

A mai nappal elérhető az Acronis és a Pulse Secure képzése is a RelNet eLearning platformján, így a szeptember végén indult programban már 20 képzés közül választhatnak viszonteladó és végfelhasználó partnereink.
2020. július 31.

Új, kompakt médiakonverter családdal bővült a CTS kínálata,…

...mellyel egyszerűen megvalósítható az adatközpontok, az internet szolgáltatók (ISP Mobile DU), és a nagyvállalatok által kívánt 10 gigabites sávszélességű internetkapcsolat.
Magyar