Acronis webinárium – Cyberstock: Ransomware, EDR és az MSP lehetőségei

Rendezvények betöltése

« Összes rendezvény

Felhívjuk figyelmét, hogy rendezvényeinkre csak a belépett és a rendezvény típusának megfelelő jogosultsággal (Viszonteladó/Végfelhasználó) rendelkező felhasználóink tudnak regisztrálni.

  • Ez egy múltbeli rendezvény.

Acronis webinárium – Cyberstock: Ransomware, EDR és az MSP lehetőségei

2023. május 30. / 07:00 - 08:30 CEST

Csatlakozzon a webináriumhoz, ahol az Intel és az Acronis kibervédelmi szakértői az iparág legfontosabb témáit, köztük a végpontészlelést és válaszadást (EDR) is boncolgatják!

REGISZTRÁCIÓ

Szolgáltató partnerei jelenleg is használják az Acronis Cyber Protect Cloud-ot? Vagy egy másik gyártó EDR-rendszerének bevezetésével küzdenek? Az Acronis Advanced Security with EDR csomag megszünteti a védelem bonyolultságát és akadályait, és helyette egyszerűbbé teszi a bevezetést.

Csatlakozzon Jeff Hardyhoz, a Cyberstock: Ransomware, EDR és az MSP lehetőségei webinárium házigazdájához!

Témák és előadók:

  • Az Intel kiberbiztonsági szakértője, Todd Cramer, aki a végpontok védelmét szolgáló hardver- és szoftverkapcsolatok fejlesztéséről fog beszélni.
  • Az iparág kiberbiztonsági legendája és az Acronis Research alelnöke, Candid Wuest, aki különbséget tesz a jó bot programok és a rosszak között.
  • Az Acronis megoldásmérnöke, Oleg Prosvetov, aki megmutatja, hogyan adható hozzá egyetlen kattintással hatékony EDR (végpontészlelés és válaszadás) megoldás az ügyfél végpontjaihoz.

Webinárium időpontja: 2023.05.30. (kedd) | 7:00-8:30 CEST

Részletek

Dátum:
2023. május 30.
Időpont:
07:00 - 08:30 CEST
Rendezvény kategória:
,
Rendezvény címkék:
, , , , , , , , ,

Helyszín

Név:
Virtuális rendezvény
Magyar