Adopt Zero Trust Network Security Today – Integrated Threat Defense with Pulse Policy Secure Zero Trust Network Access Control

Rendezvények betöltése

« Összes rendezvény

Felhívjuk figyelmét, hogy rendezvényeinkre csak a belépett és a rendezvény típusának megfelelő jogosultsággal (Viszonteladó/Végfelhasználó) rendelkező felhasználóink tudnak regisztrálni.

  • Ez egy múltbeli rendezvény.

Adopt Zero Trust Network Security Today – Integrated Threat Defense with Pulse Policy Secure Zero Trust Network Access Control

2020. szeptember 23. / 10:00 - 11:00 CEST

Miközben a világ egy új normához próbál alkalmazkodni, sok cég szembesül a megváltozott körülmények által okozott IT biztonsági elvárásokkal és kihívásokkal.

A Network Access Control (NAC) megoldások hagyományos keretek között a végpont biztonsági állapotát erősítették meg a hálózathoz történő csatlakozás előtt. Azonban ahogy a felhasználók, végpontok és IoT eszközök egy hibrid munkakörnyezetbe kerülnek, a cégeknek feltétlenül szükséges megnövelni a NAC megoldásaik biztonsági hatékonyságát a bizalom nélküli (Zero Trust) belépési keretrendszer szerint.

A Pulse Secure NAC megoldásai kiterjesztik a Zero Trust Network Assurance lehetőségeket, ahogy a felhasználók, a végpontok és az IoT eszközök egy hibrid munkakörnyezetbe kerülnek. A Pulse Secure a Secure Access megoldásait kínálja, amelyek kiemelkedően jó kezelhetőséget, láthatóságot és Zero Trust házirendalkotást tesznek lehetővé, ezzel biztosítva a könnyű és megfeleltethető felhasználói- és eszközhozzáférést az alkalmazásokhoz és az erőforrásokhoz egy elosztott hálózaton, vagy felhőalapú környezetben.

Csatlakozzon a szeptember 23-ai webináriumhoz, ahol megvitatásra kerülnek a piaci trendek, a friss elemzések, az esettanulmányok és a legújabb funkciók.
Fedezze fel, miért elengedhetetlen egy, a Pulse Policy Secure-hoz (PPS) hasonló Network Access Control (NAC) megoldás ahhoz, hogy a legmegalapozottabb döntésekhez szükséges információk rendelkezésre álljanak, és hogy miként segíti egy ilyen megoldás a folyamatos megfeleltethetőséget, hatékonyabb végpont- és IoT láthatóságot, kezelést, hibajavítást és a fenyegetésekre adott válaszokat a munkaerő irodába történő visszatérésekor.

Mivel a távoli hozzáférést érintő kérdéseket már megoldottuk, eljött az idő, hogy a NAC-ról is beszéljünk!!!

Jelentkezzen most!

 

Adopt Zero Trust Network Security Today – Integrated Threat Defense with Pulse Policy Secure Zero Trust Network Access Control

Pulse Secure Webinárium
Előadó: Christian Ohsam, Pulse Secure, Technical Channel Manager
2020. augusztus 23. 10:00-11:00 CEST

 

 

Helyszín

Név:
Virtuális rendezvény
Magyar